Osakesijoittaminen

Verkkokauppa.com sijoituskohteena

Keskustellaan täällä verkkokaupasta.

Tämä uutinen pisti silmään, ja vaikka Suomeen ei taida vaikutuksia olla niin siltikin käsittäisin tämän kertovan toimialan murroksesta.

Gigantin omistaja suurissa vaikeuksissa – sulkee lähes sata myymälää

Onkos muilla verkkistä salkuissa?!

2 tykkäystä

Käsittääkseni tuo firma on melko hyvin pärjännyt kilpailussa, tuossa painanee Brexitin tuomat negatiiviset talousvaikutukset taustalla juuri kun UK kyseessä.

Verkkistä löytyy.

1 tykkäys

Verkkiksen kustannustehokkuus tulee olemaan kova juttu tulevaisuudessa kun Gigantti kärsii ja Amazon jyrää päälle. Mitä mieltä olette verkkiksen asennoitumisesta Amazonia vastaan? Mitä sen pitää vielä tehdä, jotta Amazonin uhka pienenisi sen tullessa Suomeen?

2 tykkäystä

En kyl ymmärrä miks Verkkokauppa.com avaa niitä kivijalkamyymälöitä. Eikö panostaminen digitaaliseen palveluun ja logistiikkaan ole verkkokaupalle tärkeämpää? Käy vielä Anttilat :smiley:

3 tykkäystä

Kivijalkamyymälät ovat tärkeässä roolissa myynnissä. Yhtiö on muistaakseni viestinyt että nykyiset+Myllypuroon avattava viides myymälä (Oulu, Tampere, Raisio ja Helsingissä silloin 2) olisi sitten “siinä”.

ROASTissa käytiin Samulin kanssa tästä keskustelua https://www.inderes.fi/videot/roast-verkkokauppacom

Hauska että alunperin digitaalisesti edistykselliset pelurit yrittää nyt luoda kivijalkaa ja perinteiset kivijalkaa esim Stockmann yrittää sen sijaan panostaa digiin :smiley: kuulin et Zalandokin availee kivijalkoja tai enemminkin pop-up shoppeja. Uskon kuitenkin että kivijalkojen ylösajo on helpompaa kuin digin kehittäminen jollekin Stockmannille. Olen siis mielummin Amazonin ja verkkokaupan kyydissä, jos pitää valita :blush:

2 tykkäystä

Olisko mahdollista saada verkkiksen uus tj roastiin / haastatteluun?

4 tykkäystä

Annetaan ensin rauhassa asettua taloon :slight_smile: mutta ajallaan olisi hienoa saada Verkkis uudelleen ROASTiin!

2 tykkäystä