SPAC merger companies - vaihtoehto IPOlle

KCAC.U myyty pois 60% tuotolla aamun nousuun :money_mouth_face:
Tätä kun ei saa pilkottua ja unitien likviditeetti pienenee merkittävästi. Palataan asiaan osakkeiden muodossa, jos hype ehtii hieman viilentyä.

Missä tästä oli ilmoitusta? Juuri kun olin sitä varten OST:lle siirrellyt vähiä varoja.

1 tykkäys

Näyttää siltä, että, SPAC:t, REIT:t ja LP:t poistetaan osakesäästötileiltä.

Kiitos, sieltähän löytyi tietoa ketjusta. Omaan postiin ei ole ilmoituksia tullut. SPAQ oli vielä eilen salkussa, mutta Mandatumin meililistat on varmaan tehty aiemmilta päiviltä.

Svingitreidiin tätä meinasin, mutta täytyy sitten AOT:n puolella jatkaa aiempaan tapaan - eipähän mene valuutanvaihdosta kuluja :stuck_out_tongue:

Kyllä antaa (ainakin mulla), mutta jos hinta poikkeaa liikaa edellisestä closesta, niin ei anna. Näin kävi tänään, kun yritin arpoa läpi menevän hinnan n. +60 % edelliseen closeen, niin ei kelvannut. Pistin sitten klo 16.30,05 bingon auettua, niin kelpasi ja läpikin meni. Olisko tossa joku +/- 20 % tai 25 raja, ettei saa oikeastaan missään tilanteessa laitettua niin paljon poikkeavaa tarjousta edelliseen toteutuneeseen kauppaan verrattuna laittaa.

Näyttäisi ainakin Interactive Brokers näyttäisi tarjoavan warranteja, samoin on Degiron tuotelistalla - En sitten tiedä vielä koskeeko myös SPACien vastaavia. Pitää selvitellä molempia tarkemmin.

Olen yrittänyt pitää veroselvittelyt minimissä, joten pysynyt paikallisissa sen takia. Noissa joutuu sitten kaivamaan raportit verottajalle jne. Jos näistä saisi enemmän profitia, niin ehkä sitä voi sitten hieman raportoidakin :grin:

FVAC / MP Materials alkoi kiinnostamaan. Avasin oman ketjun yhtiölle https://keskustelut.inderes.fi/t/mp-materials-fvac-harvinaiset-maametallit-sahkomoottorien-raaka-aineena

SHLL Tortoise Acquisition & Hyliion Merger Vote 28.9.

“You are cordially invited to attend the special meeting (the “special meeting”) of stockholders of Tortoise Acquisition Corp. (“TortoiseCorp,” “we,” “our,” “us” or the “Company”), which will be held at 9:30 a.m., Eastern time, on September 28, 2020, via live webcast.”

https://sec.report/Document/0001213900-20-025540/defm14a_tortoiseacq.htm

GRAF ja Velodyne Lidar julkaisi tänään myös Preliminary Filings, PRER14A.
Aikataulu yhdistymiselle on edelleen syyskuun aikana, kun SEC vaan hyväksyy materiaalit.
https://sec.report/Document/0001104659-20-102771/

Ja vielä lisää tähän päivään:
BMRG ja EOS Energy julkaisi vihdoin Definitive Agreement -sopparin
https://finance.yahoo.com/news/eos-energy-storage-enters-definitive-120000725.html

2 tykkäystä

Spartan (SPAQ) noussut ihan kivasti viime päivät ja kävi eilen jopa yli 15 USD:n ensimmäistä kertaa sitten tickerin käynnistymisen(? vai miten sanotaan). Nytkin alkulämmittelyissä +2,22 %. Fiskeriksi muuttuminenhan tapahtuu jossain lokakuun jälkipuoliskollla.

Siellä on kaikki vähänkin porukan mielestä potentiaaliset spacit keulineet aika rajusti viime päivinä. Eilenkin taisi FMCI painella parhaillaan +15%. Lokakuuhun matkaa, eli tässä ehtii noi kaikki käymään vielä alhaalla ja pomppaaman takaisinkin muutamaan kertaan :smiley:

Mandatumilta löytyy algotoimeksiannoista premarket limit, jolla voi Saxon sivujen ohjeen perusteella osallistua USA:n premarketiin. Algotoimeksiannot löytyy ainakin GO:sta ja varmasti myös PRO:sta.

2 tykkäystä

Tälle löydölle iso peukku :+1:t2: Löytyy myös Prosta, kun kaiveli tarkemmin algojen toimareita.
Pitääpä laittaa täkyjä sisään, jos joku nappaisi suuntaan tai toiseen

Jatkoa warrant -selvittelyyn. Ainakin Interactive Brokers / IBKR kautta löytyy Warrantit - myös Lynx ja Degiro valikoimassa ilmeisesti. Nopealla katsannolla jälkimmäiset on halvoilla yksikköhinnoilla palkkioltaan kalliimpia. Myös IBKRn verkkopalvelu näytti testitunnareilla ihan sujuvalta, joten tili sinne avattu. Vielä pitäisi saada rahaa tilille ja kaupankäyntiä alkuun :laughing:

2 tykkäystä

SAMA tunnuksella oleva SPAC.
Cleaver leaves on hamppuyritys johon yhdistyy.
Ei paljon netistä löytynyt tietoa, mutta tälläinen esittelyvideo vuodelta 2018.

Tunteeko joku ko yrityksen ?

1 tykkäys

Onkos tää nyt sitten pilvipalvelu? :wink:

6 tykkäystä

Tää on just se og pilvipalvelu :smile:

Pari viikkoa sitten tuli jossain palvelussa vastaan arkikkeli, jossa analyytikko oli pohtinut uusiemien spacien hintoja tällä hetkellä ja mergerin jälkeen. Tuo SAMA oli siinä samalla listalla SHLL, FCMI, GRAFT ja SPAQ kanssa ja siitä analyytikko väitti olevan 200-300% nousuvaraa mergerin jälkeen. Tiedä sitä sitten, kun nämä pössyfirmat on vähän niin ja näin ollut lähiaikoina.

1 tykkäys

SPAQ:ille tulossa ylimääräinen kokous, jossa yksi kohdista:

The Authorized Share Charter Proposal —To (a) increase the number of authorized shares of Spartan’s Class A Common Stock, par value $0.0001 per share (the “Class A Common Stock”), from 200,000,000 shares to 750,000,000 shares, (b) increase the number of authorized shares of Spartan’s Class B Common Stock, par value $0.0001 per share (the “Class B Common Stock”), from 20,000,000 shares to 150,000,000 shares, and ( c) increase the number of authorized shares of Spartan’s Preferred Stock, par value $0.0001 per share, from 1,000,000 shares to 15,000,000 shares (the “Authorized Share Charter Proposal”) (Proposal No. 2);

https://fintel.io/doc/sec-spaq-spartan-energy-acquisition-prer14a-2020-september-11-18516-544

Eli ilmeisesti sitten osakkeen arvo odotetaan putoavan nykyisestä 15 USD:stä → 15 * (200/750) = 4 USD:hen?

E:
Ilmeisesti on jo hinnassa mukana, eli kurssi ei pitäisi tuosta muuttua.

Osakkeiden kokonaismäärään lisätään PIPE -rahoituksella tulevat osakkeet, eli yksityinen tai institutionaalinen lisärahoitus. SEC filuista pitäisi löytyä alunperin, kun vaan jaksaa kahlata kaikki läpi :sweat_smile:

“If the SPAC needs additional capital to pursue the business combination or pay its other expenses, the sponsor may loan additional funds to the SPAC. In advance of signing an acquisition agreement, the SPAC will often arrange committed debt or equity financing, such as a private investment in public equity (“PIPE”) commitment, to finance a portion of the purchase price for the business combination and thereafter publicly announce both the acquisition agreement and the committed financing”
Lähde: Special Purpose Acquisition Companies: An Introduction

PIPE -rahoitus tulee alunperin huomioida kokonaisvaluaatiossa. Mergerin jälkeen nämä tulevat mukaan kaupankäyntiin viiveellä ja vaikuttaa siinä vaiheessa kurssiin enempi tai vähempi. Esim. Nikolan yhteydessä tämä oli hyvin nähtävissä.

Edit: Itse asiassa tuossa on ilmeisesti vielä mukana varausta jatkoa varten, eli pidetään mahdollisuus auki uusille institutionaalisille sijoittajille.

1 tykkäys

Saiskohan tässä kohta pyyhkiä klovnin maalit pois kasvoilta, kun HCAC (Canoo) on alkanut nousta. Tällä lienee vaikutusta asiaan. On oikeasti todella kova meriitti.

2 tykkäystä

SPAQilla on ollut ihan jees viimeset 5 päivää (+26,77 % viikon alimmasta tämän päivän closeen), vaikkei varsinaisia uutisia sinänsä ollut. Toki Fisker itse on ollut todella täpinöissään Twitterissä, että vissiin se sitten on tarttunut porukkaan. Huhujen mukaan VW-soppari on edennyt “omia menojaan” eteenpäin kohti nimmareita, mutta saa nähdä.

image

2 tykkäystä

$HCCH & Fusion Fuel

Eilen julkaistussa lehdistötiedotteessa yritys ilmoittaa pyrkivänsä viemään transaktion maaliin lokakuun loppuun mennessä

We hope to be able to schedule a shareholder vote for the transaction and close by the end of October.”

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1736874/000121390020026340/ea126795ex99-1_hlacq.htm

9 tykkäystä

Tämä on kyllä hyvä uutinen, pitkään olen odottanut julkaisua aikataulusta. Paljon isoja SPACeja yhdistyy Q3 loppuun. Uudet kohteet alkaa kiinnostamaan sijoittajia ja HCCH sekä NFIN on vuorossa lokakuun loppuun mennessä.

GRAF / Velodyne Lidar merger vote date 29.9. ja siirtyy samalla Nasdaqiin.
Hieman lisää säätöä tikkerin vaihdolle → VLDR :upside_down_face:
https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1745317/000110465920104939/tm2030708d3_ex99-1.htm

Edit: ensimmäiset warrantit osteltu IBKR:n kautta.

Ja siis tietysti HCAC / Canoo - kiitos korjauksesta :pray:

3 tykkäystä