Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

SMCI ja NVDA muutaman päivän holdiin.

Edit: tästä tuli pitkään aikaan tuottoisin päivä, +$8,928. :money_mouth_face:

Trendi on sun frendi. AI on se trendi.

10 tykkäystä

1000kpl hintaan 2.52$ plugia kyytiin. Seurataan kestääkö nyt nousu pohjalta vai mennäänkö kellariin.

10 tykkäystä

Golar lng reipas alotus possa

8 tykkäystä

Lisäys forttumia ja nyt 1970 kpl jauhamassa osinkoa. Yritin päästä tasatuhanteen, mutta tuli laskuvirhe! Nyt mietin että ostanko 30 vai 1030kpl. Ensimmäisessä turhat välityskulut ja jälkimmäiseen ei riitä rahat. (Ellei forza tästä vielä puoliinnu)

32 tykkäystä

Kemin voimaa alotuspossa tänään. Tarkotus olla mukana tässä pitkään (kuten kaikissa mihin mukaan lähden) kuhan tarina ei romahda alta.

Mukana itseasiassa jo annista, mutta myin rippeet pois nopeesti ku nousi sen verran hurjaa tahtia ja olin skeptisempi tulevaisuudesta. Nykyään huomattavasti luottavaisempi ja tuotteenkin on itse saanu todeta toimivaksi :grinning:

8 tykkäystä

Vieläkö on ketju auki? Kumma kun ei vastauksia kolmeen päivään…

No, itse kyttäsin Tietoa avauksesta, kävi 20,60€:ssa ja nousi nopeasti 21:een. Laitoin pilkin 20,50 ja ajattelin ettei varmasti käy enää tuolla tasolla, niin vain oli pilkki tarttunut datamurtodipistä ja OST:n possa kasvoi pienellä lisäyksellä. Toivottavasti ei Tieto lisää tuskaa…

19 tykkäystä

Vihdoin pääsi vuoden ensimmäisille kaupoille osallistumaan. Tammiralli jäikin aika vaisuksi tältä erää mutta toiveikkuutta on hesulin pörssiin. Vähän täydennyksiä yritän tehdä ennen osinkokevättä ja jään taas seurailemaan tilannetta kassaa keräten. Uskon itse koronlaskujen myöhästyvän mikä hieman ehkä laskee pörssejä kesän mittaan. Koko vuoden osalta heitän veikkaukseni - hki pörde mörnii paikoillaan, joka onkin kaltaiselleni kuukausisäästäjälle hyvää aikaa täydentää salkkua.

Tänään lisäyksiä omiin osinkokoneisiin.

TietoEvry 100kpl hintaan @20.50€

Titanium 100kpl hintaan @16.90€

Jonkun muistan väläyttäneen foorumilla että Titanium on ostolappu alle 20 eurolla, näin itsekin olen päätynyt sitten ajattelemaan ja 3 vuoden tavoitehinta pyörii itselläni 25€ ja siihen vielä osingot päälle niin olisin tyytyväinen.

Tiedossa keskihintani alkaa hipoa 23€ joten laitan sillekin maltillisen 3 vuoden tavoitehinnan 25€ + osingot. Tiedon tehtävä salkussani on mörniä ja maksaa kasvavaa osinkoa.

20 tykkäystä
  • Avauspositio Boreota 100 kpl á la 27.00€. Korkojen ja korko-odotusten painuessa pelko rahoituskustannuksien taakasta heltyy, ja massiivinen velka ei olekaan enää yhtäläinen mörkö. Aika näyttää tuliko tartuttua liian aikaisin tähän, mutta valmiutta vielä tuplata positio tarpeen tullessa.

  • Gofore lisäys pieni 1/4 position lisäys: tasasen tappavaa tekemistä. Valahtanut jälleen Inden mallisalkkuposition keskihinnan alle. Valmis pienentämään positiota, jos markkinaheikkous alkaa näkymään selvemmin.

9 tykkäystä

Raisio V takaisin OST:lle taas alemmalla hinnalla. 800 kpl (1,982). Voi olla, että pysyy tällä kertaa pitempään mukana.

5 tykkäystä

Puuilo ulos @8.65. Tämä jäikin lyhyeksi kuten uumoilin. Ok tuotot näin lyhyeen veiviin.

15 tykkäystä

Indeksi –tankkaukset itelle ja vaaville

OP Suomi
OP Eurooppa
OP Pohjoismaat
OP Amerikka

22 tykkäystä

Mennyt vuosi oli opettavainen. Lapselle sijoittaminen menee hiton hyvin, kun avaimena pysyy kärsivällisyys ja omat laskelmat.

Siksi iloitsen viime perjantaina napsahtaneesta Embracer lisäyksestä @ 20,5 SEK.
Ostotoimeksianto oli roikkunut vähintään kolme kuukautta auki, kannatti odotella.

(tai sehän nähdään vielä kannattiko vai ei, mutta sanotaan että ei ainakaan kannattanut aiemmin ostella 26 jne hinnoissa)

7 tykkäystä

(OST) Admicomit pois about pikku tuotolla jotta on varaa tankata Nestettä dipistä (edit: dippi jäikin laimeaksi)

8 tykkäystä

OmaSP:n lisäys. Tuli avaus ostettua joulukuussa.

Katsotaan mitä tapahtuu. Tähtäin yleisesti omissa sijoituksissa on vähintään +3 vuotta. Näen OmaSP:n jatkavan samanlaisena kuin tähänkin asti.

Vieläkin on mahdollisuus lisätä suhteessa salkun kokoon nähden.

9 tykkäystä

Myin kaikki. TODENNÄKÖISESTI tästä selvitään ja koko firman upside on edelleen hyvä. Näissä kyberhyökkäyksissä on kuitenkin riski että tästä ei yksinkertaisesti kaikilta osin palauduta ja mainehaitta on kova. Lisäksi tätä saatetaan märehtiä vielä lehdissä jonkin aikaa.

6 tykkäystä

Volvo cars tankkaus jatkuu 500kappaletta 25,80sek kappalehinnalla.

13 tykkäystä

Fortum ja Nokian Tyres ostot OST:lle. Salkussa tasaisella painolla nyt:
Fortum
Nokian
Eezy
Tieto
Nurminen
Sitowise

Listalla edelleen vielä hankinnassa Raisio. Muita hankintoja en ole ehtinyt pohtia tarkemmin, joten näillä mennään toistaiseksi.

13 tykkäystä

Fortumia tankkailtu jälleen. Jos Euroopan-mestari analyytikko Kinnunen ja Mäkinenkin kerta ostaa niin upotaan ainakin hyvässä seurassa tämän kanssa :joy: :upside_down_face: :grin:

70 tykkäystä

Ostin Seligson global top 25 brandsia. Kuluttajatuotteet eivät ole nyt muodissa, koska tekoälyllä on vaikea perustella lätkämailaa kokikselle. Lisäksi luksustuotteet ovat olleen mollimielisiä viime aikoina. Kenties tähän sektoriin ei ole ladattu valtavia odotuksia juuri nyt. Rahaston osuuden hinta on kyntänyt paikallaan pidempään (joskaan suurta pudotusta ath:sta ei koskaan tullut, eli on lähinnä sulateltu kertoimia oikeutetusti).

13 tykkäystä

Kamux 100kpl 5,10e/kpl pajuharju saa tämän laivan kurssin muuttumaan taas parempaan suuntaan.

13 tykkäystä