Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Lisätty Huhtamäkeä, Keskoa ja Goforea :briefcase:

13 tykkäystä

Faronia 400 kpl lisäys. Nyt se on lisättävä ennen kun on liian kallista.

(Käteistä käytettäväksi ostoihin ei ole ollut aikoihin mutta onneksi Seligsonin säästötililtä löytyy. Sitä ei tosin ollut osakeostoihin tarkotettu mutta ihmisten syövän parantaminen on paljon tärkeämpää kuin varautua joihinkin typeriin auton korjausremontteihin…)

9 tykkäystä

Tupperware spekulatiivinen ostos 1000 kpl 2,52. Shorttien määrä melkoinen ja vaikea uskoa, että tällä määrällä uskallettaisiin mennä osariin. Ei todellakaan pitkään pitoon.

7 tykkäystä

Harviaa tuli lisäiltyä hintaan 22,06€

14 tykkäystä

Eilen tuplattu optomed positio. Lyhyeeseen pitoon. Eli tarkoitus irtaantua heti, kun näyttää sopivalta.

2 tykkäystä

AI-skenessä tullut otettua entryä SoundHound AI -nimiseen putiikkiin. Tämä on meillä härmässä astikin oikein noteerattu.
Täytyy jatkaa penkomista. Tappiollahan tämä painaa tietenkin vielä.


20 tykkäystä

Nvidian tuloksen saattelemana veivaus vipua Nasselle.

T Long NQ100 F282 @8.73

4 tykkäystä

Lisäsin Titaniumia hintaan 15,75 euroa.

13 tykkäystä

Ostettu 500kpl Volvo kaaraa @42.38sek, saa vielä kohtuu edullisesti ennenkun EX30 myynnit vievät kuuhun…

6 tykkäystä

Kojamot lähti väliaikaisesti pois noin 8,60 € keskihinnalla. Saatan myynneillä ampua itseäni jalkaan, sillä kuten kirjoitin yllä että paras mahdollinen lopputulos vaatii luultavasti kärsivällisyyttä. Eiliseen jäänyt gap laittoi nyt tekemään lyhyemmän veivin.

Sitten tulosriskiä hieman lisää huomiseksi. Pieni erä lisätty Smart Eyeta @ 43,74 SEK.

7 tykkäystä

Tämä on vissiin sama kenen nimikkoappi (ainakin nimen tunnettavuuden perusteella) hävisi Shazamille sen kisan? Itsellä oli eka biisintunnistusappi ja toimivuudeltaan ihan yhtä validi oli Shazamin kanssa. Ei vain päässyt sosiaaliseksi standardiksi. Sillä perusteella ei ihan vain AI-pöhinästä putkahtanut lafka.

Kevensin Kesko kun täällä kerran kysyin.

5 tykkäystä

Vanhemman salkkuun lisätty :finland: Nordea @ 9,95 €

20 tykkäystä

En malttanut odottaa pidempään. Fortum 500 kpl takaisin salkkuun 11,95

19 tykkäystä

Vipu myyty 9 päivän jälkeen 6% tuotolla. Paremminkin olisi voinut mennä.

4 tykkäystä

Lisätty vähän Embraceriä, kun halpuutus käynnissä . Käänne käynnistymässä ja shortit yrittää yhä painaa kurssia alas. Nyt potti täynnä (10000 turskalappua)

16 tykkäystä

Embracer on paljon puhuttu, sen sijaan itselläni Paradox on käynyt lähellä 100% tänäkin vuonna. Tiedän heidän peliskenen ja asiakaskunnan hyvin.

Haetaan hieman lisäpontta sanonnalle “Suutari pysyköön lestissään”, eli loogisesti siis päätin avata Embracer-traden tänään viimeisillä hiluillani.
Peliportfoliosta tai firmasta tiedän vähän. Payday 3 on mainittu ja 2:lla on kait ollut pitkän linjan faniporukka, että vaikka trade venähtäisikin hieman niin luvassa on merkittävä floppi tai hitti.

Ilmeisesti arjessa pyyhkii liian hyvin kun pitää hakea hikikarpaloita otsalle.

4 tykkäystä

Havahduin salkun massiiviseen öljyaltistukseen, ja pistin muutoinkin liipasimella olleen Baytexin laitaan ja nappasin tilalle lisää Inmodea 38 taalan sopuhintaan. Osake näytti osarikiiman jälkeiset pohjat löytäneen ja HL:ä näytti syntyneen myös. Saas nähdä, toivottavasti käydään vielä 30$ hujakoilla niin voisi tankata lisääkin.

Tänään taas lisäsin aamulla raportoinutta Standard Supply:ta Norjasta (STSU). Avasin rivin joitakin viikkoja sitten. Syitä tässä:

Olisi tulossa 12% osinkotuottoa, mikä on mielestäni ihan ok taso kvartaaliosingolle. Etenkin kun Q3 ohjeistus ei ole kauhea, ja PSV funda näyttää yleisestikin ihan kiinnostavalta, eli ei pitäisi olla mikään yksittäinen suonenveto. Tällä lafkalla on monista verrokeista poiketen tasekin on kunnossa ja tosiaan shareholder- ystävällinen meininki.

Pieni kylmä rinki kyllä persuksen alla, että ollaankohan tässä vain “tankkerikangastuksen” perässä, eli hakemassa sitä samaa ihanaa nopeaa multibägäystä ja päälle isoja osinkoja mitä etenkin tankkereiden ja sitä ennen muidenkin paattiluokkien (container, LNG) kanssa nyt parin vuoden pidolla on markkinoilla saatu. Edellytyksiä siihen toki näyttäisi olevan, mutta katsellaanpas nyt hetki rauhassa, kun eipä tässä mitään experttejä tällä(kään) alueella olla. Niin ja eipä nämä PSV seikkailut nyt sitä salkun öljyaltistusta pienentele…

12 tykkäystä

Tili Nordnettiin avattu ja rahasto-ostot rullaamaan. :slightly_smiling_face:
-Indeksirahasto Suomi
-Indeksirahasto Ruotsi

59 tykkäystä

Nordeaa 31kpl @9,9e. Seuraava osto 9,65e ja sit jossain 9,5e paikkeilla. Jos sinne asti siis mennään.

26 tykkäystä

Tulin tänne vain kertomaan kuinka hyvin onnistuin ajoittamisessa ja ostin spekulointi-/treidisalkkuun Embraceria…EILEN!
Hinta 26,86sek/kpl.

15 tykkäystä