Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Tietoevryn lisäilyä, toki paino salkussa edelleen pieni

21 tykkäystä

Myyty käteisen tarpeessa Taaleri salkusta, pari prossaa tuli takkiin näistä :confused:

4 tykkäystä

Nestettä tänään @17,45, kun kerran mukaan on lähdetty, joo ei olla pikavoittoja hakemassa vaan pitkään pitoon.

26 tykkäystä

Viesti yhdistettiin ketjuun: Inderesin kahvihuone (Osa 9)

Optomediin avattu rivi n. 5% painolla salkusta vähän päälle kutosen hinnalla. Nyt kun FDA-lupa on taskussa ja yhtiöllä on käsissään ainoa kädessä pidettävä tekoälykamera jenkkimarkkinalla, niin vaikea tuosta on olla innostumatta. Kaupallinen menestys on kuitenkin vielä monen mutkan takana ja parhaassakin tapauksessa numeroissa kasvu alkaa näkymään viiveellä. Katsotaan miten edetään tämän kanssa, en vielä ole ihan sinut tämän omistamisen kanssa pitkäaikaisesti, ns. vakaumus on vielä hakusessa. Eiköhän tulevien kuukausien uutisvirta ja seuraava osari tee minusta viisaamman.

17 tykkäystä

Viesti yhdistettiin ketjuun: Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

Nasse Indexiä AXA:lta Googlen tilalle.

Uraanit myös liuskaan. Oli myyntitoimeksianto liian korkealla eikä ikinä filattu. Ahneus tai paperikäsimyynti nyt maksoi 15% voitosta. No irtosi tästä joku 75% voittoa kun osan myin jo aiemmin.

Kupari ETF.t on dipannut joten seuraavaksi ehkä niitä. Litiumissa Albemarle meni tripple pohjasta läpi niin että rysähti eli sitä saanee halvemmalla. Öljyä täällä ostetaan pää märkänä ehkä munkin pitäisi.

4 tykkäystä

Faron merkkaus 1250 kpl ja ostin jonkun sata kappaletta suoraan myös. Pitää miettiä josko merkkais vielä lisää. Mihinkään tuplaukseen ei ole käteistä, siis myymättä jotain pois.

7 tykkäystä

Lisäsin OmaSpn osakkeita pitkän harkinnan jälkeen. Nyt Handesbankenin yrityspuolen osto on työn alla ja asiakkaat ovat saaneet ohjeet. Lisäksi euroopan investontirahaston kanssa on tehty sopimus jonka pitäisi turvata asiakkaille edullinen rahoitus.

3 tykkäystä

Tänään +16 Sampoa @39.27€

  • 2 Harviaa @37.55€
  • 6 Ssab B @5.02€
  • 1 marimekko @13.96€
  • Op maailma, Amerikka ja Pohjoismaat 20+20+20
11 tykkäystä

Ostettu Lockheed Martinia osto-ohjelman mukaisesti. Laadukas yritys jota on mukava seurata. Mielenkiintoisia projekteja eri sektoreilla ja tuoteportfolio on hyvä. Yhtiön johtaminen on myös laadukasta, joka on osoittautumassa minulle erittäin tärkeäksi asiaksi kun teen osakepoimintaa.

$LMT

15 tykkäystä

Pieni veivi otettu Celsius @60. Suattaapi mennä ylös tai alas. Varautunut lisäämään saman verran alempaa mikäli vielä tulee paikka.

4 tykkäystä

Hetki sitten LVMH lisäys n. @730,00. Laadukas portfolio, hyvä johto ja uskottava strategia. Myynti jakautuu globaalisti 32% US, 27% EU, 27% Aasia ja 14% Muu maailma. Luksustuotteiden markkina kasvanut hyvin ja kasvun ennustetaan vaan jatkuvan.

Eiköhän yleisen taloustilanteen sekä Ranskan poliittisen tilanteen selkeytyessä osake hinnoitellaan taas ylöspäin :fr:

10 tykkäystä

Unohtui eilen tämä laittaa: Nexstim myyty salkusta pienellä tappiolla @3,30. MM epäselvyys heikensi mielenkiintoa liikaa, mutta suunnittelen palaavani omistajaksi jos korjaa merkittävästi.

4 tykkäystä

Merkattu Faronia annista sama määrä mitä omistan nyt. Tällä hetkellä omistuksen osuus 4,2 % salkusta, annin toteuduttua toivottavasti suurempi. :slight_smile: Riskiä ihan riittävästi ja eiköhän lisäykset olleet tässä…

6 tykkäystä

Sampoa avauksesta @38,5. En olekaan lappua hyvään toviin omistanut.

19 tykkäystä

Sampo avauksesta myös (38,48). Ei kai tämä Topin ostotarjous (hintakaan) yllätyksenä kenellekään tullut.

16 tykkäystä

Sampoa lisäys @ 38,16.

Evoa näytti tarttuneen perjantaina myös pieni erä.

15 tykkäystä

Aiforiaa lisätty 600 kpletta. Nyt on positio täysi 2000 kpl ja tämän kyydissä mennään. Toisena lisäyksenä WithSecure 3000 kpl. Pinnan alla kuplii ja on vaan ajan kysymys kun WithSecuren aliarvostus purkautuu.

8 tykkäystä

Nesteet myyty turskalla. Never again päädy mun hikiseen laukkuun! Faron ostettu 7600kpl.

11 tykkäystä