Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Evolutionia pikku siivu hyvään tulokseen ja kasvun odotukseeni. Evo on kummajainen, jonka tulokset eivät tunnu markkinoille nyt riittävän.

6 tykkäystä

Vaimolle 180 Taaleria ja 200 Aktiaa,rahoitettu myymällä 200 Fortumia ja 2000 Nyabin osaketta.Fortumit oli reilusti plussalla+eka osinko ,Nyab reippaasti miinuksella.

7 tykkäystä

Otin muutaman villin kortin ensimmäisen kerran elämässäni sijoitussalkkuun. Aiforiaa ja Detection Technologiesia. Kumpaakin tuli ostettua noin 5000€. Pieni kutina on kun lukuja ja uutisia tässä kummankin osalta katselin, että nämä tulee olemaan voittajien joukossa tulevaisuuden 10 baggereiden osalta.

7 tykkäystä

Sama ostos mutta en toivo lisää laskua, koska kaikki omat rahat on jo tässä kiinni.

5 tykkäystä

Tytölle 280 Bioreteciä ja 550 Raisiota entisten päälle.

4 tykkäystä

Myynti:

  • Lindex. Hyvin maltillinen kevennys. Myin AOT:llä olevan osuuteni, ja OSTille jäi vielä hyvä positio. Noudatan omaa strategiaani, jossa myyn nousevat osakkeet ja ostan mörnivät luuserit.

Osto:

  • eQ. Naurettavan pieni avauspositio, jota tarkoitus paisuttaa. Kuten todettu, yhtiön laatu nousumarkkinassa ollut hämmästyttävä. Hieman harmaita hiuksia aiheuttaa tosin tämä karhumarkkinassa suoriutumisen heikkous. Nollakorkoihin tuskin ollaan palaamassa, joten nähtäväksi jää mille tasoille yhtiön tulos, ja osakkeen arvostus tulee tulevaisuudessa osumaan.

Salkussa edelleen liikaa yhtiöitä makuuni, mutta en osaa vielä päästää myöskään niistä irti. Muutama selkeä erikoistilanne odottaa purkautumistaan, sekä pari yhtiötä on statuksella ‘ulos kun löytyy se suurempi hölmö.’

14 tykkäystä

Norjasta ostettu Cadeler
Halusin alle viiden kympin, mutta ei se aamulla oikeasti onnistunut, sitten hinta nousi ja FOMO tuli päälle, niin että ostin 50,7 kruunulla. Nyt on FOMO pois päältä ja rauhallinen mieli, huh.

3 tykkäystä

Evoa lisää 25% edellisten kaveriksi. En osunut (tämänhetkisiin) pohjiin, ostohinta 1273sek.

Evolutionia nyt 18% salkusta. Ajatus vähentää ylipainoa 14-15% nurkille, jos osakekohtainen hinta nousee 1500sek nurkille.

7 tykkäystä

Norjasta entry Nordic Mining (NOM.OL). Tätä katselin jo vuosia vuosia sitten sillä silmällä. Nyt fundamentit alkavat olla kunnossa ja tuotto-odotustakin pitäisi olla jäljellä vielä aika pitkälle. Nyt on saatu viimeisetkin pennit Nordea/Manta ym. mörnijöistä laitettua Nordic small-cappeihin :sunglasses: Seuraillaan

22 tykkäystä

Dovren puolivahingossa pilkityt laput laitettu ulkoilemaan, kun joku halusi hieman isomman erän.
kh 0,332€
Pieni tuotto näistä, mutta riskitasoon nähden olisi voinut jäädä ottamatta.

7 tykkäystä

Myyty koko Harvia plörö 41,15€,Tuotto kahvikuppi ja parit osingot.Ei vaan riittänyt usko.
Uusiin pettymyksiin käteistä.

6 tykkäystä

UPM ulos rapiat 5% plussalla. Katsellaan huomenna miten meni.

6 tykkäystä

Lisää Fondiaa 6,94€ hintaan osakesäästötilille. :slightly_smiling_face: Tätä alkaa olla epälikvidiksi mikrocap osakkeeksi jo ihan kivasti tankkailtu :joy: Pitkällä aikavälillähän tätä on ostettu, joten eipä tuolla vähäisellä likviditeetillä ole suurempaa merkitystä.

6 tykkäystä

Ostettu Fodeliaa hyvän osarin jälkeen ja usko on siihen että suunta on ylöspäin.

14 tykkäystä

Tänään lisäilty halvalla Nestettä sen verran reilusti että alkaa huominen q1 kohta hikoiluttamaan…

34 tykkäystä

Puolitettu salkussa ollut Shell positio, koska arvo yli kolminkertaistunut 10eur-> 34eur :smile:

12 tykkäystä

Umpit pihalle. Viiden pinnan tuotto + puolikas osinko. Tätä on suomirahastossa jo ihan tarpeeksi.

6 tykkäystä

Perjantaina maksettua tuotannon bonusta hassattu taas markkinoille OP:n asiakasomistajan kuluilla seuraavasti =
Lisäykset - Tietoevry 18,77 e
- Taaleri 8,27 e
Uutena - Ssab B 5,57 e

9 tykkäystä

Lisäsin pikku rippusen fodeliaa., näyttää ihan mukavalta.

15 tykkäystä

Otin sitten Orionin Pfizerille kaveriksi kun en niiden välillä osannut päättää. Omapahan nyt näön vuoksi vähän terveydenhuoltosektoriakin salkussa.

10 tykkäystä