Omat kokemukset yhtiöistä

Olikin jo tuossa pari viikkoa sitten puhetta, josko tällaiselle ketjulle olisi tarvetta.

Omakohtaiset kokemukset yritysketjuissa yleensä liputetaan ja poistetaan (Tämä on hyvä asia), jos viestissä ei ole muuta asiapitoisuutta.

Tänne ketjuun voi kirjoitella omista kokemuksista tuotteista, kaupoista, nettikaupoista yms.

Kävitkö Tokmannilla? Kuinka tuotteet olivat esillä ja oliko siisteystaso kunnossa? Oletko ostanut uuden/käytetyn auton? Millaisia kokemuksia Kamux/Saka/yms. Kuinka nettikaupan asiakaspalvelu toimi? Tulivatko tuotteet ajallaan ja olivatko ne kuvia/tietoja vastaavat? Millaisia ovat Harvian/Narvin kiukaat olleet hinta-laatusuhteeltaan?

Täällä sana on vapaa ja saa kertoa hyvistä sekä huonoista kokemuksista.

10 tykkäystä

Kävin lääkärissä Mehiläisessä. Oli mukava täti ja sain lähetteitä jatkotutkimuksiin.

2 tykkäystä

Olen käyttänyt kohta kaksi vuotta Inderesin palveluita päivittäin, firma kehittyy kokoajan eteenpäin ja tarjonta eri pörssiyhtiöiden analyyseista kasvaa tasaisesti.
Ovatko muut sattuneet kuulemaan tälläisestä yrityksestä?
Varmasti kohta pörssikurssikin raketoi kun pakkanen kiristyy ja ainoa mitä voi tehdä on lukea osakeanalyysia sisällä!
(Näinkö tää toimii?)

11 tykkäystä

vaihdoin Nordean S-pankkiin ja Nordnettiin. sain ilmaiseksi (ossuuskunnan maksun jäljeen) samat palvelut. vuosien mittaan tulee massiiviset säästöt. (ei lainoja)

3 tykkäystä

Neste app on aktiivisesti käytössä.
Erittäin premium.
Ei enään rahvaanomaista
Seisoskelemista korttipäätteen luona.

Kiitos avauksesta, mukava että on matalamman kynnyksen paikka tämmöiselle kakkosluokan sijoittajallekkin :smile: Tokmanni on yllättänyt positiivisesti ja huomaamatta alkanut tekemään sieltä enemmän ja enemmän ostoksia mm, ruohonleikkuri, imuri, niskahieroja ym. En omista osakkeita, mutta mutuilen että ainakin Joensuussa kauppa käy. Kävin pyörähtämässä Black fridayna niin myyjä kiersi “palloja” jakamassa ja omakin muksu sai oman.

6 tykkäystä

Käytin Harvian tuottamaa Steam-as-a-Service -palvelua ja koin onnistumisen tunteen :smiley:

10 tykkäystä

@Geologiopiskelija
Meillä on nykyisin tällainen ketju. Liputtaja ei varmaan tiennyt sitä, koska muutenhan jo hän olisi siirtänyt tämän tänne.

1 tykkäys

Hyvä avaus!

Otin oikeuden muokata otsikkoa niin, että lisäsin siihen sanana “yhtiöistä” niin se on selkeämpi mistä on kyse. :slight_smile:

5 tykkäystä

Tilasin jouluvaloja Tokmannin verkkokaupasta black friday:na. Posti-täti kiikutti ne tänään oven eteen. Valot toimivat. Ihan kohtuullinen toimitusaika mielestäni.

1 tykkäys

Digital Workforcelle tuli lähetettyä työhakemus pari vuotta sitten - hakivat “Intelligent Automation” -osastolle tekoälyosaajaa, mutta eivät koskaan vaivautuneet lähettämään edes “kiitos, mutta ei kiitos” -viestiä minulle. Ehkä keskittyivät sitten asiakkaiden robotteihin ja olivat unohtaneet kehittää omansa :slightly_smiling_face:

6 tykkäystä

Joskus aikaisemmin keväällä oltiin vaihtamassa autoa emännälle. Laitettiin kamuxille kyselyä eräästä autosta + vaihtotarjousta. Korkein hinta vaihdokille vrt muihin paikkoihin mistä kyseltiin mutta rahoitus turhan kallis.

Kerrottiin et pohditaan asiaa kun oli viikon päähän sovittu jo pari muuta koeajoa (kyseinen kamux auto eri paikkakunnalla/vähän kauempana). Viikon ajan tuli soittoa aamulla ja illalla et joko päätetty ja parina kertana tekstaria (kun ei enään jaksettu vastata puh), ei saatu edes parempaa tarjousta yrityksistä huolimatta. :upside_down_face:

Tartuttiin eri tarjoukseen lopulta. Kyseinen auto ei kumminkaan ollut kauaa kamuxilla. Olisko ollut ehkä 4-5 viikkoa siitä kun ekan kerran pisti silmään.

Edit* jos jotakuta kiinostaa niin kyseessä n.10t e bensa+webasto auto kamuxilta… päädyttiin 0kulut+0% fordiin.

1 tykkäys

Sitowiseltä olen tilaillut erilaisia suunnitelmia ja selvityksiä. Pääasiassa yhteistyö on toiminut hyvin ja lopputulos on yleensä ollut priimaa.

Kerran kuitenkin sattui kohdalle Sitowisen suunnittelutiimi, jossa sekä projektipäällikkö että suunnittelijat olivat selvästi kokemattomia ja tilaajan edustajana jouduin toimimaan todella aktiivisesti laadunvalvontatehtävässä eikä sekään meinannut riittää. Yrityksen nopea laajeneminen kenties aiheuttaa tällaista laatuvaihtelua.

Nyt kun tuo Lohilon kurssin kehitys on löytänyt uomansa (käy useille firmoille täällä kun kurssi laskee niin ketju hiljenee ja etsitään seuraavaa hevosta) niin oikean ratkaisun tein kun en tuohon lähtenyt. Tuossa heti aluksi tökki tuotteiden korkea hinta verrokkeihin ja jäi sellainen kuva, että menekki ei olisi korkea. Kun itse vedän lähes päivittäin aminohappojuomia, täytyy turvautua bulkkiin ja hinta on lähes ratkaiseva tekijä. Nuo proteiinijäätelöt tuntuvat rahastukselta ja mietin aina ostaessani tuotetta mistä saan parhaiten rahalla vastinetta euro/proteiiniamäärä. Kuitenkin tässä tulen taas siihen, että on vaikea sijoittaa tuotteeseen mihin ei itse usko. Toisaalta näin kapeasti katsoessa missaa hyviä sijoituskohteita, esim. Marimekko (rumia vaatteita mielestäni) silti jotkut noita ostaa.

Tänne tällaiset, @Miksa

(Plus oma kommenttini: jos kaupassa on jatkuvasti jonoa maksamaan, on kassahenkilökuntaa liian vähän, eli homma on huonosti organisoitu. Mutta mutua tämäkin.)

1 tykkäys

Osuuspankin AOT:lla taas osinko 2 viikkoa myöhässä. En ihmettele miksi OP ei ole enää pörssiyhtiö, jos näin perusjututkaan ei toimi.

3 tykkäystä

Ostin Lehdolta uudisasunnon vajaa viisi vuotta sitten. “Talousohjattua rakentamista” -sloganista tuli yhtiössä kirosana, ja aiottiin tehdä lauseesta muraali talon seinään siinä vaiheessa kun talon kyljestä alkoi puskea herkkutatteja. Sain luojan kiitos koronamyrskyssä paskakasan kaupaksi.

7 tykkäystä

Löytyy myös tälläinen ketju nykyään :slight_smile:

4 tykkäystä

Oho, mites se tänne tuli🙈

1 tykkäys

Kävin koeajamassa Teslan. Ihan hyvältä autolta vaikutti.

4 tykkäystä