Pörssin päiväliikkeet ja korjaukset (Karhunpesä & Härkätaisteluareena)

3 tykkäystä

Juu, on tarkoituskin opiskella. Tai oli, viikonloppuna, mutta sitten tuli kaikkea muuta…

Ajattelin siis lyödä jotain sisään ja ottaa tämän kuluvan päivän aikana pois. Nimenomaan päivän sisäinen toiminta kiinnostaa.

Ja ihan opettelu / kokeilumielessä, en mitään järkyttäviä summia. Vähän vähemmän kun perjantaina voitin ihan perinteisellä ETF osto-myynti-kuviolla, niin vaikka menis kaikki niin ei jää kirvelemään, ja tappio on ehkä paras sytyke siihen opiskeluintoon!

Se jäi oikeastaan vahingossa, kun en tajunnut ajan kulkua ja pörssi kerkesi sulkeutua :pensive:

Eihän tuo ole vielä edes hirveän paha ennakko - ja trendi on itseasiassa toipumaan päin vs. yön futuurien aukeamisen megadyykki. Kovasti yrittää löytää taas pohjaa mihin tukea, mutta… no, otan pomput ilolla vastaan sillä ei uusia shortteja viitsi sieltä pohjalta avata :smiley:

2 tykkäystä

No yöllä on rytisty kuitenkin sen verran että tuskinpa on takkiin tullut jos jäi jotain shorttia viikonlopun yli :smiley:

8 tykkäystä

IIIK, :teddy_bear:-kopla dislikes this!

:stuck_out_tongue:

4 tykkäystä

Mitä itse katsoin yksi päivä niin Trump lähinnä puhui siitä kuinka amerikka on niin hieno maa ja haukkui jotain toimittajaa. Varsinainen asiasisältö uupui. Ja Trump valehtelee paljon, siitä on olemassa tilastojakin.

4 tykkäystä

Kello yhdeksän ja yön futuurien monttu alkaa olla ummessa - ollaan euroopassa aika lähellä sitä mihin perjantai-iltana päädyttiin, mutta tietty euroopan sulkeutumista selvästi alempana. Jenkeillä yön reaktio oli voimakkaampi joten siellä on vielä matkaa perjantain closeen.

Mutta joo, voi unohtaa nuo “US futures limit down” otsikot. Ne olivat sitä vain hetken ja ovat selvästi toipuneet siitä.

Tosin eiköhän tässä nähdä volatiilia menoa avaukseen ja itse ainakin katselen kiinnostuneena jos saataisiin mukava pomppu josta karhuilla.

Pitkät ostohousut ovat vielä naftaliinissa… Shortseja on sitten valmiina useampi pari :smiley:

5 tykkäystä

hmm… anteeksi off-topic, mutta kysyn täällä kun uskon saavani vastauksen asap. Mistä mahtaa johtua, että (nordnetillä) kaikkien bear sertien kohdalla näkyy pelkkkää viivaa hinnoissa. Vaikka käskee graafin näyttää taaksepäin, esim. kuukauden, niin pysyy flättinä…

EDIT: Olikin vain S&P500 flättinä, kun vaihtoi kohteeksi SPX (tai DAX) niin löytyi historiaa…

Eivät listaa mitään hintoja kun ovat kiinni. Aukeaa 9:15 teoriassa.

Everyone Wanting To Buy Suggests The Bear Still Prowls

In the meantime, use rallies to raise cash. Don’t worry about trying to “buy the bottom.” **There will be plenty of time to see “THE” bottom is in, and having cash will allow you to “buy stocks” from the last of the *“weak hands.

=> @Masse:lla on kova halu lähteä ostolinjalle => varma merkki, ettei vielä kannata ostaa ?

5 tykkäystä

mullakin ollut vaikeuksia välillä tämän kanssa

14 tykkäystä

SP500:sen tulosennusteet eivät ole pudonneet paljoa tilanteen huomioonottaen. Blummalla oli juttua, että analyytikotkin liukastelevat liukkaalla lattialle kun fundalta putoaa pohja. Todnäk. tuloskaudella leikataan ennusteita sitten kunnolla.

Huom. näin siis koko pörssin tasolla. Yksittäisissä firmoissa valtavasti eroja. Jotkut putputtavat tästäkin kriisistä läpi ilman isoja kolhuja, osa menee konkurssiin.

8 tykkäystä

Jenkkien senaatti äänestää tukipaketista uudelleen 15:45 Suomen aikaa.

(Tämä sertien osto oli oikeasti hyvä juttu. Alkoi heti ärsyttämään kun ostonamiskuukkelin painamisen jälkeen tajusin, että vaikka luulin ymmärtäneeni tuotteen arvon määräytymisen suhteessa kohde-etuuteen, niin ei ole mitään hajua miten ihmeessä tuo arvo määräytyy näin pre-marketilla, kun kohde-etuuden arvo ei vielä muutu / ole tiedossa, mutta sertin arvo näyttää elävän jatkuvasti :hot_face:)

Futuureihin sidottu.

2 tykkäystä

500 000 ylimääräistä syöpäkuolemaa finanssikriisin aikana 2008-2010 johtuen säästötoimista, mitä nytkin odotettavissa väistämättä…

Hmmm, myydäkö S&P500 shortti nyt vai odotellako avaukseen, siinäpä pulma.

Saas nähdä kauanko tuossa senaatin käsittelyssä tänään kestää… jos paketti menee läpi, niin luulisi sen näkyvän ainakin hetkellisenä huumana pörssissä?

1 tykkäys