Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Myyty tammikuu-ilmiötä varten hankitut Tecnotreet 3000 kpl @0,3280

7 tykkäystä

Ja suljin tuosta 17 300 tasolta. Siinä on nyt sahattu ja haettu suuntaa.

5 tykkäystä

Tein pienen “tasapainotuksen”, josta tuskin tienaa kukaan muu kuin välittäjä. AOTille oli jäänyt pieni tonnin setti EVOa. Olen keskittänyt sen OSTille, joten myin pois ja lisäsin Neste-positiota 800 eurolla ja loput laitoin Faronin torstai-arvontaan.

6 tykkäystä

Tiedon kevennyksestä vapautuneilla rahoilla avattu uutena positiona salkkuun Gofore 4 % painolla hintaan 23,30 €.

Toteutunut kasvu ja kannattavuus erityisesti viimeaikojen haastavassa markkinassa on mielestäni erinomainen suoritus ja kertoo yrityksen laadukkuudesta ja hyvästä johdosta. Eihän tämä halpa ollut, kun arvostuskertoimet ovat noin 2x sektorin keskitason, mutta uskon, että kannattava kasvu tulee jatkumaan vielä pitkään ja esim. 5 vuoden tähtäimellä nykyhinta vaikuttaa jo varsin houkuttelevalta. Vertailukohtana kuluneen 5 vuoden aikana EPS noussut 0,36 € → 1,15 € eli 26 % CAGR. Jos seuraavalle vuodelle ennustaa esim. 15 % annualisoitua kasvua, niin arvostustaso tämän päivän hinnalle putoaa noin PE 10 luokkan, eli merkittävästi alle TietoEVRY:n nykyisen tason, joten turvamarginaalia pitäisi olla, vaikka osa kasvusta jäisi piippuun.

17 tykkäystä

Lisätankkausta OST:lle:

  • Neste :finland: @27,67€ ja 36kpl erä.

Kevyttä keskihinnan alentamista ja jatketaan tankkauksia tasaisesti näillä hinnoilla.

24 tykkäystä

Aloitin kuukausisäästämisen OP-Aasia indeksiin. Tämä on varmasti järkevää, kun rahasto on kaikkien aikojen huipussaan ja Japanin osuus on noussut rahastossa yli 70 prosenttiin. Ensi viikolla, kun kuukausisäästö lähtee USA-indeksiin, niin pääsen tämän vuoden osalta netto-ostajaksi.

22 tykkäystä

Nextim tuplaus tänään,Ei huolestuta näillä hinnoilla ostaa :sunglasses: Pitkää juoksua mennään.

8 tykkäystä

Aamulla Sampo ulos Ostilta hetkeksi. Daily RSI pomppinut katosta läpi jo hetken, niin vois olla korjauksen paikka. Hesulikaan ei näytä heräävän NVIDIA-osariin.

Hetki sitten myös näköjään myyntitoimari osunut myös Vincitiin. Ei vakuuttanut osari eikä näkymät. Tästä “vain” vajaan 10% tappiot. Nyt yhteensä 3 omistusjaksoa Vincitin kanssa sijoitusuran aikana, joista 2 tappiollista. Kokonaistulos kuitenkin kuluineen aika tasan nollassa, kiitos tuon yhden reiluhkon voitollisen treidin.

4 tykkäystä

Jos arpa onni olisi tänään kohdillaan:

12 tykkäystä

Myin yli 10v salkussa olleet Partneran osakkeet yli 50% tappiolla. Toki osingot ovat vuosien aikana tilannetta korjanneet.

Parempi myydä ne pois ja laittaa rahat tuottavampaan käyttöön.

9 tykkäystä

Läiskäisty nestettä lisää 140kpl salkkuun hintaan 27,66€

Kivasti saatiin keskihintaa alaspäin :smiley:

Vahva luotto nesteen tulevaisuuden tuloksen tekoon jahka seisokit ja singapore lähtee pumppaamaan :yum:

28 tykkäystä

Ostettu avauksesta 7kpl NVDA @750 USD. Kova luotto (ainakin toistaiseksi) eilisen konffapuhelun ansiosta

13 tykkäystä

Ja pitihän se ostaa taas SMCI:tä avauksesta: 5 kpl hintaan 855,96 USD. Laitoin myös heti stoplossin -20 pinnaan.

6 tykkäystä

Avaukset Saabiin ja L’amoriin :gun: 🩷, josko vaikka vähän ikäänkuin kompensoisivat toisiaan.

6 tykkäystä

Atriat laitaan. Ei mennyt niinkuin olin suunnitellut. Näillä rahoilla sitten lisää Elisaa ja Oriolaa.

6 tykkäystä

Ostin mitättömän pienen lisäyksen auto1 groupia. Oon ostanut muutaman pikku erän, ei oo rahaa paitsi kohta efectestä ja en oikein uskalla, mutta kovasti houkuttaisi lisätä. Niin vähän refleksin omaisesti mini erissä…

Yhtiö laskenut varmaan 80-90% listaus ajoista ja strategiaa o kohtalaisesti toteutettu.

11 tykkäystä

myin googlet pois. ostin pikkasen nvidia sekä amd.

6 tykkäystä

Kaikki ostokseni menee lähtökohtaisesti pitkään pitoon, mutta tänään tein harvinaisen liikkeen, eli kevensin Harviaa hintaan 32,80. Jatkan Harvian kanssa kulkemista myös tulevissa ylä- ja alamäissä, jäihän yhtiö edelleen osakesäästötilin suurimmaksi omistuksekseni. Aiemmin tässä kuussa lisäsin UPM-positiotani kolmanneksella (29,04). Ensi kuussa seuraavat peliliikkeet.

8 tykkäystä

Lopuksi kaikki ulos tasan tuhannella dollarilla kappaleelta. Ihan arvaamalla ja mutulla. Kivalta tuntuu. Oikeasti haluaisin omistaa, mutta sen verran eksponentiaalisen näköisiä kurssikäyriä, että kotiutan mieluummin voitot ja seuraan miten tilanne kehittyy.

Ja kuukausisäästin tänään myös Handelsbanken USAan ja Eurooppaan.

18 tykkäystä

Ylimääräinen käteinen polttelee taas, joten pari päivää on oon pohtinut työhommaa rahalle. Alkuvikosta hölmöilin ja laitoin pienen panoksen riskiseen Faroniin vielä epäselvässä tilanteessa (ois ehkä sijoitusvirhe-ketjuun kuuluvaa) - antiahan sieltä nyt sitten pukkaa erittäin todennäköisesti.

Eilen sitten päätin pitäytyä varmemmissa kohteissa, loput “kuukausirahoista” eli OP-Amerikka indeksi -rahastoon ja Nordeaan. Nordeaa lisää, koska olenhan myös osingoista kiinnostunut.

Viikonloppuja!

7 tykkäystä