Pörssin päiväliikkeet ja korjaukset (Karhunpesä & Härkätaisteluareena)

Onhan tämä kyllä: esim. Altria ja Coca-Cola +14 %, tulosvaroituksen antanut Apple +18 % kolmessa päivässä. Teslaa en viitsi edes katsoa. Ei pysy vanha mies enää vauhdissa mukana.

2 tykkäystä

Tarjontapuolen shokki ratkaistaan laskemalla korkoja? :roll_eyes:

Hienoa, jos markkinat pystyy ylläpitämään! Sen verran pelottaisi olla kyydissä mukana, että kerrankin tämän 10 vuotisen sijoitustaipaleen aikana olen mostly cash. Sen verran on vielä paljon selvittämättä olevia asioita, ja ennen tätä ”kriisiä”kään ei upsidea ihan hirveästi ollut näkyvissä. Nyt lähinnä arvostuskertoimien nousulla, jotka muuten nekin huononevien tulosten myötä kasvaa entisestään :thinking:

Jännittäviä aikoja, mutta onpahan mahtavaa kun jotain tapahtuu! Suuren urheilujuhlan tuntua.

Muita varovaisia karhupentuja otetaan vastaan joukkoon, vai mitä @Aston_Livingstone ? :grinning:

2 tykkäystä

Ilmoittaudun karhukoplaan. Myin ison osan sijoituksista perjantaina (nyt vähän ketuttaa, mutta voitolle jäätiin, niin eipä tuo) ja kun saan joka tapauksessa pistettyä täällä Briteissä tilille josta saa 25% bonuksen saman tien, niin turvallisempihan se on sinne pistää. En pidä korkojen laskua ratkaisuna tarjontaongelmaan, mutta ehkä sillä pidetään porukka töissä vähän pidempään vaikkeivat mitään siellä tekisikään.

2 tykkäystä

Hetkinen… Mitä?

Lifetime ISA. Virkakoneisto lykkää 25% tilille - tosin maksimi mitä sinne saa pistää on £4000 vuodessa eikä sitä saa nostaa kuin asunnon ostoon tai eläkkeeseen joskus 60+ vuotiaana.

3 tykkäystä

Osaakos joku tietävämpi kertoa onko tämä joku äkillinen paniikkiliike vai jotain mikä oli jo tiedossa kauan ennen koronaa?

…ja mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Ruuvataan löysemmälle vaatimuksia kun pankit huutaa tuskissaan kuinka tiukkaa on? Eikös tällä vain lisätä isomman kuprun riskiä jos puskureita on vähemmän?

3 tykkäystä

Kuulostaa kyllä aika oudolta ja yllättävältä

Kurkkasin taas aamun avaukseksi miten futuurit jaksavat yön aikana ja jenkkien illan ralli ei ole jatkunut yön tunteina vaan sen jälkeen on menty hieman laskevaan suuntaan ja korkeimmista huipuista eilen on valuttu hieman. Jenkkien jäljillä Eurooppa avannee eiliseen nähden ylempää, mutta sitä pidemmälle ei ole kristallipalloa.

Edit: Nyt näyttää viimeisen viiden minuutin perusteella että Futuurit painelisivat alaspäin. Eilinen ralli puolitetaan jo ennen avausta? SP500 oli eilen 3030 ja 3130 haarukassa ja nyt ollaan taas 3080-3090 kohdalla.

2 tykkäystä

80-luvulla oli Etelä_Amerikassa iso finanssikriisi. Jenkkipankeilla oli siellä isot kuralla olevat possat. Domino uhkasi useita US-pankkeja. Säädettiin laki, että noita luottoja ei tarvinnut pankkien alaskirjata 10-vuoteen. Etelä-Amerikka toipui ja US-pankit pysyivät pystyssä.

Tuosta kai jotain opittiin tulevaisuutta varten.

2 tykkäystä
6 tykkäystä

Onko joku löytänyt tuon yllä mainitun Continentalin tulosvaroituksen jostain?
Ainakaan yhtiön sijoittajasivuilta en tiedotetta bongannut.

Myöskään Nokian Renkaiden osake ei ole reagoinut ”uutiseen”.

Continentalin kurssi on kyllä 6-7% syöksyssä.

1 tykkäys

Kyse ei ole tulosvaroituksesta vaan muutetusta ohjeistuksesta eteenpäin. Tuossa uusi. Jostain löytynee vanha.

http://www.webdisclosure.com/finance/stocks/continental-ag/news/916127.html

2 tykkäystä

https://www.continental.com/en/press/press-releases/fiscal-year-2019-215566

2 tykkäystä

Kolmoisvahvistus :slight_smile:

4 tykkäystä

Kiitos. Etsin nopeasti tulosvaroitusta, ilmankos ei löytynyt.

2 tykkäystä

Eipä nyt näyttäisi DAX oikein ostavan tuota jenkkien eilisiltaista kiipeämistä… valuu, valuu, valuu… tätä vauhtia tänään uudelleentestataan nuo eilisen jenkkiaamun pohjat. Kaipa se on OK kunhan ei trendi käänny.

Edit: Tosin tuntitasolla DAX uhkaa mennä alle edellisen higher lown?

4 tykkäystä

Tuosta voi seurata hyvin että miten pyörät pyörii…Kiinassa näyttäisi punertavan ihan kivasti.

6 tykkäystä

Vaikuttaisi DAX seurailevan S&P minin liikkeitä hieman korostetusti. Onneksi Daytrader vinkkasi sen tuolla TA:n puolella, niin sain shortin kiinni vajaa tunti sitten :bear: :bear:

Päivitys tähän kolmioon: purkaantui siis lopulta alaspäin huolimatta aamun yrityksestä. Kuvaaja on nyt muutettu selvyyden vuoksi 15 min → 1 h. Seuraava pisteluku joka herättää kiinnostusta 11 707. Siellä nähdäkseni enemmän tukea seuraavaksi.

2 tykkäystä
3 tykkäystä