Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Huomasin että jo käsistä liian pienellä painolla karannut lohi ui takaisin rantaan. Laitoin siis pilkit ajoissa vesille, ja sieltähän tärppäsi :fishing_pole_and_fish:

  • Tuplattu SmartEye omistukset (1k → 2k lappua) gapin alareunasta, eli ensin 90,8 SEK ja sitten 90,6 SEK. Nyt yksi salkun suurimmista M8G:n, Nimbuksen ja Betcon kanssa. Katsotaan osuiko lankulle vai pitääkö odotella käännettä alempaa. :sweden:
27 tykkäystä

Smart Eyetä lisätty gapin alareunasta. Toivottavasti tässä oli ostopaikka, eikä huomenna paljastu jokin syy tälle korjaukselle :sweat_smile:

19 tykkäystä

Ostinpa Smart Eye, kun niiasi. Kuuttia meinasin, mutta oli jo täynnä. Evo on seuraavaksi, jos laskettelee.

15 tykkäystä

Hyväksyin tänään Efecten ostotarjouksen. Haikeaa on, mutta pyyhin kyyneleeni setelitukkoon ja jatkan urheasti kohti uusia seikkailuja.

32 tykkäystä

Smart Eye, ostin takaisin erän @ 90,50 SEK. Sitä ennen ehdin eilen myymään noin 15 %:n siivun lisää.

Summa summarum. Myyty noin 35 %:n siivu ja nyt ostin takaisin noin 15 %:n siivun.

Iso lasku tänään, samalla täytettiin gap.

Edit: Lisäys nyt seuraavana päivänä @ 89,80 SEK. Jo hiukan yli puolet ostettu nyt takaisin myydystä määrästä. Loput lisään joko vielä kovempaan dippiin tai sitten nousevaan kurssiin.

20 tykkäystä

AvePointia tuli lisättyä perjantaina 7,51$ hintaan, kun osui kauan odotettu dippi kohdalle.

Yritin saada lainoitusarvoa Nordnetiin, mutta ei vielä kelvannut :man_shrugging: Siitä huolimatta melkein 50% lisäys positioon. Yritys raksuttaa eteenpäin kuin sveitsiläinen kello. Vielä tulos napsun pakkasella, mutta 2025 näkymissä kerrottu olevan plussalla. Eteneminen on sen suuntaista, että ei epäilytä alkuunkaan.

7 tykkäystä

Kuukausiostojen ulkopuolelta satsi OP-maailma indeksiä.

13 tykkäystä

Pikku rippusen ostin aamusta talenom, oli tarkoitus alempaa pilkkiä, mutta Juha vähän sabotoi, niin vähän fomotin.

20 tykkäystä

Pelit jatkuu juggernauttien kanssa:
:radioactive: FORTUM lisäys → nyt 672 kpl
:smoking: MO avaus 48 kpl @ 44,39 USD

18 tykkäystä

Muutama viikko pohdiskelua takana ja…

Lisätty 972 kpl Intrumia @ 14,195 SEK.

image

“Det här är ingen kris” Nyt Andres, saa suorittaa.

Nothing To See Here GIF by Giphy QA

18 tykkäystä

SmartEye positio tuplattu 89,25 SEK. Gapin sulku ostos. Todennäköisesti myyn tämän 100 päältä, jos sinne lähipäivinä pompataan.

13 tykkäystä

Rahastoihin lisäyksiä:
Handelsbanken USA indeksi
Nordnet USA indeksi
Nordnet kehittyvät markkinat indeksi

22 tykkäystä

Ostettu NoHoa. Perustelut ovat ravintoloista nauttivan ihmisen ajatuksia.

Luotan NoHon osaamiseen ja myös uuden Akun löytämiseen. Osake on samoissa hinnoissa mitä sitä sai ostettua about koronan epävarmuuden keskellä.

Yhtiö on kehittynyt eteenpäin ja kansainvälistyminen kiinnostaa minua ja yhtiötä. Akun lähteminen tuo varmasti oman riskinsä, mutta on siellä yhtiössä edelleen talousjohtaja kuka on katsonut jokaisen laskun erikseen korona-aikaan. En usko yhtiön lähtevän eri suuntaan missä kunnossa se on nyt. Kiitos.

Ps. Viikonlopun kokemus Elitessä helpotti päätöstä.

14 tykkäystä

Lisätty 100kpl Tokmannia hintaan @15.70€

Hyvään hintaan kasvua ja osinkoa eli siis kasvavia osinkoja. 3 vuoden päästä toivon yli euron osinkoja ja yli 20 euron kurssitasoa, mikäs tässä odotellessa.

18 tykkäystä

Lisätty indeksejä koska muutakaan ostettavaa ei tunnu löytyvän.

  • Nordnet Suomi Indeksi
  • Nordnet Sverige Index
  • Nordnet Danmark Indeks A
  • Handelsbanken Usa Indeksi
24 tykkäystä

Myin NoHon osakkeet pois. Usko loppui kun taantuma häämöttää. Lisäsin vielä Remedyä kun tänä vuonna odotetaan hyviä uutisia ja rukkasivat Alan Wake 2 sopivuutta eri alustoille.

6 tykkäystä

Vähensin taaleria 9,86e hinnalla, kun ei tunnu nousevan yli kympin. Jos nousee sinne, niin myyn loputkin. Viime viikolla olisi saanut vaihdettua paremmin rinkuloihin, mutta nyt hinnat menevät vika suuntiin. Katsotaan, jos rinkulat putoaisi uudelleen alle 8,15.

5 tykkäystä

Myyty Kamuxit pois. Tapio on loistava toimari ja toivottavasti saa korjattua suunnan, mutta Ruotsissa ja Saksassa tekeminen on ollut sellaista räpellystä että en jaksa uskoa että tästä tulee kansainvälinen menestystarina. Toivottavasti olen väärässä :sweat_smile:

Näillä rahoilla laitettu pikkulisäykset Incappiin, Nesteeseen, Bitcoin ETF:ään, ja Smart Eyessa vielä pilkki viritettynä.

17 tykkäystä

Kevennetty 1/4 Harviasta. Ostin tätä lisää 31 euron pinnasta koko muun foorumin myydessä. Alkaa kertoimet käymään sen verran hurjaksi että nyt pieni kevennys possaan. Laatuyhtiö, joka salkun isoimpia tukipilareita. Lisäillään taas kun kurssi ottaa seuraavan kerran isompaa dippiä :ok_hand:

13 tykkäystä

Pienen tauon jälkeen lisätty itselle ja vaimolle siivu Nestettä 24.80€ hintaan. Edelleen en ole myymässä näitä alle 30€ hintaan, mutta laskun jatkuessa pystyn ostamaan vielä lisää, ajallista hajautusta ostoihin.

16 tykkäystä