Ostin/myin juuri äsken (Osa 7)

Pienehkö positio SSAB:ta pois -15% tappiolla, ei näy teräsmarkkinalle vaan käännettä.

Tilalle lisäyksiä Intrumiin ja FS KKR Capitaliin.

10 tykkäystä

Avauspositio Metso @8.954 hetken seurattuna ja nyt on nähty kurssilaskua. Kiinnostava yhtiö, arvostus vaikuttaa alhaiselta ja Ekin osta-suositus.

20 tykkäystä

Kun muut ei Voxturia enää ostele tai ainakaan kehtaa täällä sitä myöntää, niin ostin itse tänään 0.15 ja 0.155 cad kursseilla lisää. Joku muukin päätti sitten ostaa perään noin miljoona osaketta ja kurssi nousi 0.18 cad😄 toivottavasti torstaina tai perjantaina saataisiin hyviä rpta-sopimusuutisia🤞

33 tykkäystä

Eilen ostettu pienehkö seurantapositio Verveä, 31,85 SEK/kpl

5 tykkäystä

Kävin esittelemässä Physitrackia pitchaus -ketjussa. Käyhän tutustumassa ja tykkäämässä :wink:

Ja itsellä luottoa löytyy näiltä tasoilta hyvin, joten käpälät saveen ja reilu 20% lisäys positioon n. 12,8SEK keskihintaan :cowboy_hat_face:

16 tykkäystä

Orion B pos myynti 46,25€, voittoa n.41%.
Välillä voittojen kotiutuksia, palataan tähän kyllä jos laskettelee.

11 tykkäystä

Tilipäivä! Siispä lisää Incapia.

Markkinat näyttää hinnoittelevan Incapin johdon lupaukset vahvasta loppuvuodesta paskapuheeksi.

Osake on laskenut 4viikossa (heinäkuun 18.päivän) posarista 12%.

14 tykkäystä

Pitkästä aikaa ostoksia. Lisäsin Aallonia puolikkaalla ammuksella. Vähän tässä nuo Nordnetin kulut ahdistivat, mutta pakko vähän hajauttaa kassaakin.

Tuli eilen illalla pyöriteltyä numeroita Aten kommenttien ja haastattelun jälkeen ja päädyttiin näköjään samaan lopputulemaan, että tuotto-odotuksen pitäisi olla ihan kohtuullinen nykyennusteilla. Toki tässä itseäni vähän ahdistaa se, että hirttäydyn nyt Suomen talouskasvuun osittain kiinni mikä on ankeampi tyrmä kuin Hesuli itsessään. Omissa laskelmissani pääoman tuotto ei ollut niin kova kuin Aten ennusteilla vaan käytin n. 12,3%.

7 tykkäystä

Myin kaikki nesteet neljännen kerran tässä kuussa nyt 20,00 € huippuun, koska

  1. “kaikki” ovat olleet ostolaidalla ja
  2. alan ostaa niitä takaisin 19,05-19,60 €.

Jos nesteen nousu jatkuisi ilman lappuja, ajattelin ostaa ne takaisin 20,35 eurossa gapin täyttöä ajatellen.

7 tykkäystä

Ja todennäköisesti viimeinen 20 % lisäys BBS:ää @0,372€. Osuus salkusta on nyt 1,2 % ja keskihinta käytännössä sama millä ostin.

Vaihto on pientä, jotain selvästi odotetaan tapahtuvaksi. Ei täällä juuri muut näitä BBS-kauppoja raportoi kuin minä. Veikkaan kuitenkin, että joku tuolla tekee pientä veivausta ja napsii muutaman prosentin tuottoja. Itse en jaksanut pilkkiä enkä ala veivaamaan. BBS-kirstu kiinni ja lukkoon - ja sitten muuta tekemään ja loppukesästä nauttimaan.

4 tykkäystä

Hetken mielijohteesta ostettu Kojamoa @9.28. Jaa-a.

5 tykkäystä

Neste kevennys 20.01e. Edelleen n. 10% painolla salkussa.

13 tykkäystä

On jo pidempään tehnyt mieli sovitella ostohousuja jalkaan uuden yhtiön merkeissä, mutta ruuhkavuosina aika on tiukassa, eikä muiden projektien lomasta meinaa löytyä tunteja yhtiöiden perkaamiseen, mikä sekin on kuitenkin ihan mukavaa ja sivistävää hommaa.

Ajattelin laittaa itselleni hieman painetta ja otin seurantaposition @kettunen pitchauksen ja ostoesimerkin saattelemana Physitrack:iin 12,95 SEK. Vasta alustava ja hyvin nopea katselmus tehty, mutta sen perusteella upside olisi toteutuessaan ihan jees.

Edit: Toisaalta, jos en selvittelyjen aikana tykästy yhtiöön, tulee se lähtemään ihan yhtä nopeasti seuraavalle omistajalle.

6 tykkäystä

Lisäsin Bittiumia heti tuoreen uutisen jälkeen. Nyt on tekemisen meininki.

8 tykkäystä

Lähdetty uudestaan Kempowerin kyytiin 600kpl @ 13,53€. Taitaa pikkuhiljaa olla negatiivinen sentimentti kurssissa niin koitetaan vähän pohjien kalastelua. Stopparinkin saa hyvin lähelle. Kyllä ne korot sieltä laskee, sähköistyminen edistyy ja laturit lisääntyy.

Myyty myös pois 500kpl LeadDesk @ 7,4-7,6€.
Näille noin 16% tuotto, enemmänkin oli tarjolla mutta näin tällä kertaa. Ja vihdoinkin Nordean AOT on tyhjä ja siirrot Nordnettiin sekä IBKR:ään suoritettu!

16 tykkäystä

Talenomia osteltu lisää 4,30e hintaan eilen. Ymmärrän negatiivisen sentimentin yhtiön ympärillä, mutta kurssia on mielestäni nyt rangaistu turhan kovaa potentiaaliin nähden.

17 tykkäystä

OST

Lähes puolet Marimekoista takaisin salkkuun reilu pari euroa halvemmalla.

Ja tiukalla stopparilla

6 tykkäystä

Lisäsin Admicomia. Kurssinousu osariin syöty, osari oli hyvä ja muuta syytä laskuun en näe, ainoastaan osarifronttauksesta palautuminen, joka on mielestäni mennyt jo yli.

7 tykkäystä

Myin Orionit pois pojan OST:lta parissa erässä kuluvan viikon aikana hintaan 43,98 ja 45,98 euroa. Myynnin tarkoitus oli kotiuttaa hieman voittoja ja saada käteistä sopivien ostopaikkojen kyttäämiseen.

9 tykkäystä