Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Incap uutena reppuun eilen 100kpl @ 10.98 tänään hieman täydennystä @ 11.7

12 tykkäystä

Viikon aikana uusia ostoja kevään osingoilla: Neste @22,xx, Terveystalo 8,75, Kesko 16,70 ja Alisa Pankki @1,965. :finland:

14 tykkäystä

Tein tämän vuoden ekan myynnin AOT:n puolella ja kevensin siellä ehkä parhaiten plussalla olevaa lappuani, Cargotecia. Se tuli salkkuun koronadipissä alle 20€ hintaan, ja muuvi on pieni kevennys likviditeetin vuoksi sekä tekninen veromyynti; ajatuksena hyödyntää tonnin veroton myynti tälle kalenterivuodelle.

Kevensin myös vähän ex tempore Puuiloa OST:lla. Tämä erä, 1/6 positiosta, oli Adeliksen myyntidipistä 8,30€ tasoilta hankittu.

Tarkoitus pitää AOT (n. +110k) suunnilleen ennallaan ja täytellä palkkatuloilla ja osingoilla pikku hiljaa OST:tä, joka nyt n. 65%:sti täynnä.

23 tykkäystä

Lisäsin vielä vähän Smart eyetä, että on huomiselle osarille kunnolla jännitettävää.

12 tykkäystä

Ostettu lisää Nestettä, Keskoa, Tietoevryä ja Nokian Renkaita. Halpaa on :slight_smile:

38 tykkäystä

Myyty Nokiaa @3,4435

Tämä ei ole minkäänlaista näkemyksen ottamista Nokian osalta. Minulla on ollut pitkään tavoitteena saada AOT puhdistettua rönsyistä sisältämään pelkästään ETF:eja. Tätä olen toteuttanut vuosittaisilla alle 1000 euron verovapailla myynneillä. Tavoite totetutui tämän myynnin myötä. OST yhä pullollaan Nokiaa.

Myynnin ajoitus nyt, kun opiskelevan puolison rahat alkaa loppua, eikä ole oikeutettu (enää) mihinkään Kelan tukeen asuessaan ihmisen kanssa, jolla ei ole varallisuus nolla. Eli nämä rahat menee ruokaan.

14 tykkäystä

Lisäsin kanssa älykästä silmää. Jännitystä elämään.

9 tykkäystä

Nestettä takaisin salkkuun. 5 € kalliimmalla tuli luovuttua joku kk sitten.

12 tykkäystä

Täysin extemporeena lätkäisty pikkuruinen lisäys Sampoa arvo-osuustilille, 5 kpl @ 39,82 €.


“Tylsyys on hyvästä ja ostohinta voi olla mitä tahansa, kun sinä tätä sitaattia luet. Näin se vaan menee.” :coffee:

13 tykkäystä

Myin loputkin Harviat. 2,5 hodlauksella 17% tuottoa, joka on ihan ok siihen nähden, että aloitin ostot 55 eurossa. Aika turha myynti ja uskon, että firma on parin vuoden sisällä paljon korkeammalla, mutta halusin vapauttaa vähän käteistä sell in May hengen mukaisesti.

5 tykkäystä

Smarttia vielä 250kpl.

Harmi kun Optomed lähti keulimaan. Ei sitä enää voi ostaa.

24 tykkäystä

Myynti:

  • KH Group. Vähän vajaa puolet positiosta ulos aamun aikana. Jäljelle jää n. 3% häntä salkkuun. Epävarmuus etenkin yrityksen johtoa ja “kartalla olemista” kohtaan on suuri, enkä saa oikein nyt mitenkään perusteltua itselleni, miksi tämä ei ole salkkuni pienin positio. Upsideä löytyy, mutta lyhyen aikavälin riskit on isohkot. En luota, että johto saa vapautettua pääomia osakkeenomistajille edullisimmalla tavalla (josta hyvää kommenttia KH groupin ketjussa). Sentimentti toki on hyvin hapan, ja pitäisi varmaan lisätä. Mutta mikään sijoitus ei ole vielä mennyt näin pahasti tunteisiin, niin ehkä se kertoo, että on vähän hapen paikka? :smiley:

Osto:

  • Incap. Lisäys viime viikolla avattuun positioon. Osa näistä KH groupin varoista siirretty Incapiin. Luotan johtoon, ja toivottavasti positiivinen momentum on nyt alkanut.

Toinen osa KH groupista irronneista varoista on myös kiinni toimeksiannossa erääseen pienellä painolla olevaan laatuyhtiöön, jota toivon myös napsaisevani lisää salkkuun tänään.

E. Osto:

  • eQ. Nyt myös eQ lisäystoimari mennyt läpi, joten KH groupin murheet hukutettu omasta mielestäni laadukkaampiin yrityksiin. :handshake:t4:
17 tykkäystä

Myyty Norse atlantic 25% tuotolla. Tämä oli täysi peesailu, kiitos siitä. Viimeaikaiset osarit ei oo menny itellä hyvin, niin ei oteta sitä riskiä tällä kertaa. Kyseessä kuitenki lentoyhtiö ja pidemmän päälle ne on huonoja sijotuksia :slight_smile:

4 tykkäystä

Näin siinä sitten kävi. Ei kestänyt hermot tässä vaiheessa jäädä lottoamaan Tecnotreen kanssa - myin kaikki pois viime viikon aikana. Nyt ollaan sitävastoin täysillä Nesteessä.

15 tykkäystä

Aspoa lisää reilulla touhutonnilla (5,88) ja perjantaina tarttui Aallon grouppia mukaan 75 kpl (8,06)

6 tykkäystä

Tonnilla lisää punakone Tradekan tuotto-osuuksia. Tuottotavoite tältä vuodelta 5,75 % ja tuoton verotus murto-osan normaalista pääomaverosta.

7 tykkäystä

Myin osa Harvian osakkeista. Tilalle uutena Kempower 400kpl. Kurssi alhaalla ja melkein kaikki julkiset ja uudet sekä peruskorjattavat rakennukset varustettava llatauspisteillä.

7 tykkäystä

Tecnotreetä 500 lappua lisää, kun vielä ilmaiseksi saa😊

12 tykkäystä

Nokian Renkaat myyty a8,50eur
Vappuaaton osinkokusetuksesta jäi hapan maku suuhun ja nyt oli hyvä hetki päästä näistä eroon.
Voitto korvamerkitään Inderesin kesämiittiä varten. Sitä tuli nyt sen verran, että on varaa tilata yksi paremmanpuoleinen ravintolaolut.

SEYE pilkki tilalle. Katsotaan meneekö läpi.

E: Meni läpi. 200kpl SEYE a79,0SEK. Tätä rahoitin myös myymällä vajaan 1/3 BBS-osakkeistani, koska tuossa riskisessä säätölapussa oli liikaa painoa.

13 tykkäystä

Keskoa napattu osingoista muodostuneella touhutonnilla lisää @ 16,485. Ikuisuuspitoon OST:lle. :slight_smile:

15 tykkäystä