Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Raisiota vaatimaton/varovainen starttipossa 500 kpl.

7 tykkäystä

Lapwall pilkki osui ja pikkulisäys taas. Vähän kyllä hirvittää mikään rakennusalaan liittyvä, mutta firman tekeminen on suhdanteeseen nähden todella vakuuttavaa.

5 tykkäystä

Nämä pihalle 5.05$ Aikas joutava veivi, mutta

15 tykkäystä

Setti Suomesta kun 1% kuluilla saa.
13,20 € kurssilla Apetit.
17,28 € kurssilla Kesko-A
16,78 € kurssilla Fiskars

11 tykkäystä

Qt ei saanut virtaa Powellin puheista viime viikolta;

2.5% pinnan voitolla laitaan.

7 tykkäystä

Toimin tänään itselleni harvinaislaatuisella tavalla ja menin myymään osan Harvia-omistuksistani (@ 37,02 €). Kyseinen myyntierä oli osa koronakeväällä 2020 tehtyä hankintaa ja keskimääräinen tuotto tälle kaupalle oli hyväksyttävä, hieman päälle 300%.

Näillä kyseisillä virtuaalisilla lappusilla oli tunnearvoa. Laput olivat kestäneet salkussani Harvian ympärille rakentuneen euforisen tunnelman, rakettiemojit, korkealle asetetut tavoitehinnat, hatunsyönti-liven, lukuisat meemi-taideteokset, persposki-tatuoinnin, arvostuksen kyseenalaistamisen, Venäjän hyökkäyssodan alkamisen, osakkeen hinnan tuhoutumisen, alakulon, vihan, epätoivon, keskustelun persposki-tatuoinnin järkevyydestä, analyytikko Juvan karhuilut ja lopuksi osakkeen hinnan viimeisimmän nousun ja uskon paremman huomisen puolesta. Tarina on monivaiheinen ja kaunis, mutta siitäkin huolimatta päädyin painamaan myyntinappia. Harvia kuitenkin jatkaa edelleen salkussani näkyvässä roolissa, vaikkakin harkitsen mahdollisia lisäkevennyksiä tulevien viikkojen aikana kiristyneestä arvostuksesta johtuen.

Kyyneleet pyyhittyäni siirryin rahoineni ostolaidalle ja poikkesin ostoksilla Helsingin pörssin kaatopaikan ongelmajäteosastolla lisätäkseni salkkuuni siivut Nestettä (@ 24,04 €) ja Tietoevryä (@ 19,11 €).

Kerroin tarinani myös tekoälylle, joka piirsi kuvan tämän päivän toiminnastani. Kuvassa olen juuri saapumassa Inderesin Foorumille kertomaan päivän osto- ja myyntitoimeksiannoistani, uudet hienot hankinnat mukanani. :point_down:

99 tykkäystä

Osinkodipistä tarttui matkaan Valmetia tasarahalla @ 24,00e.

20 tykkäystä

Lisää tarttui matkaan:
UPM Kymmene kurssilla 30,98 €
Coca-cola CO kurssilla $60,30
Omega healtcare Inc kurssilla $30,99

12 tykkäystä

Otin pikavoitot kotiin Nokian Renkaista (n. 5% tuotto parissa viikossa, melkein 400e tuottoa) kun on kiikarissa hieman parempaa ostettavaa. Lisäksi en ehkä kauhean pitkällä aikavälillä halua Nokian Renkaisiin sijoittaa vaikka nyt Inderesin suositusta ostossa alunperin peesasinkin. En vain jaksa uskoa, että rinkulat pystyvät pitämään kiinni Premium-hinnoistaan pitkällä aikavälillä kun kilpailu halvempien renkaiden kanssa on kovaa. Ja sitten tuntuu myös siltä, että kaiken maailman kartelli- ja testivilppejä tulee joka vuosi esiin, joka rapautaa tuota Premium-brändiä omasta mielestäni. Suomi-riski myös painaa näin lakkojen alla ja kasvava velkaisuus Romanian tehtaan rakentamisen takia myös arveluttaa. Saatan palata ostamaan, jos tätä halvalla vielä saa myöhemmin ja käteiskassa antaa myöten, mutta todennäköisesti myyn pois silloinkin aika herkästi, jos lähtee nousuun.

25 tykkäystä

image

10 tykkäystä

Amazonia lisätty hintaan 179,87$. Tämä oli viimeinen osto tältä erää. Position koko on nyt 11,1% portfoliosta.

20 tykkäystä

OST:lta Kempowerit hirveällä tappiolla (n. -35%) ja Mandatum ihan ok voitolla(n.14%) lihoiksi.
Molemmat noista sellasia, joihin koen lähteneeni mukaan liikaa virran mukana.

Myynnin ajoitus ei ollut optimaalinen, mutta tarkoitus olisi ostaa Planetia AOT:lle ennen osaria 28.3. ja tätä varten piti jostain saada rahaa. Nyt vaan venataan kauppojen rekisteröitymistä ja jännätään, ettei kurssi nousis liikaa ennen ku saan myyntirahat OST:lta ulos… :grimacing:

10 tykkäystä

Lisää Fortumia 11.14 e/kpl. Varovainen avaus päivään ja koitetaan pilkkiä vielä lisää

E: 11.04 löytyi lisää

16 tykkäystä

Oman yrityksen osinkoja kehiin.
Kesko B 30kpl 17,16
Tietoevry 30kpl 19,14

Torppa lopullisesti omaksi, maksettu loppu osuus 10k€.

38 tykkäystä

Fortumin osinkojen verran samaista kioskia lisää hintaan 10,95.

Edit: 9 puuttui välistä 10,995. Kiitos @JuhaR

29 tykkäystä

Lisäykset
Neste 20kpl 25,46€
Siili 30kpl 9,16€
Optomed 30kpl 3,89 fda luvan tuomaa nousua odotellessa, en toki pidätä hengitystä sillä aikaa, saattaa tovi jos toinenkin mennä.

13 tykkäystä

Loputkin taalerit myyty 615kpl 9,91€.
Ei jaksanut odotella yli kympin hintoja

5 tykkäystä

Fortumia suunnitelmien mukaan osinkodipistä. 11,075 oli hinta.

26 tykkäystä

Osakeostososuma osinko-OST:lle: Valmet 20 kpl @ 24,05 €.

20 tykkäystä

Rinkulat vaihteeksi myyty. Varastot täynnä ja lomautuksia. Romania häämöttää tuonnempana.

15 tykkäystä