Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Copart lisäys 107,50. Lisään viikottain jos on pudonnut. Touhutonni kerrallaan.

1 tykkäys

Pienet määrät Enersenseä hintaan 7,55 ja Verkkokauppaa 7,22. Lisäksi ostin Remedyä 34,9 ja 34,5 hintaan. Halvimmillaan olisi saanut 33,3 eli liikaa maksoin. Tämä virhe tuli kuitattua, kun sain myytyä Nokiaa pois hintaan 4,40 eur. :grinning: Määrä oli tosin pieni, mutta kuitenkin. Vielä on pieni erä jäljellä, jos tämä hulluus jatkuu…

Myyty tiistaina aamulla ostettu BULL NOKIA X5S NORDNET F2 -sertifikaatti hetki ennen NYSE:n avausta +23% tuotolla. Perheen ruokarahat tuli viikoksi. Kävi jo reilusti aamulla turskan puolella, joten en jäänyt odottelemaan mihin suuntaan Nokia jenkeissä kehittyy.

Plugia höylätty hieman, jotta saadaan “riskitöntä” pelikassaa WSB-maailmaan.

Kokeilut aloitettu NAKD @0,76. Ilmeisesti tekee jotain vaatteita ja uima-asuja. Tekee mitä tekee, mutta pikaisella Reddit-perehtymisellä ja yrityksellä tuolle viritetään kasvua. Mielenkiintoisia aikoja voisi joku sanoa.

3 tykkäystä

Noniin, laitetaan taas pelikassaa peliin 50t kpl NAKD 0,6d, jospa antais tän kokeilla antaa olla yön yli ettei jäis saamatta 200t lisäpottia niinku Gamestopin kanssa

8 tykkäystä

Kesti melkein tunnin, kun unohdin näköjään sitten vielä yhden namiskan näkyville…

Avanti Acquisition Corp - AVAN - 10,30$
Osakkeita peruspositio warrantien seuraksi.
10$ SPAC lattia toimii hedgenä markkinan sukellusta vastaan, jos näin käy.

Hyvä artikkeli, jossa nostettu aiemmin esillä ollut ajatus Klarnan mergestä ja viemisestä pörssiin. Muitakin vaihtoehtoja toki löytyy, mutta taustavaikuttajat pitäisi olla osaavia tekijöitä.

4 tykkäystä

No niin, viikonloppuna esittelin pitkästä aikaa salkkuani, jonka kivijalkana oli Konecranes lähes 18 % osuudella. Maanantaina siitä lähti puolet @32,16€ ja tiistai aamuna loput @31,74€. Se verran olin asiasta epävarma, etten kehdannut täällä heti kertoa… Mietin viikonlopun kurssia, osakkeen asemaa salkussani, vaanivia karhuja ja korjausliikkeitä sekä Konecranesin ja Cargon yhdistymiseen liittyviä riskejä (kilpailuviranomaiset sekä yhdistymisen todelliset hyödyt ja niiden realisoituminen) ja päätin lopulta myydä, myös veroseuraamukset laskettuani.

Suunnitelma oli seuraava: joitakin pudotuksia tulee lähiaikoina varmasti. Jos Konecranes tippuu riittävästi, ostan myöhemmin puolet takaisin, mutta ainakin saan ostettua reilusti jotain muuta. Enpä arvannut, että ainakin jonkinlainen lasku/korjausreaktio tulisi näin nopeasti. Laitoin eilen sisään useita ostotarjouksia, joista neljä laukesi heti tänään.

Ostot eilen ja tänään:

  • 67 % lisäys: Lassila ja Tikanoja @15,98€ (jo eilen)
  • 25 % lisäys: Vaisala @38,95€
  • 20 % lisäys: Metso Outotec @8,32€
  • 20 % lisäys: Apetit @11,95€
  • 11 % lisäys: Olvi @44,40€

Käteiskassaa on nyt kivasi kun höyläsin tällä viikolla myös 50 % Smartista, mikä toki saattoi olla iso virhe. Loput pidän, mutta seuraan aktiivisesti uutisointia ja kurssikehitystä.

Huomenna alkaa tipahdella Q4-raportteja. Katsotaan sitten rauhassa, miten markkinat reagoivat. Oma veikkaukseni on, että ainakin perjantai on taas laskupäivä, kun kaikki eivät uskalla mennä viikonlopun yli karhua pelätessään.

4 tykkäystä

Hhah ei voinu vastustaa beesata! Ollu 1500d joskus tuokin butiikki. @Niinpa :beer: kippis.

31 tykkäystä

Laitoin Noksuille myyntitoimarin, mutta Nordeassa ei saanut maksimihinnaksi kuin 5,5 euroa. Jos jenkeissä porhallus jatkuu, niin joutuu tekemään uuden huomenna kun pörssi aukeaa. Jos Investor ei kaadu heti avauksesta.

Edit: poistin, nok adr lähti reippaaseen nousuun

Peesasin, kun ei ehtinyt fundamentteihin perehtyä ja laita karkasi kahdesti.

1 tykkäys

YOLO. NAKD:ia hintaan 0,91$ sievähkö potti. En tule äkkirikkaaksi, mutta jos tienaan lisää kassaa itselleni tällä, niin olen hyvin onnellinen. Panostus vielä sitä luokkaa, että ei harmita ihan älyttömästi, jos kusee reisille.

10 tykkäystä

Yolotin myös NAKD 0,87usd - muutamalla lantilla toki vain.

6 tykkäystä

NAKD 0,85 ja AMC 15,7 to the moon! Semmosella 1,5% painolla molempia :cowboy_hat_face:

3 tykkäystä

NAKD:n vaihto näkyy olevan 1250M, kun free float on 234M. :sweat_smile:

4 tykkäystä

Mitenkäs Koss? Mukava tän viikon tenbäggeri. Testiin.

1 tykkäys

Muutama gme melkein huipulta pari tuntia sitten. Ei yhtään mitään järkeä, mutta pidetään nyt ainakin yön yli kävi miten kävi. Olen onnistunut “fiksuilla” päätöksillä jäämään nollille niin ehangin kuin plugin suhteen, joten katsotaan nyt kerrankin tällainen täysin älyvapaa kortti. Jos huomenna ollaan nollissa, niin elämä jatkuu ja onpahan tämäkin koettu. Jos ei, niin onpahan jotain vihreää muuten niin punaiseen päivään.

3 tykkäystä

Meikä lähti kans kokeileen tota Nakedia pienesti. Tuli tyhmäiltyä tänään itselle historiallisen suuret tappiot ja ois kova, jos tuo vähäsen saisi niitä pienemmäksi.

1 tykkäys

Ei kannata lähteä pelailemaan mentaliteetilla että voittaa menetyt rahat takaisin, käy vielä ohrasesti

29 tykkäystä

Myyty loput Palantirit @44 . Oltu mukana alusta lähtien ja tämä market cap on aivan naurettava.

WSB raketoi tämän gamestopin jälkeen kuuhun ja kohta taulussa $100, mutta edetään oman suunnitelman mukaisesti ja pidetään siitä kiinni.

Demo day oli mielestäni täydellinen katastrofi. Epäonnistuttiin kertomaan mitä oikeasti tehdään, eikä näytetty riittävästi (SHOW, dont tell) .

3 tykkäystä

Tähän on pakko laittaa liputustenkin uhalla, että tuo saattaa olla hyvin turmiollinen mielentila ja vahinko voi kertautua. Eli kannattaa ainakin yrittää miettiä olisitko tehnyt tämän ilman tappioita?

Edit. joku kerkesikin varoittelemaan. Laitetaan nyt sitten yksi osto, eli ostin Scatec Solaria lisää isohkon kasan kun oli valunut huipuista jo hieman takaisinpäin. Keskihinta yli tuplaantuu, mutta katsotaan josko tästä tuottoakin saisi lyhyellä aikavälillä. Alkuperäinen kasa on pitkässä pidossa, tämä uusi satsi tuli “väliaikaiseksi”.

22 tykkäystä