Talenom - Automatisoiduilla prosesseilla tehokkaammaksi

Hauskaa seurata, miten tämän firman touhut menee sijoittajilla tunteisiin :popcorn:

Omasta mielestä hommat näyttäisivät menevän vähitellen oikeaan suuntaan. Olisi koomista mikäli tilitoimisto menisi konkurssiin ja kannattavuuden hallinta näyttäisi selkeästi olevan yhtiön näpeissä. Eli ei tässä mitään hätää pitäisi olla.

11 tykkäystä

Tässäpä vielä Huhtalan kommentit videon muodossa. :smile:

20 tykkäystä

@Juha_Kinnunen ilmeisesti neljännesosareissa talenom-liiketoimintakatsaus-q1-2024.pdf (storage.googleapis.com) ei ole rahavirtalaskelmaa ollenkaan?

Yritän hahmottaa 4-6/2024 lukuja mutta menee hankalaksi jos ei muuta ole kuin 1-6 laskelma :smile:

Sinulla lienee näkemystä miten tuo 4-6/2024 vertautuu 1-3/2024 rahavirran osalta?

1 tykkäys

Moi,

ei ole liiketoimintakatsauksissa (Q1/Q3), puolivuosittain on ns. täysi raportointi.

Ei ole sen suurempaa näkemystä rahavirtojen Q1/Q2 jakautumisesta, en ole yrittänyt mallintaa tätä varttitasolla. Mutta operatiivisella puolella ei pitäisi olla suuria poikkeavuuksia (samankaltaisia neljänneksiä), investoinneissa on sitten varmasti eroja (mm. yritysostot ja nyt enemmänkin lisäkauppahinnat) ja rahoituksessahan osingot menivät kerralla (ja velkaa on nostettu ja maksettu). Osinkohan taidettiin maksaa maaliskuun lopussa, eli se ehti juuri Q1:n rahavirtaan. Varmaan samassa kohdassa on ollut kassakuoppa, jota on paikattu velalla.

Seuraavalla neljänneksellä pistän Foorumin kiinni ennen tulosta ja palaan vasta päivityksen jälkeen. En selvästikään osaa pysyä poissa, jos suuni avaan :smiley:

35 tykkäystä

Kiitokset Juhalle, en tägää etten häiritse :smile:

Oma tulkintani 2024 kassavirrasta jos h2 olisi kuin h1 (pl. ei lisää lainaa eikä lainanmaksuja eikä lisäosinkoa :face_with_hand_over_mouth:)

(Miljuunaa eurua)
image

Tämä ei siis tule pitämään paikkaansa mutta paras mihin kykenen.

2 tykkäystä

Tässä hieman Ruotsin softaprojektista tiedotettua höystettynä omilla pohdinnoilla.

  • Syksy 2022 on aloitettu omien softien käyttöönotto ruotsissa 40% asiakkaista (lähde 2022 tilinpäätösesitys)
  • H2/2024 otetaan oma ohjelmisto käyttöön ja siirretään >50% asiakkaista omiin järjestelmiin (tilinpäätösesitys H1/2024)
  • Näissä firmoissa kirjanpitotehokkuus valuu kokonaisuudessaan alariville vuonna kolme prosessin alusta (=H2/2025) vai vasta vuonna kolme käyttöönotosta (=H2/2027)? (“Suomessa ostokohteiden kannattavuuden nostaminen perusliiketoiminnan tasolle vie noin kolme vuotta”, lähde tilinpäätösesitys 2021)

Sehän saattaa olla että 2022 aloitettu softan implementaatio ei koske lähellekään samaa softaa joka saadaan käyttöön syksyllä 2024, ties vaikka homma olisi jo pariin kertaan aloitettu uudestaankin kun uusia versioita saatu valmiiksi. Mutta jotenkin ymmärsin aikoinaan tuosta 2022 softan käyttöönotosta että sen edut näkyisivät viimeistään H2/2023. Niin varmaan moni muukin kun olen törmännyt täällä puheisiin tölkinpotkimisesta. En jaksa nyt kuitenkaan vanhoja haastatteluja kuunnella uudelleen että mitä siellä on luvattu.

Jäämme jännityksellä odottelemaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mulla on lappua ollut salkussa jo vuodesta 2015 niin maltan kyllä vielä odotella lupauksien lunastamista.

Loppuun vielä projektin vaiheet:

  1. Valtava innostus
  2. Jumalaton hämminki
  3. Helvetillinen sekaannus
  4. Järkiintymisvaihe
  5. Syyllisten etsintä
  6. Syyttömien rankaisu
  7. Palkitaan ne, jotka eivät osallistuneet projektiin
16 tykkäystä

Taisi olla ensimmäinen tulosjulkistus puoleentoista vuoteen, jota oli sijoittajana helpottava lukea. Vihdoin näyttäisi siltä, että asiat alkavat mennä oikeaan suuntaan.

Ruotsin softan käyttöönottoahan tosiaan on potkittu jo pitkään eteenpäin, mutta nyt näyttäisi siltä, että ollaan siinä tavoitteessa vihdoin, mitä viime vuonna asetettiin. Itselleni viimeinen niitti olisi ollut, jos vielä oltaisiin todettu, että pari vuotta menee vielä, vaikka IT-projektit komplekseja ovatkin.

Juhan haastattelustakin sai vähän sellaisen kuvan, että ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla Ruotsin hyötyjä alettaisiin kunnolla näkemään. Suurin hyöty ei kuitenkaan tule itse järjestelmästä, vaan siitä, että orgaaninen kasvu saataisiin kuntoon yhdistettynä käyttöönotettuun järjestelmään ja automaatioasteeseen. Nyt orgaaninen kasvu sakkaa Ruotsissa, joka pitää vielä korjata. Sen jälkeen suunta voi parhaimmillaan olla juuri tavoitellunlainen ja best case scenariossa Ruotsissa onnistuttaisiin tehdä Suomet keskipitkällä aikavälillä.

Itsellä tosiaan katseet olivat jo viime vuonna asetettu tuohon H1 2025:een, mutta näyttäisi siltä, että pientä helpotusta tuli jo nyt. Paljohan Talenomilla on kiinni ihan yleisestä taloustilanteesta, eli jos talous lähtisi H2:lla Ruotsissa ja Suomessa edes pieneen nousuun ja korkoja laskettaisiin, ensi vuosi voisi olla jo erinomainen. Mutta se taas ei ole Talenomin itsensä käsissä.

61 tykkäystä

Videoilla tosiaan on Juhan toimesta Ruotsin etenemistä käsitelty/kyselty aika pitkälti jokaisessa pari viime vuotta, ja joku mielenhäiriö sain minut kaivelemaan niiltä tunnelmia. Lainaukset itse videolta translitteroituja ja jossain määrin lyhenneltyjä. Pahoittelut virheistä ja mahdollisista väärintulkinnoista (toivottavasti ei tullut pahoja kämmejä :grimacing:). En jaksanut myöskään tsekata kaikkia videoita läpi.
Lisäys: linkit videoihin pitäisi osoittaa tätä aihetta käsittelevän osion alkuun.

Kyllähän tuolla selkeesti on aikataulut paukkuneet, mutta (ainakin näin jälkikäteen katsoen) ihan suht johdonmukaisesti selitetty miksi. Selitykset toki saa kaivaa rivien välistä, toimarin fokus on aina onnistumisissa ja suunnitelmien päivitetyssä versiossa, eikä niitä kohdattuja vastoinkäymisiä juuri mainita…


Q2/2022 toimarin haastattelu 2.8.2022

ensinnäkin tää käyttöönotto koskee noin puolia meidän liiketoiminnoista […] jotka on jo aiemmin vähän ehditty integroida ne toimistot

aluksi se tekeminen hidastuu, ja ehkä puolen vuoden päästä ollaan samalla tasolla kuin ennen, ja sen jälkeen se automaatio alkaa pikkuhiljaa puremaan, että toivon mukaan -23 syksyllä olemme päässeet merkittävästi eteenpäin nykyisestä tuottavuuden tasosta.

Ja tässäkin toistettiin se kolmen vuoden kaari tehokkuuden/kannattavuuden paranemisessa sinne täyteen potentiaaliin. Mutta tämähän tietysti koski vain sitä porukkaa, joka tässä vaiheessa 2022 alkusyksystä oli mukana siinä “noin puolessa” Ruotsin liiketoiminnoista. Yritysostojahan on tehty sen jälkeen X määrä. Joku muu voinee kertoa millainen osuus nykyisestä Ruotsin liiketoiminnasta tuo syksyn 2022 puolikas oli.

Q1/2023 toimarin haastattelu 20.4.2023

kyllä ensimmäiset rohkasevat merkit on siitä että me pystytään aidosti tehostamaan sitä meidän tekemistä … tilannehan on se, että viime syksynä otettiin hyvin pieniin asiakkaisiin [omat ohjelmistot käyttöön] ja saatiin kirjanpito-osuus valmiiksi ja verottajaosuus ja ensimmäiset versiot asiakaskäyttöliittymistä, ja nyt sitten keskitään siihen asiakaskäyttöliittymien hiomiseen että ne saadaan valmiikse ens syksyn siirtoja silmälläpitäen.

Mainittu myös että ensimmäiset todisteet on nähty siitä että automaatioaste lähtee kehittymään nollasta ylöspäin. Mutta tässähän myös sanotaan, että ohjelmiston mukauttaminen Ruotsiin on ollut vielä vaiheessa ja sitä on työstetty eteenpäin siinä samalla, mikä on varmaankin hidastanut prosessia ihan merkittävästikin. Tai siis, jos softa ei toiminnallisuuksiltaan ole vielä siinä pisteessä missä se Suomessa on, eihän sen käytölläkään vastaavia tehoja saada, ja toisaalta (videollakin mainittu) käytön opetteluun tarvittava aika oletettavasti pitenee niiltä osin kuin toiminnallisuutta on vielä vaiheessa (eli opettelu- ja totutteluvaihe venyy). Eli 8/2022 kaavailtu puoli vuotta startista takaisin lähtötasoon ei varmaankaan ole voinut totetua, mikä sitten siirsi maalia heti puolella vuodella tai enemmänkin tämän porukan osalta.

Q4/2023 toimarin haastattelu 1.2.2024

Vastauksena Juhan esittämään oletettuun aikajanaan (“tänä vuonna [2024] otetaan käyttöön omia ohjelmistoja, joskin vaan oli tavoitteena että yli 50% asiakkaista käyttää - jotka oli jatkuvassa raportoinnissa, ens vuonna tulee tehokkuus läpi, saadaan sitä orgaanista kasvua, 2026 kannattavuus, ja 2027 pitäis sitten tulla rahaa ovista ja ikkunoista”):

kyllä se noin niinkuin meidänkin piirustuspapereissa menee, että tänä vuonna on isosti se ohjelmistosiirtovuosi, ens vuonna se vielä jatkuu muttei niin isolla voluumilla, ja tätä ku saadaan tehtyä samanaikaisesti kun uusasiakashankinta pyörii […] niin se tukee tätä kannattavuuskehitystä sitten.

ens vuonna pitäis lähtee kannattavuus nousuun

Viitataan myös Suomen kehitykseen 2015-2020, ja huomautetaan että eihän Suomessakaan kaikkia asiakkaita heti siirretty, vaan viimeiset tehtiin 2020. 50% pitäisi kuitenkin saada 2024 ja 30% lisää 2025.


Kyllähän tuota aikajanaa, tuottavuuskehitystä ja kurssikehitystä katsoesssa voi vain todeta, että silkkaa turskaa tällä on itelleni tullut, mutta enemmän mie syytän siitä itseäni kuin yhtiötä, analyytikkoa tai foorumin härkiä. En heitä kuitenkaan kirvestä kaivoon vaan elän siinä toivosssa, että enempää yllätyksiä ei tukisi, ja potentiaali vihdoin alkaisi realisoitumaan.

24 tykkäystä

Tuossa Q1/2023 videossa kerrottiinkin hyvin selvästi miten Ruotsin kannattavuus tulee elämään. Alkaen kohdasta 10:12 puhutaan aiheesta:

2024 tulee positiivista vaikutusta käyttökatteeseen, 2025 pitäisi tulla jo merkittävämmin, 2026 jo aika hyvällä tasolla

Tuolla aikataululla nähdäkseni edelleen edetään ja se pitää paikkansa. Q1/2023 jälkeen ei siis ole potkittu tölkkiä ja say->do ollut linjassa? Tuon jälkeen toki numerot menneet huonommaksi mistä ei tuossa vaiheessa vielä tainnut olla puhetta.

12 tykkäystä

Almanakka on laatukirjoittaja ja tässä olisi hänen tuore kirjoituksensa Talenomista. :slight_smile:

"Itse toivoisin näkeväni:

1. Kannattavuusparannus ulkomailla – ei näkynyt
2. Kyky luoda kassavirtaa eikä pelkkää huonolaatuista tulosta – ei näkynyt
3. Vähentää velkaantuneisuutta – väheni hieman"

20 tykkäystä

Eikö esim muiden maiden kuin Suomen ja Ruotsin kohdalla ebitda parantunut reilu 560 000 euroa verrattuna Q2 2023?

4 tykkäystä

Tämä leikattu versio ei liene ollenkaan huono kuvaus Talenomin Ruotsin laajentumisesta ja omien ohjelmistojen käyttöönotosta. On ollut kaikenlaista, eikä asiat ole todellakaan menneet kuin Strömsössä. Yhtiö itsekin tämän tietää, ja toivottavasti virheistä on opittu.

Tuohon sinun aikalinjaan en nyt jaksa / ehdi kaivaa faktaa, mutta ei sekään kaukana totuudesta liene. Mutta ellen ihan väärin muista, niin aiemmin se oli kuitenkin osuus vanhoista toimistoista, ja noissa yritysostoissa oli rauhoitusaika. Ja kun niitä yritysostoja tehtiin viime vuosina aikamoista vauhtia, erityisesti tuolloin 2021-2022, niin ei se prosenttiosuus oikeasti niin suuri ollut.

Ohjelmistoja on tietysti päivitelty matkan varrella, sinnehän upotetaan edelleen hirveä määrä rahaa joka vuosi. Oman käsitykseni mukaan se “alkuperäinen” vientituote oli raaka - eli buginen ja ongelmallinen. Tämä lienee syy siihen, että vedettiin jarrua. Olen myös siinä käsityksessä, että ohjelmistoarkkitehtuuri oli vähän persuuksillaan ja sitä kautta samaa järjestelmää ei voitu käyttää sulavasti useissa maissa, vaan järjestelmät olivat osin rinnakkain. Joskus oli myös ns. kevyempiä järjestelmiä. Ei tarvitse olla it-guru ymmärtääkseen, että rinnakkaisien järjestelmien kehittäminen ei ole ihan tehokkain ratkaisu pidemmän päälle. Viime vuoden Q3:lla yhtiö kertoi sitten ohjelmistoarkkitehtuurin muutoksesta, ja siinähän tehtiin myös alaskirjauksia. Nämä nyt ovat sitten osin omia tulkintoja, koska yhtiö ei ole näistä ainakaan oman muistikuvani mukaan selkeästi kommunikoinut. Mutta nyt on ainakin vakuutettu, että toimii hyvin eikä kuprut on saatu korjattua.

Kukaan ei kiistä, etteikö Ruotsissa olisi virheitä tehty, ei myöskään yhtiö. Aika monella tavalla on lähdetty ahteri edellä kiipeämään puuhun, mutta sellaista se usein on kun lähdetään uuteen markkinaan ja uutta tehdään. Aiemmat virheet eivät kuitenkaan tarkoita, etteikö tämä nyt voisi lähteä rokkaamaan. Nyt Talenom näyttäisi olevan ainakin oikealla tiellä, mutta kyllä tässä edelleen saa odotella, että oikeasti konkreettisia tuloksia nähdään. Aikaisintaan jonkinasteista selkeyttä voisi odotella H1’25, mutta sekin tulee kyllä todella nopeasti tälle projektille.

37 tykkäystä

Juha Kinnunen on tehnyt yhtiöraportin Talenomista. :slight_smile: :gem:

Toistamme Talenomille lisää-suosituksen, mutta tarkistamme tavoitehintamme 6,0 euroon (aik. 6,3 €). Q2-tulos osui odotuksiimme, mutta operatiivisesti kehitys ei ollut näin suotuisaa. Orgaaninen kasvu oli negatiivista Suomessa ja Ruotsissa heikossa markkinatilanteessa, mutta kulupuolella toimenpiteet ovat purreet odotetusti. Espanjassa kehitys on ollut hyvää, ja Ruotsissakin asiat etenevät aikataulussa. Lähivuosina näemme onnistuuko Talenom Ruotsissa tuottavuus- ja kannattavuusparannuksissa, mikä määrittänee osakkeen suunnan.

Rapsasta lainattua:

Espanja rullataan eteenpäin

Espanjassa Talenomin liikevaihto oli 4,2 MEUR. Valtaosa voimakkaasta kasvusta (+134 %) syntyi yritysostoista, mutta orgaanisestikin kasvu oli ilmeisesti hyvällä tasolla. Espanjassa talous kasvaa ja markkinatilanne on edelleen hyvä. Myös käyttökate saatiin selvästi plussalle (+0,4 MEUR), kun tukitoimintojen korkeat kiinteät kulut saatiin katettua kannattavalla tilitoimistoliiketoiminnalla. Espanja vaikuttaakin olevan hyvällä uralla sekä kannattavuuden että orgaanisen kasvun osalta.

31 tykkäystä

@Juha_Kinnunen ennusteissa on 2025 ja eteenpäin yli 10% kasvua. Mihin ennuste perustuu? Paljonko 2025 tulee aikaisemmista yrityskaupoista?

4 tykkäystä

Ennusteiden perusteita ja oletuksia avataan aina raporteissa, mutta kerrataan nyt perustasolla. Ennuste perustuu valtaosin orgaaniseen kasvuun. Suomessa arvioin Talenomin yltävän jälleen 5-10 %:n orgaaniseen kasvuun, kun talous saadaan jälleen kasvuun ja markkina normalisoituu. Suomen kasvuennuste on ensi vuodelle 7,4 %. Nythän tuo varmasti tuntuu utopialta jollekin, kun taistellaan nollan tuntumassa, mutta nyt vastatuuli lienee kovimmillaan. Historiassa on ollut jopa 15 %:n kasvua, mikä nyt ei enää realistista. Edellisestä laajasta raportista:

image

Ruotsissa ja Espanjassa Talenom on tietysti vasta kasvupolun alussa ja potentiaalia on tietysti älyttömästi. Kasvutavoitteet on yhtiöllä hurjat, mutta ensin pitää saada pakka kuntoon Ruotsissa. Orgaaniseen kasvuun on panostettu paljon, ja ensi vuonna odotamme Ruotsista 11,7 %:n liikevaihdon kasvua ja tämän jälkeen noin 15 %:n tasoa. Onnistumisia vaaditaan, mutta mielestämme realistisia markkinan vetäessä. Edellisestä laajasta raportista, pieniä muutoksia tehty:

image

Espanjassa kasvu on voimakkainta (2025e 36 %), missä on kaksi pääsyytä: markkina vetää ja antaa edellytykset vahvaan orgaaniseen kasvuun, minkä lisäksi Espanjassa tehdään edelleen yritysostoja. Espanjan ensi vuoden kasvuennusteesta noin 2/3 on yritysostoista, mikä saattaa osoittautua liian korkeaksi, jos yritysostotahti ei kiihdy. Konsernin kannalta tuo nyt ei ole vielä hirveän oleellinen, ja tietysti se auttaisi toisaalta rahavirtoja, jos yritysostoja ei tulisi. Jo tehdyillä yritysostoilla ei ole vuoden 2025 kasvuennusteeseen juuri vaikutusta, eli lisää tarvittaisiin.

Graafinen ilmaisu näihin perusjuttuihin:

Toivottavasti tästä olisi apua!

41 tykkäystä

Kiitos kun avasit näitä oletuksia. Siitä oli apua. Tuntuu toki tällä hetkellä hiukan vauhdikkaalta.

4 tykkäystä

Tuntuu toki. Jos ensi vuonna tämmöinen kärvistely jatkuu markkinoilla Suomessa ja Ruotsissa, niin ei noihin ole asiaa vaikka yhtiö performoisi erinomaisesti. Mutta katsotaan.

15 tykkäystä

Kun Fortnoxilla ei näytä olevan omaa ketjua, niin pistän tänne vanhojen jatkoksi:

Toimitusjohtaja Tommy Eklund lähtee välittömästi. Kurssi -14 %. Ohessa lyhyt klikki FT:stä:

Ja tässä linkki: Subscribe to read

32 tykkäystä

Tuli vain tässä mieleen, että jonkinlaista positiivista lyhyenaikavälin ajurina toimii lienee arvonlisäveron muutos.

Pomminvarmasti ainakin laskujen määrä tulee kasvamaan, kun väärin laskutettuja tullaan hyvittämään ja lähettämään uusia korjattuja laskuja.

Uskoisin myös, että tästä tulee kirjanpitäjällekkin jonkin verran ylimääräistä konsultointia.

9 tykkäystä

Talenom senkus jatkaa kellariin poraamista. Tällä viikolla on koputeltu noita 6 vuoden pohjia tasolla 4,2-4,3€. Samoja hintoja, jossa käytiin kääntymässä myös vuosi sitten. Niistä pohjista noustiin lähes 50 % tuonne 6€:n päälle, mutta niin vaan markkinat alkoi myymään tätä uudestaan kohti kellaria. Päivä-, viikko- ja kuukausitasolla ollaan kaikkien liukuvien keskiarvojen alapuolella. Kuka sammuttaa viimeisenä valot?

Voisin tulla herättelemään ajatuksia. Tälläisiin pohjakalastelukeisseihin on mielestäni hyvä vilkaista P/S-lukua, joka kuvaa kierosti yrityksen tuloksentekokykyä “hyvänä aikana”. Eli oletetaan ettei yrityksellä ole velkaa ja oletetaan firman kysynnän olevan sen verran hyvällä tasolla, että henkilövetoisen liiketoiminnan “käyttöaste”, eli ihmiset, ovat tuottavissa töissä. Tällöin firman tulosmarginaalit muovautuu siitä, miten paljon henkilöstö- ja T&K-kuluista jää käteen, kun velat, yrityskaupat, jne. ei sotke tulosta.

Talenomhan on loppujen lopuksi samanlainen tietotyötalo, kuin monet IT-palveluyhtiöt tai verrokkinsa Aallon Group. Tärkein ero Aalloniin on, että Talenom ei maksa muiden tilitoimistosoftien lisensseistä maksua per työntekijä, vaan he ovat kehittäneet oman ja maksavat sen sijaan T&K-kuluja. Aika karrikoitu vertaus, mutta käytännössähän tämä näin toimii.

Aallon on omissa silmissä yhtä harmaa ja mauton, kuin moni muu IT-palveluyhtiö. Jos haluat kasvaa, niin palkkaa lisää ihmisiä. Henkilöstön töihin tarvitaan kasa lisenssejä, joiden hintaan et voi vaikuttaa. Sinulla ei ole pysyviä kilpailuetuja ja arvostuskertoimet ovat sitä tasoa: P/E~10, EBIT%~10 ja ROI%~10. Noita “kymppikerholaisia” löytyy pörsseistä pimeä pino. Luontaisesti, Aallonille annetaan tästä harmaudesta P/S-luku=1:

Vastaavasti Talenomin P/S-luku:

Talenomille ennustetaan tälle ja ensivuodelle ~50% korkeampaa P/S-lukua kuin Aallonille. Tulevaisuudessa luvut ovat lähempänä toisiaan, koska Juha ennustaa Attea kovempaa kasvua. Historiassa kasvut ovat olleet kuitenkin lähellä toisiaan, joten oletetaan Talenomin pienen preemion säilyvän.

Oletus: Tulevaisuudessa on olemassa tilanne, jossa Talenomilla ei ole akuutteja taloushuolia. Velkaa on järkevissä määrin, pääomistaja ei lypsä yhtiötä tyhjäksi osingoilla ja liiketoimintamaat eivät vuoda tappioita. Korkokulut pienenevät ja Talenom tekee historiallista EBIT%=15-20, ROI%=15-20. Kassavirtakonversio on parantunut kuivien vuosien jälkeen. Firmalla voisi olla jopa pientä orgaanista kasvua.

Kysymys: Kuinka suuren P/S-kertoimen Talenom ansaitsee? Saman kuin Aallon? Vähän suuremman? 2-3X?

Itse en osaa antaa oikeaa vastausta, mutta suuremmista marginaaleista ja sijoitetun pääoman tuotoista voisi lohjeta jotain 2-3X (riippuen kasvujen suhteesta).

Toisaalta toinen yritys on ~nettovelaton ja toisella on velkaa muille jakaa, sekä ahne osinkopuolueen edustaja ajajan paikalla. Toisella tuskin on tappiollisia toimistoja, kun toisella on ¾ maista tappiollisia. Onkohan Talenom sittenkin oikein hinnoiteltu näillä tasoilla?

37 tykkäystä