Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Nordeasta saadut osingot uudelleensijoitettu tänään Nordeaan. 13kpl a10,55€.

Tästä se ränta på ränta nyt sitten alkaa! :sunglasses: :champagne:

34 tykkäystä

Pörssipäivän ekoilla minuuteilla Kempoweria pieni lisäys hintaan 19,72€ per osake. Q1:n luvut tulevat ensi viikolla, ja nyt hinnoitellaan pettymystä osakekurssiin.

10 tykkäystä

Suunnitelman mukaan Intrumia vajaan tuhannen pompsi 21,46 kruunun tienoilta. Nyt noin 6900 kappaletta salkussa pitämässä jännitystä yllä.

Olisipa positio nyt “valmis” ja vielä vahingossa positiivisessa mielessä.

image

13 tykkäystä

Back in Kesko.

Hurjaa meininkiä sitten edellisen tuloksen - aika monella osakkeella ollut valitettavasti samantyylinen käyrä.

Mutta tosiaan avauspositio ostettu takaisin @ 16,435 €. Tulos näyttäisi tulevan 25.4. Hieman alta 16 €:n tankkailen lisää, mikäli sinne asti menee.

24 tykkäystä

Tämä vanheni siten että tuplasin @5.46. Aika hyvä momenttumi alas tällä hetkellä. Katsotaan mihin menee ennen osingon irtoamista, periaatteessa olisi tilaa yhdelle lisäykselle jos tippuu toiset 10%.

Eli SSAB A

8 tykkäystä

Pikkuhiljaa teen lähtöä osinkopuolueesta ja työntelen jäsenkirjoja silppuriin.

Myynti: Nordeat. Tuotto-odotus ei enää riitä ja ihan hyvät tuotot sieltä Silicon Valley Bankin kriisistä poimittuna ja osingot mukaan laskien.


(Mantaa vielä jäi salkkuun 3.5€ kh:lla mutta se saa mädäntyä siellä ehkä pidempään)

Tänään on hyvä päivä tehdä liikkuja enemmän laskeneisiin pikkulappuihin. Nyt tarvitaan lisää riskiä ja multibägger-potentiaalia.

Lisäys: SmartEye AB. “Harvest is just around the corner” teemalla ja ehkä ollaan tuossa nousukanavan alareunassa. EUR-SEK valuuttamuunnos tukee myös ostoteemaa.

Katsotaan mitä muuta vielä keksitään. Ainakin Elabsia täytyy hivutella lisää tänä vuonna salkkuun…

Israelin ja Iranin kriisi alkaa olla tältä erää taputeltu. Viikonlopun yli huokaillaan ja ensi viikolla markkinat eivät muista koko hommaa vaan katsotaan Mag7-tuloksia jne. Kyllä se tästä aurinko paistaa kohta tähänkin risukasaan

70 tykkäystä

Vikat käteiset laitettu Amerikka indeksi-rahastoon ja Smart Eyehin. Tän yhtiön kohdalla tuntuu että on ollut todella vahva ylireagointi suunnattuun antiin, jolla saatiin hyvillä ehdoin kassariskiä pienennettyä. Saas nähä miten käy! :disguised_face:

8 tykkäystä

Nesteet myyty +8% tuotolla. Ostetaan takaisin ensi viikolla kun hinta on pelleistä pelleimmällä tasolla 22€-23€

14 tykkäystä

QT Groupin lisätankkausta. Tämän kaltaista yhtiötä saa harvoin PEG-luvulla yhden pintaan, joten pakkokai se on tilaisuus käyttää hyväksi.

17 tykkäystä

Pienet riskiliikut OST sisällä eli Mandatum ulos 10% tuotolla ja tilalle Titanium 10,50€ hintaan.
Osuudet 1,5% salkusta.

8 tykkäystä

Kiinalainen Geely ulosti loput Volvo Ab:n B osakkeet aiheuttaen pienimuotoisen kurssilaskun. Minä poika höyläsin kiiruusti Forttumia pienellä voitolla pikkusen ja laitoin kättä alle. Eli lisäys Volvo Ab.
jean-claude-van-damme-split

16 tykkäystä

Kuuttia lisää pikkusiivu. Mietin, saakohan Solteq lisäbuustia arvonlisäverosta. Maksujärjestelmien uusimista? Kun kommentteja ei ole, harkitsen vielä.

5 tykkäystä

Lisäsin vähän sijoitusyhtiöiden painoa salkussa eli ostettu Investor AB B:tä ja Exoria.

19 tykkäystä

Fodeliaa ja Acuvi AB:ta tankkasin hieman. Pitkään pitoon. Kumpaakin löytyy salkusta ennestään. Näihin luotan, ja kasvupotentiaalia on hitosti.

7 tykkäystä

Pitkästä aikaa itselläkin hieman ostoja, eli 1000kpl Intrumia vanhojen päälle @20.96 kr.

Katsotaan päästäänkö @Divinesia kanssa ensi viikolla osarin jälkeen leijumaan kurssinousu -ketjuun vai kenties itkemään sijoitusvirheet -ketjuun :smiley:

11 tykkäystä

Myyty Dovret salkusta. Mukava -50% turska tästäkin. No nyt ei salkussa pitäisi olla merkittävällä painolla enää yhtään “hämärämpää” yhtiötä pienellä kannattavuudella. Ehkä Embraceria, Zaptecia ja Kamuxia lukuunottamatta, tosin niillä tuskin tulee samanlaisia “kertaprojektitappioita”. Alan pikku hiljaa pääsemään eroon 2021 ja 2022 sekoiluosakkeista (ja ostotoimeksiantoihin törsäilyistä), ja uudemmat ostot menestyneet kohtalaisen hyvin, joten ehkä tästä selvitään :face_with_peeking_eye: :tada:

16 tykkäystä

Tuli vähän kevenneltyä Nestettä 27,44-28,10€ hintoihin ja nyt niitä saakin ostella pikkuhiljaa takaisin :smiling_face:

25,30 60kpl
25,49 50kpl
25,75 100kpl

21 tykkäystä

Kevätsiivous salkussa ja myyty tappiolliset rönsyt pois. Dovre, Embracer, Carasent yms. laitaan.

8 tykkäystä

Tonnin avauspossa Tietoevryä ja toisella lisää Nestettä.

17 tykkäystä

Osto:

  • Rusta lisäys. Olin jo tyytyväinen positioon ja valmis ikuiseen nousuun mutta markkinat päätti toisin. Niinpä vähän lisää aiempien kaveriksi, ja odottelemaan liikkeiden kypsymistä. :smiling_face:
6 tykkäystä