Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Osto kalera ja zignsec mini siivut.
Mutta mitä ihmettä tuolla tapahtuu, leaddesk, tikkurila… Menee katsomaan koneelta…

1 tykkäys

Tikkurilat myyty, vaikka olishan hyvän brändin halunnut pitää. Taalerille peukku 200k osakkeen ostosta kesältä, kun miettii preemiota.

5 tykkäystä

1kk sitten ostettu Scatec “lyhyen tähtäimen positio” 400kpl myyty 313,5. Tätä jää salkkuun vuoden alussa ostettu positio (kohtalaisen iso paino edelleen).

1 tykkäys

Myyty pois Heerosta pompusta. Ei tietoa mikä nostaa kurssia. Onko uutisia?

1 tykkäys

Möin Kamuxia taas juustohöylällä käteisen kaipuuseen

1 tykkäys

Loput OST:n käteiset kiinni Solteqiin, johon palasin omistajaksi hintaan 2,62€ (3% koko salkusta). Tuossa ihan hyvä EMA20-tukitaso, ja samalla tuon nousurallin puoliväli. Tästä eka erä, ja lisää kahmitaan jos putoaa lähemmän EMA50 / 2,3€ / Fibo 0,618 (mitä tosin epäilen vahvan fundan takia).

7 tykkäystä

Täälläkin isketty kiinni Solteq tammirallin toivossa :arrow_heading_up:

6 tykkäystä

Ostettu hiukan Acconeeria. Ehkäpä maailman pienin tutka alkaa tehdä kauppansa pikku hiljaa.

1 tykkäys

Johonkin se raja on vedettävä ja tällä kertaa möin Goforen +15% tuotolla. Tekeminen on hyvää, mutta nyt alkaa olla hyvä aika kevennellä omistuksia. Vaikea valita mitä myy pois…Tilalle otin vähän lisää incap 18,20 (oma TOP3 2021) :smiley:

Sama , TRIT lotto lappuna. Oli stoplossi 9,2d mutta ajeli ohi niistä kun tuli 9,4d alas .

Ostettu Elisa seurantapositio @44,80

Ostettu Enedo tammiralliin @0,87. Inderesin tavoitehinta 1,00

1 tykkäys

Viimesimpiä ostoja Orphazyme A/S, näyttäisi RedEyen Base scenaarioon olevan n. 125% upside ja Bulliin yli 200% upside. Danske myös näytti laittavan 165dkk target pricen johon upsideä n. 160%. Redeyen rapskan lukeneena näinkin massiivisen nousuvaran takana on isojen omistajien dumppauksien myötä romahtanut kurssi. Ensi vuoden alkupuoliskolla tiedossa lukuisia uutisia eri pipelinejen etenemiseen liittyen.

4 tykkäystä

Kun näyttää päivän sana olevan ralli, niin piti kokeilla itsekin ensimmäistä kertaa jotain rallia. Tammiralliin siis ostettu Herantis Pharma Oyj, jossa juuri ollut anti. Voi olla että tällä koslalla rallissa jää viimeiselle sijalle tai sitten sieltä löytyykin joku nitroboosti voittamaan koko rallin. Ken tietää.

3 tykkäystä

Ostettu 2000kpl Sievi Capitalia. “Peesataan bullerona muita”- herätesijoitus

2 tykkäystä

Black friday tarjouksesta ostettu Tesla myyty eilen pikku voitolla.
Tänään ostettu Norwegian Air hintaan 45.9 nok. Lyhyeen tai pitkään pitoon…

1 tykkäys

Tänään tuli ostettua uutena OST:lle Harviaa @ 22,90 /kpl
En aio myydä piiiiitkään aikaan. Toivotaan ettei Harviaa osteta pois pörssistä vaan pidetään Harvia Suomessa kasvamassa!

Ja ehkä Harvia osaa hyödyntää suomalaisen saunaperinteen pääsyä Unescon aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon myös markkinoinnissaan! :wink:

8 tykkäystä

Sormi osui myyntinapille ja aika isoksi paisunut Aker Carbon meni nyt myyntiin, vajaa 70% tuotto kuukauden pidosta vaan maistui jo ihan riittävän hyvälle.

1 tykkäys


Joskus on tuuriakin matkassa. Olisin tätä mielelläni omistanut tulevaisuudessakin, mutta tällä kertaa kävi näin.

24 tykkäystä

Spekulatiivisia Tammiralli-hankintoja:

-Martela. Pidän posaria mahdollisena odotuksia parempien Q2 ja Q3 tulosten perusteella. Ei vaatisi edes ihmeitä Q4 osalta. Kausiluonteisesti Q4 on yleensä hyvä.

-Enedo. Yksi eniten laskeneista osakkeista tänä vuonna. Tässä on kaikista Inderesin seuraamista firmoista eniten nousuvaraa tavoitehintaan, joten jokohan suositus pian kääntyisi positiiviseksi?

-Glaston. Hurja lasku tänä vuonna, ja laahaa edelleen kevään lukemissa. Alkaa teknisesti kääntyä pikkuhiljaa parempaan suuntaan. Tänään tiedotettiin uudesta tilauksesta. Tulisiko siitä piristystä?

7 tykkäystä

Lisäys Quantafuel 55.40kr

1 tykkäys