Ostin/myin juuri äsken (Osa 7)

Kahmin Intrumia salkkuun. Saa nähdä sattuuko Juhaa leukaan mutta mielestäni alimitoitettu reaktio.

Shortti% edelleen kympin tienoilla.

7 tykkäystä

Tilipäivä. Ei mitään ostohousuja, vaan ihan pieruverkkareilla riippumatossa ja yksi kappale Huhtamäkeä lisää. Kyllä se salkku tälleenkin kasvaa. Hissuksiin ja huomaamatta.

Ens viikolla tulee veronpalautukset. Vuosi sitten iskin vajaan tonnin Saabiin, enkä ole katunut. Nyt meinasin laittaa nämä palautukset taas jonnekin. Uraani-ETF kiinnostelisi. On kyllä vähän osastoa: Älä sijoita siihen mitä et tunne. Kongsbergin tuplaaminen käynyt myös mielessä. On vaan vaikea ostaa ATH-hintoihin. Myös Suomi-indeksi on yksi vaihtoehto.

Jos jollain jotain ideoita, niin kertokaa toki. Ideoita, ei sijoitussuosituksia🙂

14 tykkäystä

Ostettu avauspositio Norrhydroa.
Pitkään tätä olen seuraillut.

9 tykkäystä

Pieni lisäys Zaptecia. Salkun viimeinen jäljellä oleva 2021-> “megaturskalappu”, josta olen pitänyt kiinni, ja viimeisin osari toi viimein edes hieman valoa yhtiöön ja osakekurssi alkanut kääntämään suuntaa, joten katsotaan, jos tästä tulisi jonkin asteen seuraava “Verve” ja pääsisin edes lähes omilleni, mikä tosin vaatii yli +100% nousun :face_with_peeking_eye:.

9 tykkäystä

Touhutonnilla Magnora takaisin salkkuun. Ostan lisää myöhemmin. Myin omani pois karvan yli kolmeenkymppiin ja nyt takasin reilu 24 nok. Osingot jäi saamatta (kyynel).

Hallituksen pj ja ceo molemmat ostoksilla ni en oo ainakaan yksin pennosiani hassaamassa.

5 tykkäystä

Laitoin jenkki-AI-hömpötyksen rahat Nordeaan. @Verneri_Pulkkinen laitan myöhemmin hakemuksen osinkopuolueeseen. :money_with_wings:

72 tykkäystä

En malttanut odottaa, vaan ostin pienen siivun lisää Aiforiaa hintaan 4.20€. :see_no_evil:
Odotan kyllä, että yhtiö tekisi Optomedit eli kurssi laskisi alle kevään suunnatun annin (3.50€). Silloin voisi ostaa isommalla rahalla lisää itselle ja vaimolle.

No ostin vielä kilon vaimollekin, halvemmalla tietenkin eli 4.10€.

15 tykkäystä

Takaisin Remedyn kyytiin 400 kpl @ 18,5€. Tämä diili hälvensi omasta mielestä niin monta asiaa että. Julkaisukuviot selvillä, ei tarvetta annille kun kassa kestää. Loppuvuoden uutisvirran uskon olevan hyvin positiivista, seuraava DLC, fyysinen julkaisu, recouppaus, tämän diilin mahdollinen kerta-tuotto mitä Atte väläytti, joulumyynti ja jopa Steam-julkaisu näiden jälkeen kun Epic pyrkii repimään loput rahat irti AW2:sta.

Tuli vielä illalla lisättyä 100 kpl @ 18,2€ Näillä mennään ainakin hetki (eli tunneista kuukausiin :sweat_smile:)

21 tykkäystä

Bioretec osto 1200, Anoraa 600 ja 1000 Biohittiä.Taaleria kevensin vielä kun kädet ei enää pysyny perseen alla,saihan noistakin vielä keväällä osingon.Ehkei oikein mitään järkeä mutta tämmöstä kikkailua.

5 tykkäystä

Nössöily jatkuu ja myyty Nightingale @4,18. Ei ollut mikään pikavoitto, tuli tartuttua aiemmin puukkovaiheessa mukaan. Voittoa lopulta n. 40% mutta astun hetkeksi sivuun, uskon kyllä edelleen tarinaan mutta arvelen että hyviä hetkiä vielä koittaa.

7 tykkäystä

Ostettu tänään Nordnet Suomi Indeksi -rahastoa. Tavoitteena on lisäillä nyt syksyn aikana, kuukauden välein, positiota jonkin verran, koska uskon alhaisen arvostustason Suomi-osakkeissa alkavan purkautua koronlaskujen siivittämänä.

12 tykkäystä

Nalle Nordea

61 tykkäystä

Tää oli niin hyvä et ostin 840kpl Nordeaa 10.7€

Boring is good - but greed is better.

25 tykkäystä

Vähennetty Nokia @ 3,967 eurolla.

Nokia on pelisalkussani hiipinyt liian isoon painoarvoon ja tämä ostohuhu auttoi purkamaan ylipainoa.

7 tykkäystä

Vähän ollut suunnitelmissa, mutta nyt toteutukseen asti:

  • Kevennetty :us: Ready Capital (RC) noin kolmannes
  • Avattu uutena :us: Arbor Realty (ABR)

Arbor on ollut jo jonkin aikaa tähtäimessä, varsinkin erittäin tasaisen suorituksen vuoksi viime vuodet, jolloin muita REITejä on survottu suon silmään ja tää on jopa voittanut ennusteita. Nyt kun alkaa korot laskea jenkeissäkin, päässee REITit viimein lentoon, niin tätä en halua missata :slight_smile:

Ready Capitalilla meni vähän penkin alle tuo Broadmark-hankinta, niin kevennetään sitä tähän. Kovasti ovat toitottaneet, että osinko pysyy tän vuoden vielä flättinä, mutta eipä ole kommentoitu miten sitten ens vuonna…

6 tykkäystä

Lisätty taas
Handelsbanken USA
Handelsbanken Eurooppa

Osakkeiden suhteen en osaa tällä hetkellä tehdä päätöksiä joten olen vaan tehnyt laskelmia ja kerännyt kassaa💰.

6 tykkäystä

Höylätty aiemman suunnitelman pohjalta päivän alussa kolmasosa Vaisalaa @47,10€. Hieman liian aikaisin meni, mutta voittoa kuitenkin yli 20 %. Loput lienevät jatkossakin yksi salkun osakekannan peruskivistä 5,4 % osuudella.

Salkusta käteistä nyt minulle poikkeuksellisen paljon eli 6,4 %.

10 tykkäystä

AGCO avattu positio @91,26. Puhtaasti graaffin perusteella, numerot eivät ole ihan priimaa.

2 tykkäystä

Ja ostettu Neste takaisin (tuli nopeammin kuin mitä aamulla ajattelin) hieman yli 21 €:lla. Ja edelleen on vara kasvattaa positiota.

16 tykkäystä

Kuukausilisäykset OP-maailma ja Handelsbanken USA indeksirahastoihin. Myös Nestettä lisätty tänään.

7 tykkäystä