Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Lisätty Keskoa @ 16,23€. En malttanut odotella enää :slight_smile:

14 tykkäystä

Kävi sillai hassusti, että viime viikolla salkusta lähtivät kokonaan Fortum ja Mandatum, jotka olivat ihan kunnon positioita. Lisäksi loputkin MPW-merkkiset sijoitusvirheet laitaan. Pääajurina on liiallisen hajautuksen purkaminen.

Tajusin etten tiedä edelleenkään Mandatumista mitään, vaikka olen sitä nyt listautumisesta holdannut–> laitaan vaan, koska ei ole innostanut, eikä innosta nytkään opiskella. Oli myös ajatus, että kyllä sitä saa tarvittaessa takaisin alle 4,3€ hintojen. Mitään tuskin tapahtuu ennen seuraavaa osinkokiimaa joskus keväällä.

Forza taas sai lähteä koska se oli viputilillä, jolta sai tällä muuvilla vivun melkeinpä nolliin. Forza ei nyt myöskään varsinaisesti ole parasta mitä markkinoilla on tarjota. Hesulin paskin pääomistaja kuitenkin pienomistajan kannalta, joka myös faktisesti rampauttaa toimivan johdon rajoittamalla kasvumahdollisuuksia poliittisin perustein ja samoin vaatii melko järjetöntä pääoman allokointia. 14,3€ hintaan ei kiinnostanut vanhoja lappuja hodlata.

Tilalle lisää Lindexiä, Nekkaria ja myös Hadeksen esittelemää IGIC:iä, joka vaikuttaa minustakin oikein kiinnostavalta. Ammuksia jäi kyllä melko hyvin tälle viikolle, katsotaanpas mitä sitä uskaltaa ostella!

5 tykkäystä

Kuulin huhuja että pörssitunnelma on nihkeä joten täytyi arpoa jotain ostettavaa.

Ostettu Nordea @ 10,02.

94 tykkäystä

Myynti 3500kpl Verve @ 24,15SEK AOT:lta, tarkoitus ottaa OST:lle takaisin.

Lisäys 100kpl Incap @ 10,32€, nyt 800kpl kh 11.74€ vaikka ostot aloitettu vasta viikko sitten :persevere:

Osto avaus Fodeliaa 500kpl @ 5,34€. Tätä pohtinut pitkään ja uskon että on taantumankestävä kun säästöjä haetaan keittiöissä.

OST:n siirto oli kyllä hyvään aikaan menossa, vielä 26k€ käteistä, mitähän tässä keksii :thinking:

10 tykkäystä

Marginaalinen lisäys Incappia 10,34 €/kpl

merkitmerkit

5 tykkäystä

8.65$ 2vko sitten myydyt MindMedit otettu taas takaisin 7.2$ kpl. Näyttää tulevan hyvä ostopäivä tänään
jos vanhat merkit paikkansa pitävät.

Edit: Arm ostettu myös pitkästä aikaa 1. erä 104,47$

2 tykkäystä

58 tykkäystä

Optomed :finland: lisäys 90kpl 5,59€

Nousee sijalle 3 salkussa.

14 tykkäystä

EUNL and QDVE lisätty vielä reippaasti kun on niin kauniita dippejä ja nousuun lähti heti ku USA markkina aukes.

Tesla positio avattu.

3 tykkäystä

Rinkuloita lisää 7,74 ja Incap tankkaus 10,34.

Olen ostanut näitä hyvissä mielin kalliimmalla, miksen siis nyt.

20 tykkäystä

Alennusmyynnit menossa, niin luottokortti vinkumaan

Lisäyksiä positioihin:
Aspen Aerogels 17,03$ - tätä tuli otettua jo viime viikolla aika paljon kalliimmalla ja löysätkin stopparit ohitettiin mennen tullen tänään :sweat_smile:

Sofi Technologies 6,01$ - on jo ennestään ns. paljon hajautetussa salkussa. Q2 oli jälleen vahva ja kurssi vetelee matalalentoa :man_shrugging:

Tecno🌲 4,65€ - sentimentti kaikin puolin pohjalla, tuloskunto paranemassa kun valuutat paremmassa asennossa :crossed_fingers:

13 tykkäystä

Vähennetty Asuntosalkkua @ 75 eurolla.

Nyt saa paremmalla tuotto-odotuksella muita osakkeita.

5 tykkäystä

Aamulla kesämökin maalaushommissa vaimoa auttamassa, pörssin aukaisuun en siinä ihan ehtinyt, kiireessä heitin pilkkejä klo 10.10. Luulin, ettei mikään ehtinyt ajoissa, mutta hemmetti, nyt kun katselen toimareita, oli vaimolle toteutunut Optomed 500kpl hintaan 5.30€, päivä taas pelastettu.:blush:

9 tykkäystä

Pitkästä aikaa aktiivisempi ostopäivä.

Viafiniä @17,40€/osake
Valmettia @23,64€/osake
Anoraa @4,385€/osake
Kamuxia @4,745€/osake

Kamuxin toimari jäi tässä viime viikon perjantaina toteutumatta, kun yritin huutarista haalia, joten tänään sai muutamaa kymmentä senttiä halvemmalla. Tosin, koska ostelin Valmettia ja Anoraa heti aamusta, niin Kalmari ehti karkuilla pakoon, joten jäi ostamatta. En osaa ostaa samalla, kun kurssi tikkaa näytöllä ylöspäin. Olisin toki saanut johonkin 25,68 hintaan, jos olisin vain ostanut laidasta, mutta olisi saanut alle 25,5€, jos olisin ostanut sitä ennen muita osakkeita.

7 tykkäystä

Bitcoin ETF salkkuun. Vuoden alusta kyttäillyt sopivaa paikkaa, vaikka nytkin voidaan laskea vielä pari kuukautta.
100 x WBIT @ 11,57 €.

7 tykkäystä

Avauspositio PennantParkia @10.55

Kuukausittaista osinkoa jauhamaan. Pikkuhiljaa.

5 tykkäystä

Iloitseeko kukaan muu Nordnetin kk-säästösopparipäivän osumisesta tällaiseen rytinäpäivään? Itse laitoin yli tuplasti enemmän rahulia sisään mitä normisti ja toteutumista odottamassa:

27 tykkäystä

Omistin ekan kerran ikinä Nvidiaa, en pitänyt kauaa :sweat_smile:

Edit: lisäys 200kpl Patria investments @ 11,05$, nyt 500kpl

Edit2: lisäys Smart Eye 250kpl @ 89,39SEK, nyt 750 kpl.

Nyt Nordnet kiinni ja jatketaan huomenna

23 tykkäystä

Ostin 4x lisää SXR8 eli s&p500 etf mikä on jo valmiiksi isoin positio. Lopetan pikkuhiljaa suorien osakkeiden oston mutta en myöskään myy mitään, viimeinen lottolappu salkussa saa olla tää Optomed joka saa mennä vaikka hautaan en myy :smiley:

4 tykkäystä

No ostin lisää Lindexiä ja tankkerilafka International Seawayta ne laput takaisin mitkä keväällä 15 taalaa korkeammalla myin.
Lisäksi arvoin tankkeripuolelta seasonal- treidiksi vanhan tutun Hafnian. Tiedä vaikka kohta lähi-idässä vähän rytisee, ei välttämättä niin tankkereita haittaile jos nyt ei ihan mahdottomaksi rähinä mene…

6 tykkäystä