Ostin/myin juuri äsken (Osa 7)

Kamuxia lisätty 4.23, jospa tästä joku pomppu tulee perään tai nousua kun autoteollisuustilanne taas paranee.

6 tykkäystä

Kamuxia lisää 1000 kpl @ 4,4€ (liian aikaisin) ja 400 kpl 4,24€ (liian aikaisin?). Hyvää rahaa huonon perään mutta ei se nyt ihan noin huono tulos ehkä ollut. Oma khh suht siedettävä 4,71€ mutta saatan kyllä myydä kaikki mikäli yhtään pomppua tulee.

Näiden rahoittamiseksi myyty 550 kpl positio Tokmannia @ 11,26€ ehkä 20€ tästä seikkailusta jäi käteen kun lähdin heti aamusta hätäilemään myynnillä.

5 tykkäystä

Lisäys Talenom @4,35. Tylsyyttä ja osinkoja lisää salkkuun…

11 tykkäystä

Täällä kanssa mandatum peliliike. OSTilta kaikki 2600 mantaa pois. Taitaa olla sijotusuran isoin prosentuaalinen liike. Näillä tarkoitus ostaa Metsoa ja Kalmaria.

10 tykkäystä

Kamux lisäys @4.20€. Suurta panikointia ja suurella volyymilla tehdään uudet pohjat. Samanlaista tuntua kuin Nesteessä vajaa pari kuukautta sitten.
P/B-luku 1.4.

Käteispaino nyt 34%.

17 tykkäystä

Viime viikon maanantaina tuli myytyä USA indeksi kokonaan pois. Tuottoa noin 1200€. Tarkoitus oli irrottaa käteistä ylikalliista jenkkilästä, kun oli aika isoa hermoilua markkinoilla havaittavissa. Oletin, että tulisi reilumpi dippi ja pääsisi ostamaan suomiosakkeita tai jenkki-indeksiä halvemmalla takaisin. Kuten arvata saattaa, ei mennyt ihan putkeen tämä peliliike. Koskahan sitä oppisi, ettei markkinaa kannata omalla osaamisella lähteä ajoittamaan. Sijoitusvirheet-osastolle pääsee tällä siirrolla…Noh, en nyt erityisemmin tätä myyntiä kadu, kun jenkkilä kuitenkin ATH lukemissa. Toivottavasti pääsee jossain kohtaa halvemmalla USA-indeksiin käsiksi, tällä hetkellä salkun painotus turhan paljon Suomessa ja Euroopassa. Jos ei halvemmalla saa niin sitten voi harmittaa ja ei muuta kuin kalliimmalla kyytiin mukaan :smiley:

Jotain (toivottavasti) järkevääkin tuli tehtyä. Admicomia lisää 40kpl. Rakennusalalla käänne orastaa ja edellinen osari oli odotettua parempi todella vaikeassa markkinassa. Edelleen uskon yhtiön kasvuun markkinan elpyessä. Ulkomaille laajentuminen on optiona, mutta sen varaan en laskisi. Nyt 240kpl Admicomia salkussa. Olen melko luottavaisin mielin ja edellinen osari lisäsi luottamusta. En osaa sanoa, onko osake tällä hetkellä edullinen, mutta tähtäin on 2030-luvulla tämän lapun suhteen.

Tarkoitus olisi vielä päästä lisäämään Norjalaista Cambi ASA:a, josta @_TeemuHinkula kirjoitti hiljattain hyvän postauksen sijoitusidea-kilpailuun. Katson kuitenkin viiden päivän päästä julkaistavan osavuosikatsauksen ensin, ja katsotaan sitten onko lisäyksen paikka.

14 tykkäystä

Mandatumia pieni lisäys tänään @4,32€. Osinkoja osinkoja.

10 tykkäystä

Myin Faronit pois. Tuli sentään voittoa. Ei siinä mitään vähään aikaan tapahdu.

2 tykkäystä

Hyppäsin Kalmariin mukaan samoilla hetkillä kun talousjohtaja. Katsotaan oliko onnekas vai epäonnekas sattuma pidemmässä juoksussa.

Kuitenkin pari vuotta eteenpäin katsovat tulosennusteet pyörii sellaisissa lukemissa, että P/E luokkaa alle 10.

Ei ole markkinajohtajalle hinta eikä mikään kun yhtiön tasekin rautainen.

11 tykkäystä

Viime viikonlopun jäljiltä iski salkun suojeluvaisto päälle ja vähennetty pitkin viikkoa rajusti Faronia 38280kpl => 15000kpl. Nyt siis viimeinen satsi myyty 2,1€. Alkuviikosta sain myytyä päälle 2,2€ näistä kaikista myydyistä yli puolet mutta vielä jäi olo että liikaa on, niin nyt eilen ja tänään myyty 2,1€ tuntumasta loput myytävät. Nyt voi keveämmällä mielellä seurata Faronin kehitystä vaikka edelleen tuota jäi salkkuun 31,4% painolla :see_no_evil: KIITOS Faron salkkuni eheytyksestä! :smiley:

Edit. Prosenttia päivitetty.

14 tykkäystä

Miniyhtiötä Ruotsista nimeltä Touchtech AB olen hieman ostellut salkkuun vähitellen ja eilen viimeksi. Firma trimmattu kovaan kuntoon ja tekee noin 65% ebitdaa tällä hetkellä. Jos taso pysyy jatkossa, niin p/e olisi joissakin 7-8 tuntumassa. Vaihto tällä toki on hyvin pientä eli positiokin sen mukainen.

2 tykkäystä

Lisä osto HelloFresh SE 7,16€. Taitaa olla shortteja auki pelureilla sen verran että ostopaine saattaa jatkua? :thinking:

1 tykkäys

Ensimmäinen suora osakeosto rahastojen kylkeen 100kpl Nordea @10,415. OSTille meni ja tarkoitus tehdä siitä osinkopumppaamo.

20 tykkäystä

Kalmaria maltillinen avaus hintaan 25,31. Positio avattu ja lisäilyjä mahdollisesti myöhemmin.

9 tykkäystä

Olen kevennellyt Puuiloa ja lisäksi Tokmannin osakkeiden vaihtoprosessi halvempiin osakkeisiin OP:n salkussa on kesken.

1 tykkäys

Kamuxia tankattu roimasti. Oksennuksen maku on suussa, mutta keskikurssi oli saatava alas.

24 tykkäystä

Tulikiveä 2 tkpl.

Uskon siihen, että talkki vielä pankittaa. Kivana plussana, mikäli yhtiö pääsee tavoitteeseen 50 m€ liikevaihtoa ja 12 % liikevoittoa, kun sitä vrt. nyk. noin 25 m€ arvostukseen.

3 tykkäystä

OST

NGH vajaa 1/7 osa myyty. Tarina ei kerro miksi moninkertaistutaan/lasketaan juuri nyt joten kun positio alkaa salkussa olemaan kokoluokkaa ‘sp500 indeksi’ niin riipasin vähän pois kun alkoi niiailemaan.

Vieläkin selkeästi suurempi kuin kakkoslappu Nordea.

Ei ehkä enää illalla, joten pistin varuilta stopparille vielä toisen mokoman jos laskee lisää.

Puolet NGH:sta on AOT:lla ja se on for evö jos ei tarina muutu. OSTin puolikas saa elää.

Irronneella rahalla Fodeliaa ja Marimekkoa.

9 tykkäystä

Atrian päivän kaupankäynnistä yli neljäsosa on mun ostoksia. Massiivisetkin kaupat? No ei ihan. 250 osaketta. á 9,96. “Saahan tästä osinkoa”.

7 tykkäystä

Otin puolet pois n. 5% tuotolla. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittänee jatkossakin. Summat puuhastelua mutta eikai se väärin ole :slight_smile:

2 tykkäystä