Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Uidaan vähän vastavirtaan, joten eilen myydyt Keskot (17.10) takaisin salkkuun (16.62). Kesäkuun myyntiluvut olivat heikot. Tämä osto puhtaasti tekninen.

16 tykkäystä

Poistuin Kalmareista mikroskooppisella voitolla, erityistilanne ei nyt oikein lähtenyt lentoon. Itse yhtiötä en visioi omistavani, joten jätetään tähän. Rahat laitoin Sampoon.

6 tykkäystä

Täräytin tänään toivottavasti viimeisen satsin Nestettä @ 16,88€ ja hieman isommin tällä kertaa. Jos tippuu reilusti alle 15€ niin sitten vielä kättä taskuun.

12 tykkäystä

Myyty myös Kempowerit. Pienehkö positio, jonka ostin viime vuonna kun meno alkoi hetkellisesti näyttää paremmalta, mutta niimpä niin. En halua pitää salkussa osakkeita, jotka melko varmasti eivät ainakaan ylitä ennusteita ja tuota :dollar: seuraavan 12kk aikana, sillä uskon löytäväni paremman momenttumin osakkeita. No kokonaisuudessaan silti Kempower seikkailuista selvitty voitoilla, kun myin listautumisesta hankittuja korkeisiin hintoihin.

Nyt sitten harkintaan myynkö myös Zaptecit, jotka salkun ainoa jäljellä oleva massiivisesti tappiolla oleva osake (-72% ja isohko positio). Tulevien vuosien ennusteiden mukaan kyllä naurettavan halpa, mutta jos Kempower niin miksei Zaptec ja muutkin laturifirmat kusisi siinä samassa.

Edit. Siivotaampas samalla salkkua hieman muistakin epävarmoista “halvoista” osakkeista kuluttajasektorilla ja kerätään kassaa tuloskauteen. Myyty Nimbukset, nämäkin mehevällä 30% tappiolla (osa kruunun syytä).

13 tykkäystä

Koko Kempower-positio myyty @ 15,75. Kiitos näistä vuosista. :wave:

Tavoitehinnat indikoi, että euron parin upsidea voidaan vielä nähdä, mutta mielestäni käypä arvo on jossain 10-15 euron välissä eikä täytä profiililla enää omia sijoituskriteereitä, joten helpompi myydä pois ja laittaa rahat muualle. Seuraavan kerran harkintaan vasta kun näyttöjä käänteestä on ja sijoittajaviestintää on harjoiteltu.

Ensi kerralla myy kun isot omistajat myy.

32 tykkäystä

Viesti yhdistettiin ketjuun: Inderesin kahvihuone (Osa 9)

Kempowerit myyty. Katsotaan syksyllä uudestaan.

Tilalle hankittu lisää Nestettä ja kokonaan uutena rivinä Kalmaria. Enhän olisi muuten piensijoittaja.

20 tykkäystä

Merus Poweria salkkuun, kun tarina näyttää etenevän ja suurempia pörssitiedotteen veroisia tilauksia tupsahtelee tasaisin väliajoin.

4 tykkäystä

Muuttui Kempower myös veroassetiksi omassa salkussakin. Pari sataa taisi tulla takkiin tästä seikkailusta, koska viime syksynä onnistuin voitollisesti myymään. Minusta vain nuo kertoimet ovat nyt edes ennustetuilla tuloksilla aivan liian rapeat. Odottelen mieluummin käännettä katsomossa kuin roikun mukana, koska luulen, että tämä voi tulla vielä lisääkin alas.

12 tykkäystä

Kaikki Kempowerit myyty @15,88. Ostetaan sitten takaisin viidessä eurossa, hehheh. Tilalle nyt Nordnet Teknologia Indeksiä.

14 tykkäystä

Kesän alelaarista 100 kpl Kesko B @16,625€ hintaan lisäys salkkuun. Sain sen verran hyvää palvelua ja alennusta K-Raudassa. Lähi-Citymarketissakin näytti olevan hyvä pöhinä, kun lomalaiset täyttivät kassejaan viikonlopun grillijuhlia silmällä pitäen.

22 tykkäystä

Myyty koko pieni Puuilo-possa 303 kpl @10,31. Keskihinta oli jotain 5,6 euroa. Katsotaan mihin sitten nää hilut tuupataan eli Nesteeseen…

9 tykkäystä

Rumpujen pärinää!

arg-rwb-drum-207x165-url

Kempowerit ulos 15.5 euron kappalehintaan. Tappiota messevät -48%… Kovia oppirahoja tässä maksellaan luottamuksesta, uskosta, toivosta, innostuksesta…ja siitä ettei useinkaan ymmärrä markkinadynamiikkaa riittävästi, että osaisi nähdä ennalta kyykkäävät liikevaihdot kuten isot ja pahat pojat.

Luottamus Kempowerin johtoon ja kilpailukykyyn meni muutamassa kuukaudessa. Cheers.

Ei ole tämä paha maailma meitä kilttejä poikia varten ei.

Hyvää viikonloppua!

56 tykkäystä

Vielä pieni 1100 kpl Faron-lisäys. Mikäli maanantain infossa saadaan myönteistä viestiä partneroitumisesta, niin kurssi todennäköisesti :rocket:

11 tykkäystä

Pieni aloituspositio Keskoa, pitkään ollut aikeissa mutta saamattomuus vaivaa.

13 tykkäystä

Ostin eilen heti negarin jälkeen 23.30 kurssiin myymistäni Kempowerin osakkeista puolet takaisin 15.99 hintaan. Olisi pitänyt myydä eilen kaikki. En tiedä, kannattiko nyt ostaa takaisin. Aika näyttää ja jälkiviisaus on tyhmää.

19 tykkäystä

Tämä on kehittynyt aika mukavasti, vielä raaskin pienesti lisätä.
Ihan hyvin oli Arvopaperikin hajuilla.

Pomppuistahan tämän kanssa on ja kun ilmat taas pihisee, niin pää kylmänä.

1 tykkäys

Säännölliset kuukausisäästöt seuraaviin vähäkuluisiin rahastoihin:

  • Handelsbanken Usa Indeksi
  • Nordnet Suomi Indeksi
  • Nordnet Sverige Index
  • Nordnet Danmark Indeks A
  • Franklin FTSE India UCITS ETF
11 tykkäystä

Tänään lisäykset sekä Teslaan että Nesteeseen. Teslan positio nyt 100 kpl. Nesteen 1200 kpl. Alkaa positiot olemaan salkussani täynnä.

18 tykkäystä

Tänään 10 kpl lisää Admicomia @51,10 niin saatiin 200kpl kasaan

9 tykkäystä