Osakesijoittaminen

Ostin/myin juuri äsken -ketju

Nordeat myyty ja samalla pieni erä Sampoa myyty. Tekninen myynti,sai tehtyä vähän tappiota niin verottaja rokottaa vähän vähemmän. Ostellaan takaisin ajan myötä…

Teleste oli nyt edullist pitkään salkkuun… terve firma taloudeltan ja Stadigh yks iso omistaja…

Ollut vähän pulaa potentiaalisista keisseistä. Nyt tuli kuitenkin sellainen eteen ja oli pakko tarttua, kyseessä tietysti NoHo partners.

Omassa feedissä on pitkin syksyä ihmetelty miksi kurssi laahaa vaikka Q3 oli hyvä ja näkymät valoisat. Ei kuitenkaan ollut intoa tarttua, koska näytti että ollaan niin vahvassa lyhyen ajan laskutrendissä.

Nyt kun Intera vähensi omiaan oli mielestäni hyvä paikka iskeä. Ihan “pohjilta” en ostanut, koska halusin nähdä miten kurssi alkaa käyttäytyä/saa fiksusti SL.
Mielestäni tässä myynnissä on ihan toisenlainen singnaaliarvo kuin Ihamuotilan “likviditeetin parantaminen” Marimekon kohdalla, joten kurssi voi palautua nopeastikin.

4 tykkäystä

Nyt on huimaa menoa jos NG:tä tankkailet.
NG:n tulevaisuus on kyllä sumuinen…

Relais Group ja Wanda Sports Group avaukset salkkuun, sekä Huyaa lisätty.

1 tykkäys

Ostin kans. Jos ei kansainvälistymisen vuoksi tule jotain töppäyksiä esiin, niin luulisi tuloksen olevan varsin hyvä ja toivon mukaan kurssi seuraa.

Hommat etenee suunnitelmien mukaan. Eikä pidä unohtaa sitä kongon reikää mihin olen rahojani myös sijoittanut :wink: .

1 tykkäys

Bloom Energy Corp . Ostettu takaisin dipistä taas mukana menossa.

Eilen tankattu reilusti NoHoa ja tänään Kamuxia.

2 tykkäystä

Relaissia tankattu 10% allokaatio. Tällä mennään ja odotellaan osaria.

Nohot kuitattu aloituksessa koska noustiin yli alkuviikon tasojen. Katsotaan jos instikat jatkaa myyntiä ja kurssi dyykkaa niin hypätään takaisin. Mielelläni lähtisin koska eurot polttelee taskuissa. Jännitetään miten käy!

Shortiksi vähän Orionia koska uusi lääke ei vaikuta mitenkään kovin erikoiselta eikä oikein mitään muuta ole tulossa. Kova preemio suhteessa analyytikkojen hintoihin. Saa kivasti myös osakemarkkinoiden altistuksen hieman pienemmäksi jos uskotaan että Orion korreloi jollain tasolla markkinan kanssa.

2 tykkäystä

Hypätty CapManin kyytiin hintaan 2,01€.

3 tykkäystä

Remedyyn spekulatiivinen lyhyemmän aikajakson positio, ja kerralla salkun suurimmaksi ~20% painolla

Tämän viikon toimenpiteitä:

  • Wärtsilät möin, tuotto 0%. Kuten arvelin, heti Trumpin twiitatessa tämä käy koeponnistamassa 8.8 tukitasoa. Oma osto 9.3€ oli mahdollisesti liian aikaisin. Mahdollisesti otan loppuvuonna vielä takaisin. Ei vaikuta kalliilta pitkään salkkuun.

  • Efectet myyty kurssin nyt noustua, tappiota 3-4%. Selitys alempana.

  • Fodeliat myyty 5.76€, tuottoa noin 20%.

Suunnitelma: Huurteinen mutta toimiva kristallipallo vakuuttaa, että kuun jälkimmäisellä kahdella viikolla nähdään laskupainetta pienivaihtoisissa Suomi-yhtiöissä. Halusin nostaa käteispainoa ~10% tuntumaan ja uskon että hyviä ostopaikkoja tulee pian. Kiikarissa ainakin efecte huomattavasti alempaa, mahdollisesti fodelia, joitakin muita…sekä nykyisten positioiden kasvattaminen jos paikkoja tulee.

11 tykkäystä

Ostettu Incapia suurehko satsi, eiköhän tässä pohjat ole jo käsillä ja kurssireaktio ylimitoitettu. Kannattaa siis pysyä tästä lapusta poissa, eiköhän sieltä joku negari vielä kaiveta ostoni kunniaksi.

7 tykkäystä

20 päivää sitten mentiin näin. Cell Impact B ottaa nousua tänään… nyt ei tarvitse muuta kuin pitää kiinni. Tänään tuli hyvää uutista tuotannon laajennuksesta 6000 neliöä uutta tuotantohallia. Että pystyvät vastaamaan paremmin polttokenno asiakkaiden kysyntään.

2 tykkäystä

Wärreä ensimmäisen oston tein alle 9€ hintaan (kun halvalla sain) ja lisäsin Apetitia myös 7,8€ hintoihin.

3 tykkäystä

Ostettu ensimmäistä kertaa Reveniota. Parempi myöhään… Jos ostin liian kalliilla, lisään sitten myöhemmin halvemmalla. Katsoin Sijoitus-messujen Hildenin esityksen, ja oli suvereenin vakuuttava.

Myyty YIT, oli ensimmäisiä suoria osakeostojani 2017 keväällä ja nyt myyty pienellä tappiolla. Osuus salkusta oli kutistunut salkun kasvaessa mitättömän pieneksi ja lisäostoja en halunnut tehdä, niin poistin rivin kokonaan nyt viimeaikaisen nousun jälkeen.

5 tykkäystä

Lisätty Fondiaa @ 8,82. Oon ostellut pitkin syksyä ja uusimman raportin iloisin yllätys oli henkilöstömäärän kasvu.

Stockmannia ostettu. Tämä on oma veikkaus Tammirallin tähdeksi, saas nähdä.

NEL lisää Norjasta, viikonloppuna tutkiskelin Exel Compositesiä ja joku kutina tässä on ja tänään ostin 1500kpl erän salkkuun.

2 tykkäystä

Ballard Power Systems Inc ostettu
Glencore osto