Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Aktia myyty tänään 9,80e

Myyty Accenture - ei riitä usko isompaan nousuun…

Oli aivan pakko myydä puolet PLUG positiosta pois. Saa nähdä jääkö harmittamaan, +130 % oli kerennyt voittoa tekemään. TA-mielessä PLUG näyttää nimittäin siltä että kohta haetaan vauhtia taas hieman alempaa, alle 20USD tasolta ainakin.

8 tykkäystä

Sama, fomoa rauhoittava kurssiliike toiveissa täälläkin, olen veistellyt pieniä 100kpl:n myyntisiivuja potista aina 2-3$:n välein viimeisin @22,85$:lla. Kohta nähdään tuoko tuleva Cummins Hydrogen Day taas vähän lisäkerosiiniä tähänkin rakettiin.

1 tykkäys

Pieni siivu Raytheonia tuli ostettua ostille.

2 tykkäystä

Ohi aiheen, mutta eihän ole järkevää veivata jos laput ovat ns pitkässä pidossa? Eihän tästä hyödy kuin verottaja? Olettaen että hinta pysyy noususuhteessa.

Ostettu workhorse takaisin :grin:

3 tykkäystä

Verottaja ei hyödy kyllä euroakaan kun OST:lla tämä tehdään.

Ja näen aika isonkin hyödyn jos tämä teke PLUG:ille tyypillisen 10-20 % korjauksen alaspäin.

6 tykkäystä

Myyty McPhy @25,25€

Pieni positio pois ja nämä rahat mielummin NEL:iin, jos hinta laskee tarpeeksi.

Lisätty AudioCodes @27,29$

1 tykkäys

Itsellä AOT tilillä harmillisesti, kun ei tullut mietittyä aloittaessani näin pitkiä sijoituksia. OST:lla varmasti näin on.

Täällä kans lähti 60% Plug positiosta rannalle, itkupotkuraivarein tästä piti luopua, mutta hintaa on pumpattu lyhyen ajan sisään niin paljon… uskon että tätä vielä saa alempaa ja ostan myös takaisin lisää tätä herkkua… ja vähän pistää miettimään nuo Lepikön tekemiset, onhan hän hyvällä prosentilla arvioinut tulevan

Ne Lepikön sanat unohtui lyhyeen kun tänään tankattiin lisää Evoa ja uutena salkkuun Alibaba ja Embracer.

7 tykkäystä

Itselläni tämä veivaaminen lähinnä voittojen varmistelua ja salkun tasapainottamista selkeästä ylipainosta. Sijoitusjänne tällä kertaa vähän lyhyempi tämän kanssa, muuten en koskisi näihin seuraavaan pariin vuoteen. Toivottavasti EVO, SE ja QFUEL ovat lisäpanoksensa ansainneet, aika näyttää kannattiko veivaaminen.

1 tykkäys

Täällä myös kevennetty Plugia. Toki kevennys oli vain n. 4%, joten iso paino salkussa edelleen ja juna menee oikeaan suuntaan. Pientä viilausta siis oli perusteltua tehdä

5 tykkäystä

Ostettu RIOCAN, SPG & MPV vielä kun jonkunlaisessa alennuksessa on ennen kuin rokotukset alkavat. Parhaimmasta päästä olevia REIT osakkeita tällä hetkellä, joita olen pitkään penkonut läpikotaisin, kaikilla hyvää suorittamista ollut pandemiasta huolimatta.

3 tykkäystä

Aurora Cannabis myyty ~45% voitolla.
Tarkoitettukin lyhyeksi swingiksi. Pari päivää sitten kävi reilusti yli 100%, mutta aina ei osu :man_shrugging:

2 tykkäystä

Myyty tällä viikolla Tokmanni ja Square sekä kevennetty pohjilta ostetetut Quantafuel erät. Ostettu lisää Teladoc Health suuresta dipistä, sekä Led iBond International Västra Hamnenin seurannan aloitusraportin perusteella.

Suurin muutos on jopa kolme uutta riviä. Unity sekä NIO pienehköillä avauspositioilla ja mahdollisia lisäostopaikkoja kärkkyen. Lisäksi lähdin eilisestä dipistä mukaan Sea Limited, joka ollut jo pidempään omassa seurannassa tarkoituksena sijoittaa myös Aasian markkinoille. Yhtiöllä vahva asema Kaakkois-Aasian kasvavilla markkinoilla ja toimii todella mielenkiintoisilla toimialoilla.

5 tykkäystä

Määrien pyöristelyä ja pientä keskihankintahinnan pudotusta: ostettu reilu 10 % lisää Faronia ja 20 % Herantista. Ovat yhä salkkuni pienimmät jos “puhelinosaketta” ei lasketa. Katson rauhassa ainakin ensi vuoden, tuleeko nistä mitään. Samasta kategoriasta löytyy myös pieni siivu BBS:ää, jota olen koko ajan pitänyt kolmikosta todennäköisimpänä onnistujana.

kääk…selailin kauppoja… oon myyny alibabat 194 $
ei pysty ostaan takas…

1 tykkäys

Eli Tokiosta hankittiin 100kpl siivu, minimiosto 43.000 euroa. 4% paino, salkun arvo 1.1 milliä. Hyvä Verneri!

Piti itsekin Nintendoon lähteä mukaan. Eka pelikonsoli oli 1992 SNESsi, pitkään syljeskelin Sonyn ja Boxin tuotteiden päälle. Wii on jäänyt kuitenkin viimeiseksi taloudessa olleeksi Nintendon konsoliksi. Nyt pitänee jouluna suorittaa tukiosto - Switch lahjaksi avovaimolle.

12 tykkäystä

Tää on vähän sama, kuin olisi hienoa että 2 % painolla olevat Berkshiren osakkeet olisi mun salkussa A eikä B-sarjaa.

Mutta, ne ovat B-sarjaa ja Nintendon osakkeet spurgu ADR:iä Yhdysvalloista. :frowning:

38 tykkäystä

Miksi pilata hyvää urbaanin legendan alkua tosiasioilla… :sweat_smile:

9 tykkäystä