Omat kokemukset yhtiöistä

Tiesithän, että sekä Tamminen että Kivikylä ovat HK:n bändejä, Korpelasta en tiedä. Uskon kyllä, että henkilökunnan vaihtuvuus ja sitä kautta osaamisen kehittyminen vaikuttaa tuotteiden valmistuksen laatuun, mutta niinhän se tahtoo olla minkä tahansa tuotteen kohdalla.

Ymmärtääkseni Kivikylä on yhteistyö kumppani ja Tamminen on tytäryhtiö josta muistaakseni HK omistaa 49%… Molemmat ovat perheyrityksiä joilla on omat tilat.

4 tykkäystä

Tuli ostettua Samsungin induktioliesi, jossa on tuo flex zone -järjestelmä ja hienot liukunapit sun muut.

No, sehän kesti melkein 2 viikkoa, kunnes alkoi itsestään heittää virhekoodia F2 (kommunikaatiovirhe) ja sisäinen tuuletin huutaa hoosiannaa 24/7. Soitin Samsungin tukeen, huoltomies tulee 3 päivän (!) päästä tutkimaan, ja minun pitää maksaa huollon matkakulut :smiley: Huh huh. Oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen korean ihme tässä huushollissa.

Ohjeissa oli, että kokeilla sammuttaa laite. No, ei oikein sammuteta kun mikään nappi ei reagoi :wink: Ja se taas on kytketty sähkärin toimesta, eli ei töpseliäkään irroiteta kuten ohje ehdottaa. Sähkäri taas kytki sen johonkin ihmeeseen, kun sulakkeen irroittaminen ei sammuta sitä (erillinen uuni kyllä sammui).

3 tykkäystä

Sulake tai pääkyttkin voi auttaa? Lisää sanoja koska …

Pääkytkintä en kokeillut. Mutta ajattelin nyt jättää tuon noin, että kun huoltoukko käy, niin näkee sen rikkinäisenä. Ettei käy niin, että toimii sen visiitin ajan ja sitten taas rikki. Netissä oli joillain sellaisia kokemuksia, että tosiaan toimi hetken ajan ja sitten alkoi taas heittää samaa herjaa.

Takuu ja virhevastuu – Kilpailu- ja kuluttajavirasto (kkv.fi)

Takuukorjaus on ostajalle maksuton
Takuunantaja vastaa korjauksesta syntyneistä kustannuksista. Kustannuksiin luetaan muun muassa kuluttajalle tavaran toimittamisesta korjattavaksi aiheutuneet kulut, varaosat sekä korjaajan työ- ja matkakulut.

Vianetsinnästä voi takuuaikana laskuttaa vain, jos asiakas on toimittanut laitteen takuukorjaukseen selvästi turhaan. Tällainen syy voi olla esim. se, että kyse on asiakkaan itse aiheuttamasta viasta ja tämä olisi pitänyt asiakkaan itsekin ymmärtää.

18 tykkäystä

Jouluna saatiin Snellmanin Juhla kinkku, joka oli suorastaan herkullista. No, laatikoita jäi sitten syömättä ja edullisen pikku kinkun ajattelin vielä ostaa, kun rouva totesi ettei noita laatikkoja voi syödä ilman kinkkua. Ostin sitten pienen HK Juhla kinkun, oliskohan ollu joku 16€ & oli varmaan surkein sijoitus ikinä. About samankokoinen ku Snellmanin kinkku ja vain murto-osa oli syömä kelpoista, kun Snellmanin kinkussa pysty syödä melkeen kaikki & maku ei myöskään ollut kovin kummoinen. Ihan ku olisi heittänyt 16€ roskiin HK:n Juhla Kinkun kanssa

7 tykkäystä

Kamuxin asiakasarviot. Kun katsoo näitä kommenteja Ruotsista ei ihme että kauppa sakkaa siellä. Ei arvostelut suomesta ja saksatakaan häävejä olleet. Hakukenttään Kamux niin löytyy eri maat

2 tykkäystä

Kävin tänään lainaneuvottelut pankkini kanssa. Pankin edustaja mainitsi, että asuntolainan kyselijät ovat lähteneet viime aikoina aktiivisesti liikkeelle. Neuvottelijoiden kalenterit ovat kokolailla täynnä.
Mainitsi syyksi, että nyt on näkymää korkojen alentumiseen ja toisaalta kevät on aina vähän vilkkaampaa aikaa.

2 tykkäystä

Minkälaista marginaalia ne tällä hetkellä tarjoaa?

0,7% lyötiin pöytään asuntolainaan. Vielä en tingannut, neuvoteltiin lähinnä muista asioista.

1 tykkäys

Stockan verkkokaupasta tilasin kuun alussa vaatteita. Taisi olla 6.3. Sitten 12.3. tuli ilmoitus, että tavarat lähtevät matkaan. Seuraava kirjaus on lähetysseurannassa 21.3.
Ehkä jo ensi viikolla saapuvat. Ei tämä nyt oikein vakuuta, taaskaan.

4 tykkäystä

Tuo on täyttä…, laki kuluttajansuojasta sanoo että kuluttajalle ei saa koitua kustannuksia laitteen korjaamisesta tai huoltamisesta. Tietysti jos vaihtoehto on viedä laite itse huollettavaksi niin kannattaa miettiä mikä on vaivan hinta.

No, toistaiseksi ei ole laskuja kuulunut. Tosin Samsungin huoltomiehen jäljiltä tuo ei vieläkään toimi täysin, vaan vain kaksi levyä neljästä toimii. Onneksi sentään tuuletin ei enää huuda 24/7 :stuck_out_tongue: Sanoi, että selvittävät siellä päässä ja tulevat asentaan varaosat jossain kohtaa. Sähköposti tuli, että osat tilattu ja menee 2 - 7 työpäivää, jonka jälkeen sitten asentavat.

2 tykkäystä

Myin autoni Kamuxille, sillä sain työnantajalta auton käyttöedun. Kamux tarjosi erinomaista palvelua, ja myyntiprosessi oli mutkaton. Pyysin tarjouksia muilta autoliikkeiltä, mutta Kamux tarjosi parhaan hinnan. Rahat siirtyivät pankkitilille kahdessa päivässä :+1:

4 tykkäystä

Itse pyysin tarjousta Kamuxilta kolmisen viikkoa sitten. Numeroni levisi heidän kauttaan kolmannelle osapuolelle ja olen sen jälkeen saanut kaikenmaailman tekstiviestejä muka kamuxin nimellä. Lupasivat vastaavansa 24h sisällä ja tämä kyllä tapahtui, yksi viesti vuorokaudessa, niin ihmeellisiin kellonaikoihin että epäilen että henkilö vastaili näihin vapaa-ajallaan. Kolme päivää kesti, että sain kysymyksen paljonko haluan autosta, olin siinä vaiheessa saanut jo niin monta näitä huijausviestejä etten viitsinyt vastata enää mihinkään missä lukee Kamux ja asia jäi siihen.

4 tykkäystä

Menitkö tuosta linkistä sisään | Kamux vai mitä tarkoittaa kysyin Kamuxilta jos et mennyt?
Olisi hyvä tietää.

Joku “jätä yhteydenottopyyntö” Kamuxin sivuilla oli.

Minulla on vain huonoja asiakaskokemuksia tästä firmasta. Kaupat ovat yhtä kaaosta ja ahtautta täynnä. Henkilökuntaa on mutta ei kovin osaavaa tai asiakaspalveluhenkistä noin keskimäärin. Varastosaldot ei pidä paikkaansa. Tuotteen palautus johti siihen, että palauttivat rahat luottokortilleni kahteen kertaan. (Omatuntoni ei moisia reaaliosinkoja hyväksynyt, ja ilmoitin asiasta, niin saivat asian korjattua. Kiittivät rehellisyydestä, joten asia olisi luultavasti jäänyt huomaamatta.)

Pitäisiköhän omistajana tehdä johtopäätökset ja myydä? Mielummin menen Motonettiin tai jopa Tokmannille ostoksille. Jotenkin tuo bisnes kumminkin rullaa…

1 tykkäys

Onkohan tämä viesti siirretty ylläpitäjien toimesta jostan firmaketjusta tänne? Nyt tästä puuttuu vain tieto siitä, mitähän firmaa tämä koskee…

Jotain likimain Tokmannin ja Motonetin alalla toimivaa pörssiyhtiötä, ainakin Puuilo tulee mieleen?

7 tykkäystä