Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Laskupäivänä tankattu Fortum, UPM, Sampo, HydrogenPro ja lopuksi vielä Smarttia alle 200kr. Hyvä päivä.

5 tykkäystä

Reveä kevennetty aamulla 48,3 25%. Saattaa samalla summalla tulla takaisin jos käy alempana. 1,5kk laskenutta Sampoa lisätty 33,2. Sampon tarinassahan mikään ei käsittääkseni ole mennyt juurikaan huonompaan kurssin laskiessa.

2 tykkäystä

Ostettu BFT tasan 14 USD, johon dippasi sopivasti avauksen 14.05 jälkeen.

3 tykkäystä

Scorppareiden possa piti olla jo täynnä käsi jäi ostonapille jumiin 10,85.

2 tykkäystä

Blah. Plugidippi jäi haaveeksi-> lisätty vähän Greenlanea @ 1,75 CAD ja @ 1,72 CAD

10 tykkäystä

Luulin että sun Plug positio olis jo täynnä @jaska1 :grin:

Lisätty Aker Offshore Wind.

3 tykkäystä

Ostettu plugia 31,16…

7 tykkäystä

Stoppariin EVO, myyty TTCF, TRIT, lisätty GLNG, SCORP.

7 tykkäystä

Myyty NBAC tältä erää kun nousi yli 18$, palataan ehkä myöhemmin.

Rahoilla ostettu BFT + Shell B

1 tykkäys

Joululahjoja itelle: Harvia, Sampo, Fortum ja Scorpio

10 tykkäystä

Pienehköt forever hold positiot avattu taas RDS.B ja Facebook.

Myyty Rapalat parin viikon pidolla 8 % tuotolla. Lisätty tuttua ja turvallista Sampoa.

2 tykkäystä

TTCF myyty kuukauden pidon jälkeen vajaan 50% voitolla. Ei sittenkään maistunut pidempään pitoon tälläiselle lihansyöjälle.

Rahoilla BFT position tuplaus $13,90 ja lisäksi uutena salkkuun vihdoinkin Efecte 10,60€. Kesästä asti vaaninut hyvää avauspaikkaa tähän mutta eipä ole dippejä tullut. Toivotaan että sama meininki jatkuu ensi vuoden. Viimeisen sysäyksen pakoittavalle ostotarpeelle antoi vuoden 2021 top3 -veikkausketju. :grin:

4 tykkäystä

Ostettu Remedyä ja Smart Eye

10 tykkäystä

Myyty Panostaja @0,732€ tästä tuli persnettoa ~14% rahallisesti ei kuitenkaan kyse merkittävästä summasta, mutta isoin henk.koht tappio tähän mennessä. Miksi myin? No halu lisätä Smart Eyea kasvoi sen verran isoksi kun tiputteli jälleen alle 200SEK lisäksi markkinaa vastaan turha pyristellä, näin ovat isot pojat kertoneet, joten olkoon nämä nyt sitten niitä kuuluisia oppirahoja. Samalla sain taas siistittyä salkkua enemmän itsenäni miellyttävään kuosiin

Niin ja se lisäys: Smart Eyea 198,20SEK ja tämä positio nyt hetkeksi täynnä yli 20% painolla salkussa pitkässä pidossa ~2024

3 tykkäystä

Sampoa lisätty hiukan ja aloituspositio $GIK

1 tykkäys

Heerosta kevennelty 8 euron korvilla. Oma matematiikkani ei riitä perustelemaan nykyistä kurssitasoa. Inderesin tavoitehinta oli karvan alle 5 euroa, joten gäppi on isonlaine.

Osakkeet on ostettu Invesdorin annista jo 2015 (2,7€ kipale, muistelen), ei saatu tuotto ole pörssin yleiseen nousuun nähden ole niin järisyttävä. Etenkin, kun olin jo myymässä ikimörnijää pois syksyllä tappiolla, mutta en saanut aikaiseksi painaa myyntinappia. Laiskallakin on joskus tilipäivä.

8 tykkäystä

Lisätäytetty AOT salkkuni suurinta tukijalkaa…

  • Sampo @33,18€ :finland:

Tänään tuli talokaupat joten eipä rahoja kannata tilille jättää lojumaan, joten reilu lisäys Sampoa ja lasikaupasta pullo hyvää punaviiniä… ja joululomakin alkoi sopivasti tänään :snowman:

24 tykkäystä

Ostettua EVOa, kovasti tippunut huipuista. Mikäli tämänpäiväinen lasku on koronapanikointia, niin sitä suuremmalla syyllä lisäys. Sataa evon laariin.

10 tykkäystä

Vihdoinkin sain aikaiseksi ottaa avausposition Scorpio Tankersia (STNG) @10,90$

3 tykkäystä