Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Smarttia vielä 250kpl.

Harmi kun Optomed lähti keulimaan. Ei sitä enää voi ostaa.

24 tykkäystä

Myynti:

  • KH Group. Vähän vajaa puolet positiosta ulos aamun aikana. Jäljelle jää n. 3% häntä salkkuun. Epävarmuus etenkin yrityksen johtoa ja “kartalla olemista” kohtaan on suuri, enkä saa oikein nyt mitenkään perusteltua itselleni, miksi tämä ei ole salkkuni pienin positio. Upsideä löytyy, mutta lyhyen aikavälin riskit on isohkot. En luota, että johto saa vapautettua pääomia osakkeenomistajille edullisimmalla tavalla (josta hyvää kommenttia KH groupin ketjussa). Sentimentti toki on hyvin hapan, ja pitäisi varmaan lisätä. Mutta mikään sijoitus ei ole vielä mennyt näin pahasti tunteisiin, niin ehkä se kertoo, että on vähän hapen paikka? :smiley:

Osto:

  • Incap. Lisäys viime viikolla avattuun positioon. Osa näistä KH groupin varoista siirretty Incapiin. Luotan johtoon, ja toivottavasti positiivinen momentum on nyt alkanut.

Toinen osa KH groupista irronneista varoista on myös kiinni toimeksiannossa erääseen pienellä painolla olevaan laatuyhtiöön, jota toivon myös napsaisevani lisää salkkuun tänään.

E. Osto:

  • eQ. Nyt myös eQ lisäystoimari mennyt läpi, joten KH groupin murheet hukutettu omasta mielestäni laadukkaampiin yrityksiin. :handshake:t4:
17 tykkäystä

Myyty Norse atlantic 25% tuotolla. Tämä oli täysi peesailu, kiitos siitä. Viimeaikaiset osarit ei oo menny itellä hyvin, niin ei oteta sitä riskiä tällä kertaa. Kyseessä kuitenki lentoyhtiö ja pidemmän päälle ne on huonoja sijotuksia :slight_smile:

4 tykkäystä

Näin siinä sitten kävi. Ei kestänyt hermot tässä vaiheessa jäädä lottoamaan Tecnotreen kanssa - myin kaikki pois viime viikon aikana. Nyt ollaan sitävastoin täysillä Nesteessä.

15 tykkäystä

Aspoa lisää reilulla touhutonnilla (5,88) ja perjantaina tarttui Aallon grouppia mukaan 75 kpl (8,06)

6 tykkäystä

Tonnilla lisää punakone Tradekan tuotto-osuuksia. Tuottotavoite tältä vuodelta 5,75 % ja tuoton verotus murto-osan normaalista pääomaverosta.

7 tykkäystä

Myin osa Harvian osakkeista. Tilalle uutena Kempower 400kpl. Kurssi alhaalla ja melkein kaikki julkiset ja uudet sekä peruskorjattavat rakennukset varustettava llatauspisteillä.

7 tykkäystä

Tecnotreetä 500 lappua lisää, kun vielä ilmaiseksi saa😊

12 tykkäystä

Nokian Renkaat myyty a8,50eur
Vappuaaton osinkokusetuksesta jäi hapan maku suuhun ja nyt oli hyvä hetki päästä näistä eroon.
Voitto korvamerkitään Inderesin kesämiittiä varten. Sitä tuli nyt sen verran, että on varaa tilata yksi paremmanpuoleinen ravintolaolut.

SEYE pilkki tilalle. Katsotaan meneekö läpi.

E: Meni läpi. 200kpl SEYE a79,0SEK. Tätä rahoitin myös myymällä vajaan 1/3 BBS-osakkeistani, koska tuossa riskisessä säätölapussa oli liikaa painoa.

13 tykkäystä

Keskoa napattu osingoista muodostuneella touhutonnilla lisää @ 16,485. Ikuisuuspitoon OST:lle. :slight_smile:

15 tykkäystä

Loppuviikosta oli tarttunut Orionin stoplossin vastakohta, oliko se nyt sitten nimeltään takeprofit? Anyway alle kuukaudessa reilun 12 % tuotto kelpaa varsin hyvin :partying_face:

7 tykkäystä

GME 2k ylhäällä vaikka menisi stoppiin. Katellaan meneekö raketti kuuhun asti

2 tykkäystä

Pikku lisäys tietoevryä. Nyt 1.5 prosenttia miinuksella. Ihan tyytyväinen, että ostot aloitettu näiltä tasoilta.

10 tykkäystä

Tuplasin nokiat 1000 → 2000.

Tuli salkun suurimmaksi.

Täysin spekulatiivistä jos saatais kuitenkin taas hullu gamestop ralli.

14 tykkäystä

Hims & Hers Health palasi taas salkkuun 12,30usd hintaan. 900kpl erä. Katsotaan kauanko viihtyy, viimeksi riitti 24h ja se myynti osui viimeviikolla nappiin :sweat_smile:

8 tykkäystä

300 kpl nokiaa @3.46. Ei osaa olla ostamattakaan… ja merkkejä lisäää

9 tykkäystä

Pientä Kesko-kevennystä. Merkittävä rooli salkussa toki pysyy, ja ostelen lisää jos taas alle 16 euron mennään.

Keskon huhtikuun myyntiluvut varmaan tulee julki tällä viikolla. Tällä kertaa kuukauden myyntipäivien määrän ja maaliskuun lakkojen aiheuttaman “patoutuneen kysynnän” pitäisi tukea myyntiä. Toisaalta noin muuten rakentamisen puolella voitaneen ehkä silti nähdä odotettuja synkempiä lukuja.

9 tykkäystä

215 kpl lisää Mandatumia @4,48€. Osinko irtoaa kohta, mutta päätin tankata MANTA:a pitkään salkkuun, en vain osingon takia. :slight_smile:

16 tykkäystä

Isosti ostoksilla Helsingissä. Omasta mielestäni apatian pohja on nyt saavutettu.

55 tykkäystä

Heitin Wärtsilästä likvidoituja varoja Evlin Likvidi B-lyhyen koron rahastoon poikimaan pientä tuottoa sillä välin, kun mietin seuraavia siirtoja osakkeissa.

Vilkaisin muutamia korkorahastoja mitä Nordnetista saa mutta tässä vaikutti meno olevan vakainta. Jos on parempia ideoita, saa heitellä kahvihuoneessa. :smiley:

56 tykkäystä