Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Pienet riskiliikut OST sisällä eli Mandatum ulos 10% tuotolla ja tilalle Titanium 10,50€ hintaan.
Osuudet 1,5% salkusta.

8 tykkäystä

Kiinalainen Geely ulosti loput Volvo Ab:n B osakkeet aiheuttaen pienimuotoisen kurssilaskun. Minä poika höyläsin kiiruusti Forttumia pienellä voitolla pikkusen ja laitoin kättä alle. Eli lisäys Volvo Ab.
jean-claude-van-damme-split

16 tykkäystä

Kuuttia lisää pikkusiivu. Mietin, saakohan Solteq lisäbuustia arvonlisäverosta. Maksujärjestelmien uusimista? Kun kommentteja ei ole, harkitsen vielä.

5 tykkäystä

Lisäsin vähän sijoitusyhtiöiden painoa salkussa eli ostettu Investor AB B:tä ja Exoria.

19 tykkäystä

Fodeliaa ja Acuvi AB:ta tankkasin hieman. Pitkään pitoon. Kumpaakin löytyy salkusta ennestään. Näihin luotan, ja kasvupotentiaalia on hitosti.

7 tykkäystä

Pitkästä aikaa itselläkin hieman ostoja, eli 1000kpl Intrumia vanhojen päälle @20.96 kr.

Katsotaan päästäänkö @Divinesia kanssa ensi viikolla osarin jälkeen leijumaan kurssinousu -ketjuun vai kenties itkemään sijoitusvirheet -ketjuun :smiley:

11 tykkäystä

Myyty Dovret salkusta. Mukava -50% turska tästäkin. No nyt ei salkussa pitäisi olla merkittävällä painolla enää yhtään “hämärämpää” yhtiötä pienellä kannattavuudella. Ehkä Embraceria, Zaptecia ja Kamuxia lukuunottamatta, tosin niillä tuskin tulee samanlaisia “kertaprojektitappioita”. Alan pikku hiljaa pääsemään eroon 2021 ja 2022 sekoiluosakkeista (ja ostotoimeksiantoihin törsäilyistä), ja uudemmat ostot menestyneet kohtalaisen hyvin, joten ehkä tästä selvitään :face_with_peeking_eye: :tada:

16 tykkäystä

Tuli vähän kevenneltyä Nestettä 27,44-28,10€ hintoihin ja nyt niitä saakin ostella pikkuhiljaa takaisin :smiling_face:

25,30 60kpl
25,49 50kpl
25,75 100kpl

21 tykkäystä

Kevätsiivous salkussa ja myyty tappiolliset rönsyt pois. Dovre, Embracer, Carasent yms. laitaan.

8 tykkäystä

Tonnin avauspossa Tietoevryä ja toisella lisää Nestettä.

17 tykkäystä

Osto:

  • Rusta lisäys. Olin jo tyytyväinen positioon ja valmis ikuiseen nousuun mutta markkinat päätti toisin. Niinpä vähän lisää aiempien kaveriksi, ja odottelemaan liikkeiden kypsymistä. :smiling_face:
6 tykkäystä

Lisätty jälleen TietoEvryä. Sektori lamaannuksissa, sopii tällä hinnalla arvosijoittajan salkkuun. Netto-ostajan markkinat menossa.

22 tykkäystä

QT:n kyytiin taas vaihteeksi. Yrityksen AOT:lle siivu hintaan 68 ja osia. Pudotusta on tullut ja olisin halunnut ottaa kopin vasta 67,60 kohdalla, mutta tuleva osari taas sotkee kuvioita ja voi olla että, perinteinen osariennakko nostaa kurssia.

16 tykkäystä

Kesko lisäyspilkki tarrasi 16.39e.Titaniumia lisää 10.35e. Neste ehti vähän karata. 25 paikkeilla lisäillään sitäkin.

18 tykkäystä

Magnoraa lisäilin vaihteeks. Epäluulo omaa tekemistä kohtaan ei ole vielä alkanut. Seuraavaksi ostan 28nok tasoilta jos sinne mennään.

3 tykkäystä

Jahas, taas minimaalinen erä perion network salkkuun… Ilmeisesti ostelen n. 15% välein alaspäin mini eriä.

7 tykkäystä

Kempoweria suunnitelman mukaisesti 50 % lisää @18,97€. Osuus salkusta nyt 4,1 %.

Edellinen vastaava lisäys oli pari euroa ylempänä. Jos laskettelu jatkuu kohti seuraavaa raporttia, mahdollisesti samankokoinen satsi lisää taas pari euroa alempaa.

18 tykkäystä

Lisäys Fondiaa 6,92€ hintaan osakesäästötilille. Hiljalleen alkaa Fondia nousemaan salkun 10 suurimman sijoituksen joukkoon.

6 tykkäystä

Vähän lisää Keskoa 16.46€ mutta voi se laskea tästä merkittävästikin jos talous ei piristy lähikvartaaleina. Pidemmällä tähtäimellä kuitenkin näen potentiaalia.

13 tykkäystä

Osto Inmode 250 kpl @ 17,03 USD. Pohjat on lähellä :sunglasses:.

7 tykkäystä