Osakesijoittaminen

Spekulaatio-osakkeet ("penniosakkeet", "hypeosakkeet", "pump and dump")

Joo, ei noussut VXRT korkeuksiin 14 USD:n, vaan on vakaasti 8,5 USD tienoilla :slight_smile: Olisi siitä tosin saanut ihan ok +17 % voiton kun se lähti 6,77 USD:stä liikkeelle.

E:
Robinhoodilaiset käyneet vähän jekkustelemassa:

Polar Power, Inc. (POLA)
+200 % tänään :smiley:

E2:
Ja tuo Nabrivan tilanne (FDA-hyväksyntä jäissä koska eivät pääse koronan vuoksi Eurooppaan tarkistamaan) saa vähän valoa risukasaan. Eurooppalainen jakelija on nyt kehissä.

Ruotsalaisten mukaan WntResearch (Tukholman pörssissä) olisi “seuraava” AroCell:
https://www.avanza.se/aktier/om-aktien.html/264113/wntresearch

P/E tosin on nihkeä miinus 6,13 (no, niin se on AroCellilläkin -11 :smiley:) eli pitää tutkia miltä tulevaisuus näyttää.

Tällä viikolla painellut jo +50%. Täytyy seurailla, josko tässäkin tultaisiin hiukan alemmas takaisin, jos pienellä summalla lähtisi mukaan.

Heat Biologics, Inc. (HTBX) Pikkuinen lääkefirma vielä alkuvaiheessa. Kehittää immunoterapiaa/syöpähoitoja ainakin keuhkosyöpää vastaan ja onpa heillä rokete koronaakin vastaan tekeillä.

Tappiota tämä tietysti vielä tekee. 1Q:n lopussa oli kassassa 26 milj. $ jolla edistää 4 lääkkeen/rokotteen pipeline:a.

Corporate presentation and product development

Q1 2020 Financial Results Heat Biologics

Mitäs mieltä olette tästä osakkeesta, potentiaalista ja tämän hetken hinnasta?

Vältän itse näitä kaikkia pennystock lääkefirmoja kuin ruttoa. Ottamatta kantaa tähän kyseiseen firmaan, niin kurssikäyrä näyttää pääosin jatkuvalta alamäeltä täynnä uusia osakeanteja ja diluutiota…

1 tykkäys

Varmasti isot riskit näissä tilastollisesti. Ja pelkkä huippuosaaminenkaan ei auta jos ei rahoitus pysy kunnossa, kun tuo lääkekehittely on niin kallista puuhaa. Ja sitten vielä tuo lääketestaus jossa Faasi I:stä myytävään tuotteeseen selviää luokkaa vain 8-9% lääkkeistä ja jos muistan oikein niin syöpälääkkeissä tuo keskimääräinen onnistumisprosentti paljon tuotakin huonompi.

Toisaalta isot mahdolliset voitot = isot riskit, yleensä. Tietysti jos sijoittajalla on itsellä yhtään kapasiteettia arvioida, kyseistä markkinaa, sekä teknologiaa ja tiedettä tuotekehittelyn takana, niin riskit pienenee ja ainakin sijoittajan onnistumisprosentti kasvaa.

Laitetaas tänne. Gevolle anti peräti 30 milj. osaketta 60 snt zipale. Kurssista jo hyvin kuorittu löysää pois, nyt mennään jo 47 sentissä. Gamblereille :+1:

1 tykkäys

Onko jollain tarkempaa tietoa tästä lafkasta, eli onko tuotteilla potentiaalia? Toi 6 taalan targetti tuntuu kyllä kovin korkeelta. Ollut viimeksi näemmä yli 3 taalan joskus 2018.

Edit: meinasitko @Kaira ottaa vaan nopeat pikavoitot, jos hyppää ylemmäs?

Kyllä vaan. Nyt on Gevo rankasti ylimyyty. Laskeskelin täs tavoitetta. 0,462 sisään ja 0,55 ulos. 20 % tuottotavoite. Huomenna/lähiaikoina sen jo vissiin näkee, miten tässä käy. :thinking:

1 tykkäys

Gevo, ei hyvää päivää sentään, ei nyt puhuta ainakaan ylimyynnistä, kun bag holderit dumppaa lappua pihalle epätoivoissaan. Oletko katsonut historiaan? Enpä ole moista kurssikehitystä nähnyt. Ja paljon olen nähnyt.

5 tykkäystä

Mit… tuossa on pakko olla joku pilkkuvirhe tjsp? :smiley: (Aaa, tuo 700 ilmeisesti viittaa, että aikojen alussa koko firmalla oli vain 700 osaketta, eli 8,26M valuaatio, joka nyt voi olla suht mahdollinen)
image

Massiivista reverse splittiä pitkin matkaa, ei voi muuten olla mahdollista. Tähän on upotettu paljon sinisilmäisten rahaa, vaikka en firmaa tunnekaan. Vuoteessa puhelimesta kurssia vilkaisin. Kyllä hälyjen pitäisi soida kovaa…

1 tykkäys

Sellaista se nykyajan sijoittaminen on :grin:

1 tykkäys

Katoin eilen sen verran et 2017 ollu reilu miljoona lappua ja nyt tulis 30 miljoonaa lisää. Paljonkohan niitä on ennen tätä.

Jahas, vai ei tässä voi vielä puhua ylimyynnistä. Gevo ollu seurantalistalla pitkään ja nyt huomasin tuon dumpin. Antihinta 60 snt/kpl ja osake tietty laimenee. Kassaan tulee nyt reilusti toimintarahaa poltettavaksi. Ymmärrän, vanhojen omistajien epätoivon ja tätä heikkoutta tässä yritän hyödyntää!

Toivon, edes pientä ryhmää Gevo uskovaisia ja bensaa koneeseen sen verran et kurssia pump 0,55 ja pääsisin veloittaa tuon maltillisen 20 pinnaa, kiitos. :cowboy_hat_face:

Jokuhan näitä annin jälkeen pumppaa ylös et voi ja varmaan nouseekin niin että hirvittää olla mukana

Gevo on sellainen osake, mitä on kiva seurata. Nyt on vaan se ero, et seuraan omistajan roolissa rahaa tässä kiinni. Käykääs lukee Gevon sivuilta noista biofueleista. ok editoin. :sweat_smile:

Tulevaisuudessakin toivon, et Gevo sais paikkansa tääl spekulaatio-osakkeet, P&D ketjussa! Nuo kahden analyytikon tavoitteet tuntuu niin yltiöoptimistisilta. Ois kiva ku tulisivat nyt prkl tänne kertoo, et miten he nyt noin kovaan targettiin päätyivät? Onko usko et feeniks nousee tuhkasta. (hiphurraa) Saako laittaa lopuksi samaan lauseeseen Gevon ja :moneybag: kuvan. :wink:

“Biofuel joka ei saastuta” = heti bullshit detectori piippaa. Bio = orgaanista? Orgaanisten aineiden polttamisesta tulee aina saastetta. Tämän voi testata vaikka polttamalla kasan orgaanista kakkaa (bull-mallista) ja katsoen että kuinka paljon tupruttaa.

5 tykkäystä

No jostain vuoden takaa oleva target on jo noin vessapaperin arvoista koska matkalla on tapahtunut niin paljon. Eli vedä tuo jälkimmäinen rivi vessasta alas suoraan. Average target tippuu näin melkoisesti. Ja yhden analyytikon arvion perusteella sijoittaminen vaatii melkoista luottoa ko. analyytikkoon.

1 tykkäys