Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Hyväksytty mustin ostotarjous @26.10. Ei tullut tällä kertaa pikavoittoa korotetun ostotarjouksen muodossa. Kuitenkin mielestäni treidin setup oli hyvä ja selvitty tästä käytännössä ±0 tuloksella ulos. Pidän tällaisista mahdollisuuksista, joissa alasuuntaiset riskit ovat maltilliset mutta ylöspäin on tilaa mennä jos hyvin käy. Ei muuta kun kohti uusia seikkailuja!

7 tykkäystä

Taisi Okeaniksen lasku hyytyä ja ainakin itse voinen kevennystä taas kerran harmitella :grin: Ostotoimeksianto oli 300 Nok, mistä jäätiin 3 Nok…

4 tykkäystä

Ostin satsin Terveystaloa @ 7,07, kun positiivisen tulosreaktion jälkeen kurssi oli päässyt käytännössä ilman uutisia valumaan 10 prosenttia ja halusin salkun pienimmän rivin merkityksellisen kokoiseksi.

15 tykkäystä

Smart eye positio melkein triplattu tänään. Nyt sitten odotellaan toteutuuku lupaukset kassavirtapositiiviseksi kääntymisestä 2024 aikana.

15 tykkäystä

Myyty eilen illalla Nvidia @851,42 (hankintahinta 778 eli vain madness-maistijaiset tästä)

Voitot tuotu takaisin pohjolaan, Kempower osto @20,16

image

23 tykkäystä

Työpaikkalounas skipattu ja sen sijaan ostettu 1 Nokian Rengas

15 tykkäystä

Fodeliaa pienehkö lisäys. Salkun pienin positio.

Jatketaan seurailua, mitä tulevaisuuden uutisvirta tuo tullessaan.

11 tykkäystä

Osto BATS Lontoosta. 2300 hänen majesteettinsa penniä per lappu. Ostan osingoilla vaikka kesän lucky striket.

5 tykkäystä

Tehty lisätankkaukset:

OP-Amerikka Indeksi
OP-Pohjoimaat Indeksi

14 tykkäystä

Fortum palasi salkkuun 4v tauon jälkeen, tänään ja eilen tankattu keskihinta 11.50

28 tykkäystä

Peesattu Optomedin toimaria ja ostettu firman salkkuun Optomedia. Josko se FDA-lupa sieltä saataisiin jossain kohtaa :rocket:

19 tykkäystä

Nämä eilen stoppiin @ 17.85SEK, ei ole pitoa tällä lapulla.

Kevennetty eilen Incap 400kpl @ 9,26€ ja MGI 3000kpl @ 14,64SEK

4 tykkäystä

Salesforce ja Adobe myyntiin kaikki loput. Eilisen Hafnia dropin ja tankkauksen innoittamana tankkereiden sijaan Optomedin lisätankkaus 3,755EUR tasolta - FDA luvan toivossa.

6 tykkäystä

23.2 myyty Kempowerit @24.40 ja Boreot @25.50 kun piti saada hiluja Nestetankkaukseen. Oliko järkee, en tiä

Eilen Revolutin kautta mikrosijoitus kokeilumielessä nollakuluilla Super Micro Computer @1002$

7 tykkäystä

Osta kun johto ostaa on joku sanonut. Optomed tankkaus toimarin peesissä.

15 tykkäystä

Loputkin Fortumit ulos. Taisin uhota ostaessa, että en toivo pitkäaikaista omistusaikaa. Mutta vähän pidemmäksi sitä olisin veikannut. Katetta tuli lappujen pyörittelystä sen verran, että sai kuitattua äskettäisen Citycon-sekoilun tappiot ja vielä saa päälle ainakin kahvit viinerin kera :slight_smile:

Tänään pieni ostotoimeksianto Nordnet Småbolag Sverige -rahastoon.

17 tykkäystä

Intrum-omistajaksi palattu 1.000 kpl SEK 29.18. Kai tää sitten on menossa nurin tai jotain…

Tammikuussa myyty 900 kpl SEK 74.32, ainakin tuli halvemmalla takaisin! :woozy_face:

10 tykkäystä

OST:n tappiosulkuprojekti etenee, myyty loput Incapit 500kpl @ 9.2€, loput MGI 3000kpl 15.4SEK, näistä molemmista hyvät swingi-tuotot. Lisäksi luiskaan lähti liian kauan hodlatut TietoEvryt 180kpl @ 21.16€, joista osinkoineenkin tappiolle jäätiin.

7 tykkäystä

• Lisätty KeskoA OST:lle @17.24€

Lisätty myös rahastoja:

• SB Global
• SB Emerging Markets
• SB Japan
• NON Småbolag Sverige
• Spiltan Globalfond
• NON Norge

22 tykkäystä

Salkun muokkaus jatkuu. Luovuin P/F Bakkafrost:sta @670 NOK - viime syksynä hankittu pikkupositio färsaarelaisesta kalanjalostamosta oli hyvä sijoitus mutta omistusperusteena oli lähinnä analyytikkojen ostosuositukset.

Päivän toinen irrottautuminen Mandatumista. Tätä ostin välittömästi listautumisen jälkeen ns. hintakärki edellä ja ehkä vähän osinkojakin havitellen. Totesin etten ymmärrä riittävästi pelkkään varainhoitoon perustuvaa liiketoimintaa joten päätin myydä omistukset pois.

Tilalle uusia rivejä salkkuun: Lisäpanostusta puolustustekniikkaan aiemmin Rheinmetallin rinnalle, ja siirtymä enemmän yläilmoihin - maltillinen avauspositio Safranissa @199 eur. Vahva Q4 tulos ja hyvät kasvunäkymät olivat tärkeimmät perusteet hankintaan.

Toinen uusi hankinta BE Semiconductor Industries, siinä samaten pieni avaus @167 eur. Yhtiön erinomaisen kannattavan liiketoiminnan lisäksi ostoperusteena on todella kattava ja selkeä sijoittajaviestintä. On helppoa tehdä omistuspäätös kun yhtiö avaa todella kattavasti eri liiketoiminta-alueita sekä niihin vaikuttavia trendejä.

Kimmoke uusiin hankintoihin tuli jälleen erinomaisesta Globaalit laatuyhtiöt -ketjusta josta olen löytänyt paljon teemoja jotka resonoivat omaan sijoitusfilosofiaani.

9 tykkäystä