Osakesijoittaminen

Ostin/myin juuri äsken -ketju

Sampo-ylipainoiset ry höyläsi taas @41.30 vaihtaakseen osan :racehorse::racehorse::racehorse: Qt:hen. Sitä Qt:tä on :telescope: ja :microscope: sivusta alle kympin tasolta asti prkl…

sama mulla tuon viimeisen erän osalta, rahoitin sen luopumalla osasta “Sampo käteistä”… Elikkä Sampo on minulla 37 euron keskihinnalla hankittu käteisen vaihtoehto, joka tuottaa käteistä paremmin…! Siitä vähän laitettu vielä QT kun alko se varsinainen cash käydä vähiin…

Talenomia lisää päivän loppuhintaan

Bloom paniikkimyynti laput pihalle. Myykää muutkin, niin saadaan kurssia jumpattua alaspäin. :wink:
Laitetaan viel edittinä, et Bloom seikkailu tuotti sen reilut 30 pinnaa hyvää. Toivotaan, et päästään viel reilusti alempaa mukaan.

Momo, osto paksulla.

2 tykkäystä

Degirossa Yhdysvaltojen osakekaupoille normaalihinta 0,50 € + 0,004 USD/per share.
Eli esim. 100 osaketta 0,50 € + 0,40 USD.

1 tykkäys

Ostin eilen Baidua.
Coronavirus loppuu aikanaan ja tuskin se kaikkia kiinalaisia vie mennessään😎

Aion ostaa. Mietiskelin renkaita rapakon kaikilla puolilla ja päättelin että, että niin sähköautot kuin muut kulkuneuvot tarvitsevat kaikesta huolimatta renkaat. Jos normitapa tehdä renkaita kumista yms. ei isoilta suju, he ovat silti etulyöntiasemassa uusien materiaalien tutkimisessa, testauksessa ja saattamisessa myyntiin.

Ostettu Ruotsista viikko sitten Inwido AB:tä - huolimatta lupauksestani pitää rahapussi pitkään kiinni ja katsella toisten touhuja pörssin aalloissa. Peruste: vaikka rakentaminen jumittelisi, korjausrakentaminen ei lopu koskaan, ja ylläri-pylläri, käykääpa katsomassa tämän ikkunafirman kaikki brändimerkit. Ennen luulin, että Pihlakin oli suomalainen ikkuna… Osto 84 SEK pintaan, eilen perjantaina yli 90 SEK, joten n. + 12 %.

Myyty koko positio QT:sta @25,5€. Kiitos Inderesin nostatuksen tuottotavoite täyttyi niin reilusti, että oli pakko kotiuttaa voitot. :partying_face: Vaikka QT:n tahti näyttää vakaalta ovat odotukset kasvun suhteen ylimitoitetut.

13 tykkäystä

Lisäsin CD Projekt Rediä. Witcher3 menee Jenkeissä kuin häkä ja tuosta Cyberpunkin viivästyksen aiheuttamasta dipistä on jo toivuttu täysin.

Mitvit?? No, kaikki ei jostain syystä halua rikastua… :slight_smile:

Masse-setä, FA, sedällä Qt-cursus ei ole alkanut poltella (Aston päättää milloin setä myy, toim.huom) :slight_smile:

4 tykkäystä

Minkä välittäjän kautta ostit?

Degiron

1 tykkäys

Qt position avaus 24,9e. Ei kestänyt enää katsoa vierestä.

5 tykkäystä

Qt:n rekeen hypätty mukaan @24,8€…

4 tykkäystä

Kevennetty OMASP ennen ja jälkeen osarin. Vielä 5% salkusta siellä ja saavat ollakin.

Otettu tilalle Caverionia 20% salkusta. Tarkoituksena olis puolista ottaa pikavoitot muutamasas viikossa ja lopuista muutamassa kuukaudessa.

Nyt pitää vielä tutkia mitä Caverion tarkkaan ottaen tekee. Tämän kaupan takana on ehkä huonoin DD ikinä :smiley:.

2 tykkäystä

Bittiumit ulos, caverion sisään.

2 tykkäystä

Otettu lisää remedyä ja qt grouppia, vakuutuin tulevaisuuden näkymistä.

3 tykkäystä

PowerCell laitettu toistaiseksi pihalle. 3kk ja 80% tuottoa maistuu, vaikka hyviä uutisia onkin julkaistu viime viikkoina. Jatketaan kuitenkin ostopaikkojen kyttäämistä hieman alempaa.

1 tykkäys

Kevennetty SGL Carbonin osuutta salkussa, vaihdetaan Saarion sanoin virkeämpään hevoseen… lähtee tietysti just nyt laukalle kun myin.