Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Optomed lisäys 4,940. 300kpl. Toistaiseksi lähelle päivän pohjia, tuurilla kun en odotellut varsinaisesti käännettä vaan viritin pilkin työpäivän seassa.

7 tykkäystä

Uskomatonta kyllä, Shinjuku-setä myi kaikki Metsä Boardin 250 osaketta salkusta, käsittämätön veto! Pienin osuus arvo-osuustilillä ja hintsusti plussalla, joten tilalle myöhemmin jotain muuta yhtiötä.

Myynnistä saatavilla rahoilla kustannan itselleni 40-vuotislahjaksi Mehiläisessä kasvojen laserhoidon, pääsee häiritsevistä vuosien aikana lisääntyneistä pintaverisuonista ja punoituksesta eroon, nuortuen siinä samalla useammalla vuodella. Terveys ja hyvinvointi aina etusijalla ennen vaurastumista!

32 tykkäystä

Myyty kalmarit veks, aikanaan ostettu näitä ja pidettykin osarin yli hyviä näkymiä peilaten. Eilisen hylen -18% tauluun ja tän päivän oikeen mitään sanomattoman tulosinfon perusteella päätös syntyi, että laitetaan johonkin muuhun tuottamaan kenties paremmin.

7 tykkäystä

Myyty optomed positio 5,11€ pienellä voitolla. Haastiksesta ja raportista jäi vähän pehmeähkö olo, en toki mitään kuuhun vievää odottanutkaan mutta odotuttaa itseään vielä. Otetaan takaisin salkkuun jos laskettelee.

2 tykkäystä

Reveniota lisää hyvään osariin kun mr market tietää taas paremmin. Takaisin kasvun polulla ja rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Illume asiakkuuksia useita kymmeniä lisää sekä ensi vuonna illumelle lupa jenkkeihin ja odotan vahvaa avausta sinne. Tekoäly mainittu.

Tällä lisäyksellä Revenio nousi 20 prosenttiin salkusta.

16 tykkäystä

Kalmarit veke, täysin typerä veivitreidauksen yritys. Tästä täytyy itseä sättiä. Laitetaan rahat johonkin tylsään. Onneksi ei paljoa mennyt oppirahoja.

7 tykkäystä

Sitowisea taas pitkästä aikaa salkkuun 2,45 eilen ja tänään yhteensä 800kpl.

6 tykkäystä

Kuten Optomed-ketjussa kerroin, ostin vaimolle kilon 5.05€. Kun lasku jatkui uudestaan alle 5€, erehdyin ostamaan vaimolle vielä toisen kilon, ehkä joudun siitä sohvalle ensi yöksi.:grimacing:

21 tykkäystä

Kalmar Oyj lisäys. Katse horisontissa muutaman vuoden päässä.

7 tykkäystä

Ylimääräinen lisäys Seligsonin rahastoihin:

  • Phoebus
  • Top 25 Global Brands

Näihin menee siivu kuukausittain, mutta nyt lisäsin ylimääräisesti vähän reilummin.
Mikäli dyykkaa nykyistä alemmas, teen uudelleen lisäsijoituksen rahamarkkinarahastosta, joka on käteispankkini.

Edit: luovuin SPYI ETF:stä, se ei ole minua varten.

6 tykkäystä

Yritän kehittyä sijoittajana ja ostin lisäyksen Revenio-pinoon hyvän kvartaalin vahvistamana. Liikevaihtokuoppa näyttää olevan takanapäin, sekä vanhat astmahankkeet on alaskirjattu. Katseet siirtyy kohti uusia “Maijan” toimituksia ja tasaista kasvua muissa laitteissa. Nautitaan momentumista kunnes toisin todistetaan.

7 tykkäystä

Reippaasti tullu lisättyä Optomedia tänään. Kertaluonteisia erät(jopa odotettuja),mitkä vaikutti negatiivisesti tulokseen. Tarina jatkaa ennallaan. Kyllä sitä myyntiä alkaa tulemaan ei vaan ehtinyt vielä kesäkuun loppuun.

3 tykkäystä

Optomedia lisää, koska alle 5€ sai.
Näköjään oli muutama kuukautta sitten tulleiden hyvien yhteistyö/lupa-asioiden takia jengillä :money_mouth_face: ja pettymyksenä myyvät, kun ei heti näy osarissa rivin alla :joy:

3 tykkäystä

Relaista salkkuun. Luulisi että köyhän kansan kuormureita ja henkilöautoja on huollettu kun uusiinkaan ei ole varaa. Ensi viikon loppupuolella tulosjulkistus. Jos tämä piristäisi salkkua kun nordea upm kalmar mennyt päin prinkkalaa kaikki :smiley: Nordealta myös tänään päivitetty fairvalue target 15,8-19.3.

5 tykkäystä

Aspocomppia lisätty 500 keskihinnan alennukseen (possa tappiolla lähes -50%).

Korjattu ilkeä haukkumanimi oikeaksi. Olen väärässä. :white_check_mark::grimacing:

3 tykkäystä

Fluence Energy - Hyvän FYQ3 tuloksen jälkeen kävi kuittaamassa gapin kurssigraafilla, jonka paikkeilta napattu pieni lisäys aiempaan positioon.

image

Ainakin juuri nyt kelpaa katsoa tuota oston ajoitusta vaikka alempaakin olisi pilkki tarttunut :money_mouth_face:

image


Edit: Otettu helpot pois, nämä 200kpl laitettu takaisin markkinalle @16,25$
Loput salkussa vielä pidempään pitoon.

2 tykkäystä

MNMD myyty myös pois 7.58$ eli 38cnt miinus degiron palkkio voittoa. Ei mennyt hyvin, mutta ostettu tilalle Larimar LRMR hintaan 7.17$

Kalmarit ulos 26.72
Fortum kevennys 14.32

Neste lisäys 18.405
Nordea lisäys 10.35

En tiiä oliko näissä säätämisissä järkeä. Ainakaan yleensä ei ole.

21 tykkäystä

Aiforiaa hieman takaisin

O: Aiforia 150 kpl (4,55)

4 tykkäystä

Tämä ketju suljettiin automaattisesti sen saavutettua vastausten maksimimäärän 10000. Jatka keskustelua ketjussa Ostin/myin juuri äsken (Osa 7).