Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Vaimon salkkuun Sieviä @ 1,01.

Tämä pitäisi varmaan toistaa itsellekin kun vaimon salkku pieksee oman ytd kevyesti.

Eilen stop-loss heitti Zaptecista pihalle @ 29 Nok, ostin päivän päätteeksi pienemmällä panoksella takaisin 28,8… Nordnet kiittää

5 tykkäystä

No niin, aamun nousurallin keskeltä aloitussiivut InCapia (noin 4 % salkusta) ja Vincitia (noin 1 % salkusta). InCap on ollut harkinnassa jonkin aikaa, mutten ole saanut aiemmin tartuttua. Vincit taas oli liki heräteosto, mutta onhan sille suosituksia.

2 tykkäystä

EVOsta luopumispäätöksistä vapautuneella valuutalla hankittu Everfuel avauspositio tänään ja eilen tankattu lisää Vestas. Siemens Gamesa lisätankkaus-pilkki odottaa myös.

2 tykkäystä

Juuri ostettu Next Games osui stoppariin, eli myyty 2.35€ pois. Aika ±0 kauppa. Onneksi muisti tänään aamulla asettaa moisen :grinning:

1 tykkäys

Osallistuin puhelinteitse Componentan antiin. Tämän lisäksi myin Idogen AB:n merkintäoikeuteni ja ostin kyseistä osaketta pörssistä merkintähintaa huokeammalla.

2 tykkäystä

Kevensin hieman Admicomia n. 12 % painosta salkussa reiluun 8 %:iin.

Ja uutena ostona mukaan Sievi Capital n. 2 % painolla.

Mikään ei ole fiksumpaa, kuin keventää EV/Sales 25x kasvurakettia P/B 0,7x mörnijään, mutta Sievi vaikuttaa oikeasti paremmalta yhtiöltä mitä nykyinen arvostus pörssissä antaa ymmärtää.

Admicomin arvostuksen kanssa olen paininut suuntaan ja toiseen pitkään, ehkäpä mieli rahoittuu nyt kun osaketta on hieman keventänyt.

Ps. Tämä on kolmas kevennys. Ensimmäinen oli 26 eurossa, toinen n. 50 eurossa (ostin ne takaisin viisastuneena koronadipissä 55 eurossa). Ehkäpä kolmas kerta näyttää fiksummalta?

40 tykkäystä

Nestettä kevennetty hiukan, paljon vielä jäi koska tulevaisuus näyttää mielestäni hyvältä uusiutuvien vetämänä. Huomenna on varaa ostella Jenkkiosakkeita Nordnetin Black Friday tarjouksessa ilman kaupankäyntikuluja.:grin: Tencent/Alibaba/Microsoft kiikarissa. @Verneri_Pulkkinen innoittamana. Ps. Ei kait nuo ADR:t ole rinnakkaislistattuja millään tapaa koska tarjous ei liity niihin?:thinking: Sorry vähän OT.

3 tykkäystä

Sievistä en tajua mitään mutta kun Johtaja Sippola ja Lerppu-Verppu ostaa sitä niin ainakin saa tuntea tyhmältä viisaampien kanssa jos sijoitus menee ns. reisille. Osto siis pieni erä AOT:lle, stoppari vedetty tiukalle.

17 tykkäystä

Ostettu Solteq Oyj pieni avauspossa @2,28 :+1:t2:

2 tykkäystä

Solteq myyty AOT:lta @2,3 hintaan. Katsotaan saanko loppu viikon aikana halvemmalla takas OST:lle

3 tykkäystä

Ja pieni Kamux lisätankki 12,20

Fortumit pistin ylämäkeen aamulla vaikka ihan hyvä yhtiö onkin.

2 tykkäystä

Ostettu Kamux 12.20€ ja Sampo 35.45€.
Kyllä tästä vielä loppuvuosiralli saadaan. :alien:

2 tykkäystä

Kamux eilen tankattu sellaseen painoon, että julkisesti ei edes halua mainita. Ostot rahoitettu myymällä muita lappuja pois. Itse en usko Kamuxin näkevän ainakaan alle 11.50 hintoja. Sen vuoksi rohkea positio, rohkealla näkemyksellä.

3 tykkäystä

Tankilla Kamuxia itsekin taas ylempää myytyjen paikkaukseen. Mutta taitaapi käydä tällä menolla alle 12€ pikapuoliin :thinking:

Edit: joku isompi (Instinet) siellä dumppasi lastiaan, hyvä tästä tulee :blush:

4 tykkäystä

Aamusta keventelin Kamuxia noin neljänneksen kun epäilin että isosta osto-orderista 12,16 (?) tasolla mentäisiin läpi lähipäivinä. Ilmeisesti tässä sai olla oikeassa ja vieläpä harvinaisen nopeasti. Perustelut periaatteessa teknisiä. Lyhyesti kun osake on koko ajan keikkunut lähempänä ja lähempänä 12,2 tasoa niin on selvää ettei ostajia oikein ole ja kurssia kannattelee vain yksi suurempi ostaja.

1 tykkäys

Eilen ostetut Nokiat stoploss. Näemmä jotain indeksin painotusmuutoksia tulossa, joista ehkä pientä painetta.

1 tykkäys

Olen varmaan lukenut liikaa Seeking Alpha, Zacks yms juttuja joten lankesin…

Invesco Elwood Global Blockchain UCITS ETFää suoraostona kun ei saanut kk säästöön NN:n kautta.

3 tykkäystä

Täälläkin ostettu avauspositio Sievi Capital @1,00€.

Koska muutkin ovat ostaneet, niin tutustuin tähän yhtiöön pikaisesti ja näyttää mielestäni hyvältä.

Olen todennut hyväksi tämän taktiikan, että ostan koska muutkin ostaa😎. Toki ennen ostopäätöstä myös tutustun yhtiöön.

16 tykkäystä

Pieniä Kamux-lisäilyjä parina päivänä…

5 tykkäystä

Höylätty kaikista isoimmista päältä reippaasti käteiselle. Karhumaisen hiljainen hetki…

Sitä ennen toki Kamuxia osteltu @12€.

5 tykkäystä