Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Relais lisäys 260 kpl pitkästä aikaa keskiviikkona @11,58€. Yhtiö suoriutuu hyvin ja kurssi laski määrittelemälleni lisäystasolle (ei sijoitussuositus).

En hanki osakkeita lähtökohtaisesti myytäviksi, vaan olen pitkäaikaisena omistajana näissä yhtiöissä, vaikkakin pienenä sellaisena. Myyn vasta kun sijoitustarinassa tapahtuu jotain oleellisen negatiivista tai arvostus karkaa tähtitieteelliseksi.

Relaisin kokonaispotti on nyt 807 kpl ja osuus salkustani alle 5%. Osuus yhtiöstä huikeat 0,00445%.

13 tykkäystä

Lisätty perjantaina Terveystaloa ja Wärtsilää hyviin tuloksiin. Ostettu myös lisää putoavaa puukkoa Nestettä

10 tykkäystä

Viime viikolla pieni satsi Merus Poweria. Töiden kautta huomannut energiavarastojen hypen ja kysynnän kasvavan viikko viikolta.
Yritys kasvaa ja paletista löytyy muutakin kun powerbankkeja :slight_smile:

8 tykkäystä

En tiedä mitä viime viikolla tapahtui, mutta jostain syystä fortumit, Orionit, sekä Nordea hävisi OST:tililtä. Pienellä voitolla tottakai…. Ostin sitten niiden tilalle viime viikon putoajia Nestettä ja Keskoa… Nestettä tällä hetkellä salkun isoin :grimacing:… Nokian renkaita ja Mandatumin myös tankkasin mutta niitä pitäisin järkiostoina. OST tilini onkin nyt tälläinen
30% nestettä
25%mandatumia
25%keskoa
20% Nokian renkaita

12 tykkäystä

Evoa lisää, tietämättä toki syytä avauksen punalapulle.

7 tykkäystä

Fodelia - Joku myy tätä reilummin ja painaa hintaa samalla alas. Erinomainen tulos ja kurssikäyrään jäänyt gäppi suljettu nyt 5,20€ hintaan, josta odottelin jo ostopaikkaa. Pieni lisäys ennestään isoon positioon. Salkun top-3:ssa ansaitusti :cowboy_hat_face:


Aspo teki nähdäkseni hyvät kaupat Ruotsissa

Otettu takaisin salkkuun, ainakin lyhyeen pitoon 5,86€


Edit: stopparilla ulos, pieni muutaman kympin tuotto jäi tassuun

10 tykkäystä

Myin puolet OmaSp positiosta pois 18,60 euron hintaan.

15 tykkäystä

31 kruunun osinko irtosi Evolutionista tänään 29.4. Maksuun 8. toukokuuta.

11 tykkäystä

Ostettu salkkuun pikkuriikkisen Reveniota. Uskon, että nyt on pohjat nähty ja päästään takaisin kasvu-uralle ja osakurssi kiittää. Reveniotahan saa nyt myös yhtiön historiaan nähden halvoilla kertoimilla. Nyt on firman salkussa Optomedia ja omassa salkussa Reveniota. Optomed suuremmalla painolla.

11 tykkäystä

Myynti:

  • Boreo. Kevennetty 50% aiemmasta, jo pienestä positiosta. Luulin haluavani omistaa Boreota pitkällä aikajänteellä, mutta jo muutaman kuukauden olen pohtinut sitä, miksi omistaa Boreota, kun saman alan yrityksiä on markkina täysi, joilla suorittaminen on ollut huomattavasti vahvempaa. Esimerkkinä omasta salkustakin löytyvä Christian Berner. Olin liian optimistinen Boreon laatuun, ja mielestäni sijoituscase on nyt ainakin lyhyellä aikavälillä muuttunut oleellisesti siihen, miksi yhtiötä olen alunperin ostanut. Huominen osavuosikatsaus toimi hyvänä potkuna myydä Boreo pois ja allokoida rahat muualle. Hyvin todennäköisesti osarin tuloksesta riippumatta loput laput lähtevät myös markkinalle parin päivän sisällä.

Markkinalla on mielestäni paljon edullista ostettavaa, joten nyt vain kova yritys päälle asemoitua seuraavaan nousumarkkinaan mahdollisimman hyvillä hevosilla. Boreon kanssa usko ja maltti vain loppui. Tästä kaapattu toiseksi parhaimmat turskat salkkuun, kuitenkin uhmaamatta Wittedin ykkössijaa. :star_struck:

14 tykkäystä

image

Jätkät tuossa kehui&aplooderasi mulle, että loisto-ostos :+1:

image

Tässä on kyllä melko tiukka stoppari alla :slightly_smiling_face:

63 tykkäystä

Kesko A 16,74 € kurssilla. Minusta tuossa on hinta kohdallaan.

8 tykkäystä

Ostettu seurantaposition Intellego Technologies AB, eli jälleen yhtä mahdollista Ruotsipommia salkkuun kokeiluun :smiley:

9 tykkäystä

Ostettu 400 kpl lisää Optomedia nyt jo aot sekä ost pullollaan !!

9 tykkäystä

Pieni BHG possa ulos salkusta viime viikolla osarin jälkeen @ 14,40SEK ja tänään myös pieni Carasent rivi ulostettu ostotarjouspomppuun @ 19,45NOK. Otin näillä vähän lisää salkun suurinta Evoa @ 1240SEK ja loput indekseihin Nordnet Småbolag Sverige ja Spiltan Globalfond investmentbolag.

Aiemmin salkusta siivottu turskalla mm. Embracer @ 23SEK, Kambi @ 100SEK, Aallon Group 8,52€, Flexion Mobile ja Seafire.

Alkuvuoden aikana siivottu salkkua ihan huolella pienemmistä positioista ja varsinkin isolla turskalla olevista. Mieli on tämän jälkeen paljon kevyempi kun painoa lisätty indekseihin ja salkku alkaa olla keskitetympi

PoJsA-

9 tykkäystä

Pieni lisäys EVOa @ 1232 SEK. Nyt on taas mukava tasaluku salkussa.

6 tykkäystä

Aamun toimet ja vähän jännitti. Kaikki Nokian Renkaat ulos, yhteensä 1700 kpl eri salkuista. En malttanut enempää odotella, vaan takaisin salkkuun 8,60 ja 1800 kpl. En suosittele kenellekään tällaista osarilottoa. Pelkästään jännitystä ja pelailua.

Korjaus: En myynyt kaikkea, puhuin vastoin totuutta, jäi vielä 400kpl AOT:lle. Eli nyt kokonaismäärä 2200 kpl

18 tykkäystä

Himppanen lisäys renkaita 8,8 eurosta. Isomman possan myin viime viikolla ja otetaan rääppeitä takas pikkupainolla.

7 tykkäystä

Screenshot_20240429_131152_Instagram

Rento hassuttelija taas päivää.

Ostokset:
5kpl lisäys Fodeliaa @5,25
4 pussia Fodelian/Feelian valmistamia Oikia-sipsejä vapuksi @2,29

Eihän tässä voi kuin voittaa.

22 tykkäystä

Lisäys Enentoa. Vielä ei ole tavoitepositio täynnä, mutta seurataan hetki yhtiön kehitystä ja jos tarjotaan herkullisia ostopaikkoja. :slight_smile:

5 tykkäystä