Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Myin kaikki Kamuxit ja Harviat. Uusina riveinä salkkuun Nokian Renkaat ja pieni positio Kempoweria.

18 tykkäystä

Nokiat myyty pois reilun 11% päivittäiseen kurssinousuun. Turskaa tuli, mutta minimoin tappioita. Etsin sijoitukselle uuden kodin jostain osinkokoneesta.

10 tykkäystä

Vaihdettu hevosta ja myyty Taaleri positio huimalla 100e voitolla.

Näillä rahoilla hankittu uutta osinkokonetta salkkuun:

Osto Fortum 600kpl hintaan @12.60€
-Peesaan mallisalkkua ja muita ammattilaisia, yhtiölle satelee ostosuosituksia, osinkotuotto on huima, kun kaikki sähköistyy niin ei kai tässä hirveesti turpiinkaan voi tulla. Mieluusti tankkaan vielä laskevaan kurssiin myöhemmin.

14 tykkäystä

AMD poistettu salkusta +22% tuotolla. Nordnetin blackfridaytarjouksesta hankitut osakkeet istuivat salkussa suunniteltua pidempään. Harkinnassa tuolloin oli Nvidia vai AMD. Väärin tuli valittua, mutta ollaan tyytyväisiä “+” merkkiseen poistoon.

8 tykkäystä

Saga Furs entry. Muutama posari takana, kassassa yli puolet markkina-arvosta käteistä, taseessa 3 x markkina-arvo tavaraa, myyntisaamiset yms vielä tähän päälle. Vuoden lopusta alkaen monopoliasema, poliittiset tuulet euroopassa puhaltavat oikealle ja viherpiipertäjät lakaistaan maton alle → poliittiset riskit pienenevät merkittävästi. Huomenna tilinpäätös.

Nuori Buffet sanoisi tupakannatsaksi ja ostaisi pois.

13 tykkäystä

Jatketaan sitä, missä on hyvä! Eli voittajien keventelyä :handshake:t3:.

Myynti:

  • Puuilo kevennys. Pidän oikeastaan kaikesta yritykseen liittyen. Madallettu painoa salkussa 5.5%:iin ihan vain siksi, että markkinoilla nyt mielestäni paremmalla tuotto-odotuksella tavaraa kaupan.

  • Harvia kevennys. Paino höylätty noin 6%:iin salkusta. Loistava firma, arvostus vain tuntuu taas melko kireältä, enkä näiltä tasoilta tulisi kuitenkaan lisää ostaneeksi.

Ja taas on millä mällätä. Tulen tuhlaamaan rahat todennäköisesti osinkomörnijöihin, tai muuten vain ikuisiin pettymyksiin. Saa sitten taas myöhemmin kiroilla, kuinka fiksua on nämä keventelyt voittajista.

Käteistä n. 8%.

20 tykkäystä

Sipaisu Enentoa lisää. Ei ole nousumarkkina tähän vielä tarttunut.

9 tykkäystä

TSLA short 200 kpl @ 189. Support vasta 152.37-tasolla, sinne asti olisi aikomus roikkua.

14 tykkäystä

Myin Konecranes osakkeet pois voitolla. Tilalle Elisa ja Kone. Pitäisi olla perusvarmoja.

10 tykkäystä

Puuilot lähti 8,87€ parin viikon veivillä ja tuottoa yli 6 prosenttia.

13 tykkäystä

Muutama päivä sitten myydyistä Sampolaisista rahat etiäpäin:

Lisätty Kemin voimaa sekä etf: Russel2000 ja hesuli25

4 tykkäystä

Nokiat ja Puuilot pois, parin viikon pidolla riittävästi voittoa.
Aikomus laittaa Rinkuloita näillä rahoilla.

11 tykkäystä

Bioreteciä aloitussatsi salkkuun. CE lupaa odotellessa.

9 tykkäystä

Ei kestänyt tipaton tammikuu loppuun asti.

  • viinakaap…salkun täytteeksi ensi kertaa Anoraa. Alan konsolidoituessa mielestäni ostokohteena. Tuskinpa Solidium asettuu vastahankaan, jos tulee hyvä tarjous kohdalle.
  • liiallista Anoran tuotteiden käyttöä loiventamaan nautittu vesielementtiä, eli NorrHydroa. Ihan eri profiilin yritys. Tuote kunnossa, mutta onko oikeaan aikaan?
8 tykkäystä

Siivosin vihdoin pois tuotto-osuutta maksavan Taiwan ETF:n. Jätin kasvuosuudelliset salkkuun. Taiwanin naapuri Kiina epäilyttää.

13 tykkäystä

Lisäys SoFi $7.59

Maanantaina Q4 ulos, sitä silmällä pitäen reiluhko lisäys.

8 tykkäystä

Ostettu RCI Hospitality Holdings. Ei ehkä kaikista mieluisin ala toimia, mutta korkeat vallihaudat ja muutenkin road map tuleville vuosille vaikuttaa selkeältä. Panos varovainen kuitenkin.

5 tykkäystä

Hommattu käyttörahaa myymällä 500 kpl Nokiaa @ 3,5085e.

Jäljelle jäi 20500 kpl :no_good_man:

Kävi mielessä isompikin myynti, mutta eipä lopulta ollut syytä sille. Ja tuli näitä vähennettyä marraskuussa joku 20%. Potti on kuitenkin ihan hyvin plussalla.

20 tykkäystä

Myin tänään Teslat pois @181,33$ noin 30 %:n tappiolla. Pidemmät perustelut raapustelin Sijoitusvirheet -ketjuun, mutta alla lyhyt ote viestistäni. :face_with_peeking_eye:

38 tykkäystä

Nyt suljettu tämä. 4x vipu ja tuotto joku 75%. Vähän balsamia haavoille :bear:

Tarttee vähän miettiä ja seurailla tilannetta. En usko että Teslan lasku on ohi, mutta pitää funtsia toimiva karhuhyökkäys pitemmälle aikajaksolle.

15 tykkäystä