Sijoitusfoorumin liputuskeskustelu ja liputusten jälkipuinti

Ok :slight_smile: merkkejä…hhhhhhh

1 tykkäys

Minä kiinnitin ylläpidon huomion viestiin, koska sisälsi mielestäni vain yleistä mouhoamista, mutta ylläpidon säännöillä mennään. Ihan ok minulle, mutta taidanpa itse laittaa ketjun pois seurannasta ainakin Ukrainan kriisin ajaksi, ei ole kiinnostusta lukea tuon tason kommentteja. Itsellä ei edes omistusta tällä hetkellä Rinkuloissa.

1 tykkäys

Samoin. Liputtaa, ei liputa, poistaa, piilottaa… Evvk.

Sori venäjän aggressio ketjussa tuli vähän nollapostaus, ydinaseista. liputettu ihan hyvin.

10 tykkäystä

Kommentoin kuvan kanssa kaspiin volatiliteettia kahvihuoneessa ja se viesti poistettiin? Oliko se kahvihuoneeseen sopimaton?

Varmaan olisi kuulunut tänne:

https://keskustelut.inderes.fi/t/kurssien-ja-niiden-muutosten-kyselyt-kauhistelut-ja-hehkuttelut-ketju/

1 tykkäys

No se voi olla, ihan uskomatonta volaa, mutta en myy kuitenkaan… Vois ostaa ja myydä… Mutta ostan vaan, pääosa veroistakin pyöräytetty aikaisemmin.

1 tykkäys

Mikäköhän tässäkin vikana, kun tuo kuvakaappauksen analyysi on maksutta saatavilla kenelle tahansa Handelsbankenin sivuilta?

2 tykkäystä

Moikka Hurde :slight_smile:

Piti muokata vielä vastaustani tutkiskelun jälkeen:

Handelsbankenin ainakin nuo materiaalit ovat avoinna kaikille eikä pankilta ole tullut sanomista, mutta materiaalin ihan alalaidassa lukee todella pienellä ja vielä harmaalla mm. “… Tätä asiakirjaa ei saa jäljentää, jakaa eikä julkaista missään tarkoituksessa ilman Handelsbankenin etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

Sopiva referointi ja linkki uutiseen tai sivustolle ovat varmasti ihan okei.

Muistaakseni OP on myös tarkka, että ei saa kopioida kokonaisia juttuja jne. Sitten taas jonkun muun pankin materiaaleissa (tai sivuilla?) lukee muistaakseni myös ettei saa kopioida tai muuta vastaavaa - en sano nimeä, kun en muista varmaksi, mistä pankista oli kyse. :slight_smile:

5 tykkäystä

Joku sen ehtikin jo innoissaan liputtaa uudestaan viestisi jälkeen, no nyt on kuvakaappaus poistettu niin ei pitäisi enää olla ongelmaa :slight_smile:

3 tykkäystä

Tämä merkkaa kyllä paljon, mutta ei se kuitenkaan nykymaailmantilanteessa positiviiseksi tilannetta saa.

Käytännössä riskisarakkeeseen yksi rivi lisää.


Ilmeisesti kommenttini oli turha tai ei tuonnut keskusteluun mitään uutta?

Viittasin tähän, joka on poimittu viimeisestä Titaniumin raportista

Eli onko Baltian rahastoon sijoittavien silmissä markkina-alueriskiä. Tässä suoraa korrelaatiota hallintapalkkioihin ja sitä kautta osakkeen omistajien tuottoon.

3 tykkäystä

@aspee poistin tosiaan tossa molemmat noi kommentit peräjälkeen, ja itseasiassa löysit itse hienosti moderaattorin päästä syyn siihen! :hugs: Ois hyvä lisätä noihin viesteihin aina mahdollisimman paljon substanssia, ettei mennä liikaa ihan puhtaan chattailun puolelle - Titaniumin ketju on noin yleisesti ottaen tälläkin hetkellä hyvin laadukasta luettavaa mielestäni, niin koitetaan pitää se sellaisena mahdollisimman selkeesti. Ei siis sikäli mitään isompaa problematiikkaa - seuraavalla kerralla kun lisäät ton viittauksen rapsaan, minkä nyt teit, ja vielä ton markkina-alueriskin maininnan niin homma on täysin kunnossa. Sama homma koskee @Tunturisusi myös sua: jos sanot, että joku asia (Baltia osa NATO:a) merkitsee aikalailla Titaniumin casessa, niin ois hyvä myös perustella, että miksi näin on.

6 tykkäystä

Selvä homma. Otetaan opiksi ja koitetaan perustella jatkossa paremmim👍

4 tykkäystä

Miksi liputettu ?
Ihan mielenkiinnosta kysyn , koska ketju on ollut aika vapaamielinen ja huomattavasti vähemmällä informaatiolla olevat viestit on annettu olla- onko tuomarilinja muuttunut ?

Edit: Homma selvä :slightly_smiling_face:

2 tykkäystä

Moikka Perttu,

Se johtuu varmaan siitä, että sama linkki on hieman ylempänä? Sen takia se oli varmaan liputettu. :slight_smile:

5 tykkäystä

Joo, tuo oli syy hyväksyin itse tuon liputuksen ja liputtaja oli tuon kirjoittanut vielä saatteeksi. :hugs: Pahoittelut olisin @Perttu_Hamalainen voinut laittaa sulle yv miksi poistettu.

3 tykkäystä

Moikka ja tervetuloa Foorumille @Sijoitusnainen

Huomasin, että olet uusi täällä, joten ajattelin hieman ohjeistaa. :slight_smile:

Täällä ei saa antaa sijoitussuosituksia eikä oikein kyselläkään niitä. Tämä on laadukas sijoitusfoorumi ja pyrkimyksenämme on mm. edistää hedelmällistä lisäarvoa tuottavaa keskustelua. Yhtiö- ja asiaketjuissa pyritään laittamaan viestejä/kysymyksiä sekä ajatuksia, jotka antavat ketjua lukeville tarpeellisia ajatuksia, tietoja etc.

Kevyempää keskustelua voi käydä täällä Kahvihuoneella:
https://keskustelut.inderes.fi/t/inderesin-kahvihuone-osa-4/
Sitten peruskysymyksiä voi laittaa esimerkiksi tänne:
https://keskustelut.inderes.fi/t/kysy-vastaa-ketju-sijoittamisesta/
Kurssien liikkeitä voi ihmetellä täällä:
https://keskustelut.inderes.fi/t/kurssien-ja-niiden-muutosten-kyselyt-kauhistelut-ja-hehkuttelut-ketju/

Aluksi voi tuntua siltä, että täällä on “tiukkis” meno, mutta säännöt ovat loppujen lopuksi aika yksinkertaisia ja täällä vain pyritään asialliseen sekä kohteliaaseen viestittelyyn. :slight_smile:

Toivottavasti ymmärrät viestini luettuasi, miksi piilotin pari viestiäsi. :slight_smile: Tutustu rauhassa Foorumiin ja toki tänne saa kaikenlaiset sijoittajat kirjoitella, kunhan noudattaa sääntöjä, jotka tulee varmasti tutuiksi ajan kanssa.

Kiitos ja tervetuloa Foorumille! :slight_smile:

EDIT: Täältä löytyvät säännöt:

9 tykkäystä

Olen pahoillani, viestini oli toki lyhyt, ironinen ja turha, eikä siten vienyt keskustelua eteenpäin. Mutta mielestäni se ei ollut aiheen vierestä. Propaganda on osa Venäjän agressiota ja erityisesti tuon bioaseväitteen pelätään ennakoivan kemiallisten aseiden käyttöä:

1 tykkäys

En ihan ymmärrä, miksi näitä @Zizzler viestejä liputetaan urakalla. Mielestäni ei ole kenenkään etu, jos pessimistisistä skenaarioista Suomen näkökulmasta ei voi keskustella.

7 tykkäystä

Näissä politiikka- ja ideologia-asioissa tuo viestien moderointi on varmasti melko haasteellista. Eri arvomaailmojen edustajat ja tahalliset hämmentäjät käyttävät useiden tilien voimin hyväkseen viestien piilotusominaisuutta ajaakseen omaa asiaansa.

Minusta sijoitusfoorumilla ei ole tarpeen käydä keskustelua sodan tapahtumista tai juupas-eipäskeskustelua siitä, onko naapurimme diktaattori paha tappaja vai laupias pelastaja. Moderaattoreidenkin työpanos menee sivuun koko foorumin olemassaolon tarkoituksesta, Inderesin liiketoiminnan ja sijoitusasioiden tietoisuuden edistämisestä.

2 tykkäystä