Spinnova - Suomalainen ihmekuitu

Kysy oman pankkisi Private Banking-osastolta. He auttavat esim. OP.

2 tykkäystä

Olen koittanut tätä instituutioantiin osallistumista selvittää. Carnegien mukaan muut pankit keräävät merkintöjä ja toimittavat heille, mutta ainkaan Nordea ja Nordnet eivät näin tee kun asiaa kysyin. Muista pankeista en tiedä.

2 tykkäystä

Sama juttu. Jotenkin tulee fiilis, että instituutioantiin osallistumisesta on tehty lähes mahdotonta… Mieluusti kuulisin, jos joku on löytänyt ratkaisun

1 tykkäys

Jep ihan samat havainnot. Tehty ihan hemmetin vaikeaksi. Taas pienempiä viedään :smiley: Tää on niin suunnattu instikoille.

Toivon tosiaan sitten kun Inderes listautuu, että älyävät suunnata vaikka kokonaan asiakkailleen / yksityssijoittajille. → Win / Win kun saadaan kuitenkin sitoutuneita omistajia ja merkittävä määrä sanansaattajia samalla.

9 tykkäystä

Päädyin merkkaamaan minimit. Samalla tästä tulisi salkkujeni ensimmäinen suora osakesijoitus (vähän yllättäen). Tämä on tarkoitus jättää pitkään pitoon. Pidän yhtiön taustasta ja minusta disruptiomahdollisuus on todellinen. Riskit ovat tietenkin ilmeiset!

9 tykkäystä

Mites tässä käy jos osakkeita merkitään jumalaton määrä? Saako kaikki sen 50 osaketta mistä siellä infotilaisuudessa puhuttiin vai saako niitä isommilla merkintämäärillä kuitenkin enemmän?

Jos on odotettavissa että tähän pystyy tekemään vain jotain reilun 350€ sijoituksia per naama niin ei kai ne pikavoitotkaan sitten kovin kaksisia ole vaikka kurssi nousisi kymmeniäkin prosentteja.

Osallistuin nyt kuitenkin IPOon elämäni ensimmäistä kertaa kun kerran kotikaupunkiin tätä tehdasta ollaan pystyttämässä. :smiley:

7 tykkäystä

Sangen epätieteellinen Google Trends -analyysi antaa viitteitä, että Spinnovasta voisi olla tulossa suosituin viimeaikaisista listautumisista (Puuilo jätetty vielä pois, kun sitä googlaillaan ihan muutenkin):

Lisäksi se on ainoa, jossa hakuja on muualtakin kuin Suomesta:

Suomessa:

image

43 tykkäystä

Näyttää menneen ylimerkityksi, odotetusti. Tiedotetta ei ole näkynyt mutta ipo on poistunut Nordnetin yhtiötapahtumista

18 tykkäystä

Spinnovan sivuilla ehti olla jo tiedotteen otsikko näkyvissä, mutta linkki ei johtanutkaan mihinkään ja on sittemmin myös poistettu. Jostain syystä myöskään Nordnetissä ei mun viime tipassa tekemä vastaus enää näy, toivottavasti meni läpi kuitenkin.

11 tykkäystä

Kiitos! Kävin tiedotetta jo kuikuilemassa ja ajattelin merkitä lisää, jos ei ole tähän ensimmäiseen keskeyttämispäivään mennessä tullut tietoa ylimerkkauksesta. No, juhannuksen jälkeen sitten pörssistä lissää. :ok_hand:

7 tykkäystä

Spinnovan yleisöanti on keskeytetty

17 tykkäystä

Instituutioanti jatkuu vielä eli 20.001 tai enemmän osakkeita hankkivien osalta jatkuu vielä.

5 tykkäystä

Hmm… Käviköhän tässä nyt niin, että firman omalle kotisivuille ehti livahtaa pörssitiedotamisen alaista tietoa jo ennen kuin pörssitiedote oli julkaistu? Jatkossa kun Spinnova on listattu yhtiö pitää yhtiön olla tällaisten juttujen kanssa tarkkana. :wink: Pörssitiedote näyttäisi olevan julkaistu 15:31:48 CEST, eli 16.31.

https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b2b781a80e4aeefe59079ca84494d3b12&lang=fi

9 tykkäystä

Älä huoli, jos vaan tilillä saman verran saldoa. Minulla kävi saman lailla solwersin kanssa. Merkkasin 15:50 ja nordnetissa ei näkynyt yhtään mitään yli vuorokauteen, oliko jopa kahteen, kunnes tuli tieto “katevarauksesta”.

Ilmeisesti instituutioantia ei ole vielä keskeytetty, joten odotellaan keskiviikkoa, jolloin pitäisi tulla annin tulokset. Torstaina on arvioitu kaupankäynnin alkavan.

2 tykkäystä

Tehdääs tällainen kysely, jonka tarkoitus on haistella kuinka moni foorumilainen on merkannut osaketta pikavoitot mielessä ja kuinka moni aikoo pysyä yhtiön omistajana.
En sulje pois mahdollisuutta, etteikö inderesin foorumin porukka olisi pieni ja erilainen ryhmänsä mutta katsotaan nyt.

  • Myyn omistukseni suoraan aloitukseen
  • En osta lisää, mutten myy
  • Ostan lisää

0 voters

16 tykkäystä

Spinnova avaa Suomeen miljoonatehtaan brasilialaisen sellujätin kanssa – yhteistyöhön myös H&M

Spinnovan tehdas avautuu Jyväskylässä ensi vuonna ja työllistää sekä suoraan että välillisesti. Suomalaisyhtiö uskoo tehtaan olevan vasta alkusysäys maailmanvalloitukselle.

29 tykkäystä

Onko sulla tarkempikin ymmärrys Spinovan ja Lenzingin tuotantoprosessista? Spinova mainostaa, että ei käytä laisinkaan kemikaaleja prosessissaan. Lenzin taas esittää juuri samoja Co2, vedenkäytön ja maankäytön - eli juuri ympäristönkuormituslukuja kuin Spinova. Spinova vertailee itseään noihin geneerisiin valmistajiin, joita on mm. Kiinassa. Miten se mahtaa olla noiden kemikaalien käytön osalta?

1 tykkäys

https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b50d9cea07f67dfaac311c5e38923f8c4&lang=fi

Spinnovan instituutioanti on ylimerkitty ja merkintäaika on keskeytetty; kaupankäynnin Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla odotetaan alkavan 24.6.2021

53 tykkäystä

Spinnovan radikaalius perustuu juuri siihen, että kemikaaleja ei käytetä ja vettäkin kuluu niukasti.

9 tykkäystä