Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Näköjään Inderes-lisäys tapahtunut. Ei ole position kasaamisen kanssa kiire Inderesin eikä kovin monen muunkaan kanssa.

Ostellaan, rahan ja ajan kanssa lisää.

13 tykkäystä

Osto Intrum @ 37,61 SEK.

Mitäpä sitä kieltämään. Osto puhtaasti sen takia, että kurssi on pudonnut niin paljon, että odotan jonkinlaisen rekyylin tulevan jolloin laput lähtevät nätisti laitaan. Mikäli rekyyliä ei kuulu, niin laput lähtee siitäkin huolimatta laitaan. Näin järkevillä ratkaisuilla sitä salkkua hoidetaan.

26 tykkäystä

Shorttaisin Teslaa jos osaisin, ei ole Mandatumin tuotteet vielä tarpeeksi tuttuja. Sen sijaan ostin vähän Nokian renkaita.

11 tykkäystä

Alkuviikosta tankattu lisää Nordeaa, UPM:ää ja Kempoweria. Nanoformia kevennetty vahvan nousun jälkimainingeissa.

11 tykkäystä

Pikku dipistä sipaistu lisää Remedyä hintaan 21,15. Yksinkertaisesti tykkään firman johdosta ja riskienhallinnasta. piiiitkään salkkuun nämä :wink:

12 tykkäystä

Ostettu lisää oman työpaikan osakkeita. Toiveissa moninkertaistuminen ja ehkä listautuminen lähivuosina.

Kasvuennusteet ainakin näyttää hyvältä :slight_smile:

19 tykkäystä

Pitkän pohdinnan jälkeen jatketaan käteisten tuhlailua!

Osto:

  • Nokian renkaat avauspositio. Paino salkussa aivan minimaalinen, noin 2%. Ostoon oli muutamia painavia syitä. Yksi on se, että epävarmuus on tällä hetkellä suurta, jonka uskon heijastuvan edelleen kurssiin, vaikka syvin kuoppa onkin jo näillä näkymin täytetty. Yhtiöllä on kunnianhimoiset tavoitteet (näen tämän bull skenaariona) tuleville vuosille, mutta vaikka näistä jäädään isostikkin ja päädyttäisiin esimerkiksi vähän alle Inderesin ennusteisiin, on osakkeella mielenkiintoinen nousuvara. Lisäksi n. 6% osingonmaksu tällä kurssilla yhdistettynä tähän potentiaaliseen kasvuun, on mielestäni hyvä diili.

Lisää selkänojaa sijoituspäätökselle antoi mallisalkkutiimin avauspositio Renkaista, sekä nyt annettu osari jonka halusin odottaa. Pahasti näyttää siltä, että Osinkopuolueen kannattajakortti tulee täyttöön seuraaviin kuntavaaleihin.

42 tykkäystä

Tilinpohjilta raavituilla varoilla lisätty Kempoweria 28,60 kaikki 5kpl. Nyt on varmaan paras teipata ostonappi umpeen ennen kun omasta yrityksestä saa osingot taas maksuun.

12 tykkäystä

Pikkuostoja taas välissä;

  • Elisa 2kpl 40.96€
  • Fortum 2kpl 12.32€
  • OP Amerikka Indeksi 40€
  • OP Maailma Indeksi 20€
  • OP Pohjoismaat Indeksi 20€
24 tykkäystä

Kasvatettu päivällä Aker Carbon Capture ASA -possaa hintaan 10,38 NOK.

Eilisten vuotojen perusteella, jotka saivat äsken vahvistuksen, hiilensidonnasta on tulossa merkittävästi aiempaa suurempi osa EU:n päästövähennyspalettia. Uskon tämän valuvan ajan kanssa ACC:n tilauskirjoihin.

5 tykkäystä

TYRES -poiminta osui aika lähelle pohjia, 200kpl lisäys @8,20€.

15 tykkäystä

Myin Nokian Renkaat 800kpl hintaan 8,70€.Eilen ostettu. Kiva tili. Ei jaksa odottaa parin vuoden elpymistä.

18 tykkäystä

Siiliä lisätty jälleen 102kpl. 9.16€. Kova luotto tekoälyn hyödyntämisen tuomiin mahdollisuuksiin liiketoiminnassa. Ja hallituksessakin istuu mielestäni oikeita ihmisiä tulevaa ajatellen. Valassa myös kovasti potentiaalia.

7 tykkäystä

Vaikeeta oli mutta nvidiat myyty. Jatketaan tekoälyhypeä vielä supermicron kyydissä

Tilalle lisää Intian indeksiä ja uraania.

Pitkästä aikaa myös takaisin Nion omistajaksi

20 tykkäystä

Tarttunut loppupäivästä Nordeaa lisää salkkuun 250 kpl (a 10,80 €), koska mun mielestä tämä kyllä edelleen hyvissä ostohinnoissa eli edukas huomioon ottaen tulevaisuuden tuotot. Nyt alkaa olla sellainen määrä tätä jo salkussa, että kilahtaa osinkoja tilille ihan mukavasti. Liitytty samalla ilmeisesti Vernerin puolueeseen :smile:. Toteutin myös samalla Seppo Saarion antaman neuvon joulun aikoihin. Ja neuvohan oli, että jos saisi 5000 € rahaa ja laittaa se mihin hyvänsä osakkeeseen, niin Seppo olisi ostanut sillä rahalla vain ja ainoastaan Nordeaa.

32 tykkäystä

Reissun päällä edelleen ja maanantaina oli paukahtanut puhelimeen häly Intrumista 45 kr kohdalla. Hiukan hämmästelin kun tarkistin tilanteen pörssin sulkeuduttua ja oltiinkin jo 40kr hinnoissa.

Laitoin 40kr ostotoimeksiannon, joka olikin eilen toteutunut ja luonnollisesti kurssi jatkoi kunnolla tippumista :roll_eyes:
Jospa tuo tuosta lähtisi palautumaan kuitenkin.

Swingi-yritys kyseessä, kun ei nyt ehdi/jaksa täältä alkaa tilannetta tarkkaan tutkimaan ja tiputuksen rajuus luottoluokituksen laskuun ei ihan anna vakaata luottoa longaukseen tässä kohtaa. No ehkä tämä päätyy kuitenkin sinne kuuluisaan ”pitkään pitoon” :laughing:

21 tykkäystä

Lisää Fortumia @11.8€, tällä osingolla pitäisi tulla noin 150€/kk lisää tilille.

20 tykkäystä

Kerran vielä. Ostin Intrumia hintaan 37,65Sek. Joko löytyy tukea?

Mites se Mokoma lauleli;

Ensimmäinen voi olla virhe
Toinen tuskin siitä menee
Kolmas alkaa jo olla tapa
Neljäs sitä vahvistava
Viides on silkkaa vittuilua
Kuudes kerta kukkoilua
Seitsemäs on kuolemaksi
Seitsemäs on kuolemaksi

14 tykkäystä

eQ:n kanssa tuli roikuttua turhan pitkään, ja lopulta ihan ok voitot kääntyivät tappioiksi. Nyt koko positiosta luovuttu toistaiseksi, ja ehkä joskus takaisin omistajaksi kun tilanne näyttää optimistisemmalta. Nyt en usko että lähiaikoina kurssi ainakaan nousee.

Myynnistä saadut rahat siirretty Fortumiin ja Nordeaan.

7 tykkäystä

Remedy osto 19,70e. Saapa nähä onnistuuko veivi vai tuleeko turskaa. :wink:

7 tykkäystä