SSH Communications Security sijoituskohteena

6 tykkäystä

Löytyykö tämän päivän nousulle jotain uutista/tiedotetta?

Varmaan vain heikosta vaihdosta johtuvaa. Se on ainakin oma veikkaus kun ei tiedotetta löytynyt.

Ja tervetuloa foorumille. Meillä on oma lanka kurssiliikkeiden ihmettelylle ja siihen liittyvät kyselyt mielellään kyseiseen lankaan.

1 tykkäys

-Talvi firmalle oli hyvä. Johto ostanut osakkeita merkittäviä määriä. Kauppauutiset puuttuneet viime aikoina kokonaan. Talousjohtajan exit…
-Melko ristiriitaisessa tilanteessa mennään osariin, kurssi laskenut paljon ja arpoo oikea tasoa.

SSH:lla on mielenkiintoinen mahdollisuus kvanttikyberturvassa. Heillä on kvanttisuojatut versiot tuotteistaan jo olemassa joten nyt on todella hyvä mahdollisuus kasvaa tässä markkinan mukana!

3 tykkäystä

"TOIMITUSJOHTAJAN KATSAUS

Arvoisat osakkeenomistajat, asiakkaat, yhteistyökumppanit ja kollegat,

Kasvumme jatkui kolmannella vuosineljänneksellä. Liikevaihto kasvoi 17 %, ja käyttökate oli 0,4 miljoonaa euroa. Hieman alhaisempi käyttökate vertailukauteen verrattuna johtuu pääasiassa NQX-toimitusten laitteistokomponentista, joka kirjataan myytyjen tuotteiden kustannuksiin. Olemme onnistuneesti siirtäneet useita asiakkaitamme tilauspohjaiseen malliin tarjoamalla innovatiivisia tuoteversioita, jotka ovat varustettu tulevaisuuden kestävillä teknologioilla. Näin ollen yli 90 % kolmannen vuosineljänneksen liikevaihdosta on tilauspohjaista.

Kolmannen vuosineljänneksen aikana toimitimme kesäkuussa tehdyn 2,1 miljoonan euron tilauksen, ja varmistamme parhaillaan toimitusketjumme kapasiteettia toimittaa lisää tilauksia saman sopimuksen puitteissa. Koska toimitukset tapahtuivat myöhään vuosineljänneksen aikana, tilauksen tuloutusvaikutus oli vähäinen kolmannella vuosineljänneksellä, ja sen täysi vaikutus alkaa neljännen vuosineljänneksen alussa, ja se ulottuu alustavan kolmivuotisen sopimuskauden yli.

Liiketoiminnan kassavirtamme oli -0,5 miljoonaa euroa vuosineljänneksellä, mikä johtui pääasiassa eräiden suurempien kassatulojen ajoittumisesta muutamalla päivällä yli vuosineljänneksen lopun. Liiketoiminnan kassavirran ja likvidien varojen odotetaan paranevan viimeisellä vuosineljänneksellä, koska suurin osa uusimistilauksista ja 2,1 miljoonan euron tilauksen toimituksesta saatava maksu saadaan neljännen vuosineljänneksen aikana."

Rivien välistä tulkittuna, eli jos maksusuoritus olisi tullut pari päivää aikaisemmin, niin Q3:n (Edit: kassavirta) olisi positiivinen.

5 tykkäystä

Kassavirta olisi positiivinen, mutta tulos sama

3 tykkäystä

Mielestäni hyvän puolelle kääntyvä raportti. Kasvua tuli ja SSH:lla on potentiaali kasvaa kokonaisvaltaisemmaksi kyberturvatoimijaksi, kun teollisuuden kyberturvatarpeet kasvavat. Pidän myös kvanttiturvaa oikeana kilpailuetuna ja se voi pidentää vanhojen tuotteiden elinkaarta pitkälle, koska nykyiset asiakkaat haluavat kvanttisuojauksen eikä sitä taida monelta kilpailijalta löytyä. Webcastissa puhuttiin, että SSH on Euroopan toiseksi suurin kvanttisuojauksen tarjoaja.

Jos kvanttisuojaus pidentäisi vanhojen tuotteiden elinkaarta niin se kyllä parantaisi kassavirtaa merkittävästi.

Jatkan pitkäaikaisena omistajana.

4 tykkäystä

Tänne on tullut 22 arvostelua kuukaudessa lisää. Keskiarvo pysynyt samana. 4.4 tähteä.

Muutamia otsikkopoimintoja.

3 tykkäystä

Mielenkiintoinen ajatus RedEyen raportissa:

Linkki raporttiin:

5 tykkäystä

Hieman häpsähdin kun katsoin tuoreen omistajalistan…TJ lisännyt 60 kg! Suuromistja Kettunen 2 kg.

2 tykkäystä

Osakeoptio Tunkelolla hinta 1.56… Tosin on Tunkelo ostellut tänä vuonna huomattavasti kalliimmallakin tätä osaketta.

Näitä on tankkailtu pitkin kevättä reilusti yli 2€ hintaan…

Yleensä Toimareilla on joku näkemys firman potentiaalista.

Q3:llahan Tunkelo vahvisti että isompia kauppoja toteutuu q4 joten voisi kuvitella että q4 tulee olemaan kova.

5 tykkäystä

Nice👍

13 tykkäystä

Uutisen järkyttävä osuus on, että globaalksta IT-työkuormasta edelleen 68% pyörii mainframeilla. Osuus on todella korkea.

Mainosjuttu kyseessä mutta asiaa.

6 tykkäystä
15 tykkäystä

Hyvä momentum löytynyt liiketoimintaan. Toivottavasti saadaan tästä hyvä referenssiasiakas teollisuuteen ja latu auki!

2 tykkäystä

Jos tuotepaletti on vaan kunnossa niinkuin monessa yhteydessä on ulkopuolistenkin toimesta hehkutettu (KuppingerCole) niin näen että tällä firmalla on paljonkin ajureita jotka voivat ajaa yhtiön voimakkaaseen kasvuun.

Monet voivat olla eri mieltä mutta itse nään toimitusjohtajan suht isot tankkaukset päältä 2€ yhtenä ajurina että pinnanalla tapahtuu.

Onhan tämäkin ollut ikuinen lupaus, mutta jotenkin seellainen fiilis itsellä että yhtiössä on edelleen paljon potentiaalia. Jos myyntiä alkaa kumuloitumaan niin kurssi voi vielä lentää.

Sanotaanko että tällaiset isommat kaupat tuovat uskoa siihen että jos tähtikuviot on oikeassa asennossa niin moni muukin valitsee yhtiön tuotteet.

9 tykkäystä

Samaa mieltä kuin @Tunturisusi , tj Tunkelolla lienee “ok” tuntuma firman perusarkeen ja diiliputken potentiaaliin. Ainakin kastaa omaa nahkaa peliin sen verran aktiivisesti, että pos. signaalin todnäköisyys nousee omissa papereissa. Tänään aamulla Tunkelo merkitsi tukevan potin optiopussistaan: 385 000 kpl @0.9278

EDIT: Tiedote ulos tänään aamulla, merkintä tapahtunut 7.12.

6 tykkäystä

Tunkelo osto: Volyymi: 385000 Yksikköhinta: 0.9278 EUR

-Kyl määki jos saisin.

4 tykkäystä