Advent Technologies - Tulevaisuuden tehokkaita polttokennoja

Advent valmistaa ht-pem-polttokennoja, jotka muuttavat vedyn ja muiden uusiutuvien polttoaineiden sähköksi.

Perustettu: 2018, Pátrai, Kreikka.
Pääkonttori sijaitsee:Bostonissa, Massachusettsissa

Advent on luonut erittäin tehokkaita polttokennoja, jotka toimivat äärimmäisissä lämpötiloissa, kosteudessa ja ilmanlaadussa. Vielä tärkeämpää on, että Adventin polttokennot kykenevät useisiin polttoaineisiin (vety, e-metanoli, e-polttoaineet, maakaasu), mikä tarkoittaa, että ne toimivat vedyllä, koska sitä tulee monissa eri muodoissa, mikä eliminoi monimutkaisten vetyinfrastruktuurien tarpeen.

Tällä hetkellä yli 190 myönnettyä, lisensoitua tai vireillä olevaa patenttia.
Adventin polttokennoteknologialle on myönnetty yli 100 patenttia, ja se omistaa IP-oikeuden seuraavan sukupolven HT-PEM:lle, joka mahdollistaa eri polttoaineiden toiminnan korkeissa lämpötiloissa ja äärimmäisissä olosuhteissa – tarjoten joustavan “Any Fuel. Missä vain.” vaihtoehto auto-, lento-, puolustus-, öljy- ja kaasu-, meri- ja sähköntuotantosektoreille.

Tuotteet:
Polttokennot: Erityisesti ht-pem-polttokennot, jotka käyttävät vetyä, uusiutuvia polttoaineita (eFuels, eMetanolia), DME:tä (dimetyylieetteriä), biopolttoaineita, metanolia, etanolia, ammoniakkia, maakaasua ja muita nestemäisiä tai kaasumaisia ​​vetykantajia sähkön tuottamiseen ja lämpöä. Kun metanolia käytetään, polttokennoa kutsutaan reformoiduksi metanolipolttokennoksi.

Polttokennojen MEA:t, Membrane Electrode Assemblyn (MEA), joka on erittäin tärkeä polttokennon sähkökemiallinen elementti. MEA:t määrittävät suurelta osin polttokennon tehon, tehokkuuden, käyttöiän, painon, koon, kokonaissuorituskyvyn ja viime kädessä polttokennon hinnan.

Flow-akun kalvot, kalvoja ja mukautettuja elektrodeja redox-virtausakuille.

Orgaaninen aurinkosähkö: Yritys tarjoaa myös elektroneja luovuttavia konjugoituja polymeerejä orgaanisiin aurinkokennoihin.

Elektrolyysikalvot: lisensoinut ja kehittää teknologiaa, jota voidaan käyttää korkean lämpötilan höyryelektrolyysissä (vedyn tuotantoon uusiutuvista energialähteistä)

Täältä löytyy tapahtumia ja yhteistyöt:

14 tykkäystä

Autofanien unelma: Hyundai N-vetyhybridikonsepti lyö yli 500 kW takapyörille Autofanien unelma: Hyundai N Vision 74

Ja Nissan testaa myös Adventin kennoja.

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/0001744494/000114036120025063/brhc10014146_s-4.htm

8 tykkäystä

Advent sai vähän aikaa hyvän ilmoituksen kreikan valtion rahoituksesta koskien sen (“IPCEI”) vetyteknologian, Green HiPo -ohjelmaa . EU:n ratifioinnin jälkeen Adventin Green HiPo -projektille on käytettävissä yhteensä 782,1 miljoonan euron rahoitus kuuden vuoden aikana seuraavan aikataulun mukaisesti:

Green HiPon tavoitteena on kuuden vuoden alkujakson aikana valmistaa innovatiivisesti polttokennojärjestelmiä ja elektrolyysijärjestelmiä. Näiden järjestelmien tuotannon on tarkoitus tapahtua Kreikassa Länsi-Makedonian alueella.

7 tykkäystä

Hienoa, että avasit Adventille oman ketjun!

Tuoreen Investor päivän kalvoissa on paljon firmaa ja koko vetyalaa koskevaa tietoa, lukusuositus firmasta kiinnostuneille:

Advent Technologies Inc. - Events & Presentations

Tosiaan tuon Kreikan projektin myötä tavoitteena rakentaa jopa 1,6 GW elektrolyysiä + polttokennot päälle. On siis jättihanke. Muutoinkin kasvutavoite on todella kova: 300 m 2025 mennessä. Erittäin mielenkiintoinen seurattava.

11 tykkäystä

Sieltä tuli juuri ilmoitus että Advent Technologies sai virallisen ratifioinnin Euroopan unionilta “Green HiPo” IPCEI -projektille.
Eli tuo rahoitus nyt turvattu👍

10 tykkäystä

En ole Adventia mitenkään kovin tarkasti seurannut. Ostopilkki oli 1 taalan kohdalla, mutta ihan sinne ei päästy ennen, kuin alkoi tapahtua kunnolla :blush:

Aika hyvän näköistä tekemistä firmalla kuitenkin on ja nyt kun kunnon rahoitusta löytyy ainakin viidelle vuodelle tästä eteenpäin, saattaa tämä olla yksi sysipaskan spac-osaston helmi nykyhinnoilla. Hyvä kun saatiin ketju pystyyn tälle.

7 tykkäystä

Löytyi artikkeli 3 marraskuuta 2020. Advent kehittänyt HT-PEM kennoja myös Toyotan kanssa.

https://www.greencarcongress.com/2020/11/20201103-advent.html

7 tykkäystä

Itselläni oli myös tarkoitus ostaa 1 taalasta… Nooh nyt olen vähän korkeammalta mukana.
Tällähetkellä ainakin näyttää, hinta ei ole liian kallis tälle firmalle.
Itse seurasin firmaa viimeksi noin 1 v sitten ja aloitin uudestaan kun tuli se nousu 1.3 taalan kohdalta.

6 tykkäystä

Yhdistellään uutisia. Eli oisko sitten ADN mukana noissa kaikissa🤷‍♂️

Rolls-Royce ja Hyundai Motor Group ilmoittavat suunnitelmistaan ​​tehdä yhteistyötä täyssähköisen propulsion ja vetypolttokennoteknologian tuomiseksi Advanced Air Mobility (AAM) -markkinoille.

.
Hyundai Motor Group ja Safran allekirjoittivat yhteisymmärryspöytäkirjan tutkiakseen ja tunnistaakseen mahdollisia Advanced Air Mobility (AAM) -alan mahdollisuuksia.

ADN on yhteistyössä sekä Hyundain ja Safranin kanssa.

Ja muistaakseni iveco tulee käyttämään Hyundain fuel cell systeemejä Euroopan busseissa tulevaisuudessa.

6 tykkäystä

Päivitellään tätäkin välillä.

Hyviä uutisia Adventin honey badgerista ja toimitusta armeijalle.

Ja 9.8 tulee sitten toisen neljänneksen tulos.

1 tykkäys

Tämä uutinen jäänyt tänne postaamatta.

“Pisin matka, jonka vetykäyttöinen ajoneuvo on koskaan ajanut ilman tankkausta ja sähköajoneuvo ilman latausta.”
8.6.2022 julkaistu

3 tykkäystä

Investor day video.

2 tykkäystä

Nyt löytyi mielenkiintoinen artikkeli. Eli olisko mysteeri automerkki Toyota mikä on vielä ilmoittamatta.

Suora lainaus tekstistä:

“Keskiviikkona 6. heinäkuuta Adventin globaalin myyntitiimin jäsenet toivottivat Toyota Tsushon edustajat tervetulleiksi yrityksemme toimitiloihin Aalborgissa, Tanskassa. Tapaamisen tavoitteena oli keskustella siitä, kuinka Adventin polttokennotuotteet voivat edistää Toyota Tsushon pyrkimyksiä korvata dieselgeneraattoreita Japanissa ja muilla markkinoilla. Osana vierailuaan Toyota Tsusho Corporation kävi tutustumassa Adventin nykyaikaisiin tiloihin ja kävi oivaltavia keskusteluja tulevan yhteistyön mahdollisuuksien tutkimisesta.”

4 tykkäystä

Uutta yhteistyötä tänään DEPA Commercial SA kanssa, joka on johtava putkikaasun ja nesteytetyn maakaasun (“LNG”) maahantuoja Kreikassa. Aloittavat strategisen yhteistyön yhteistä etua koskevissa vetyprojekteissa.

5 tykkäystä

Adventin q2.
Ei näin äkkiseltään ainakaan mitää pettymystä tullut.

  • Toisen vuosineljänneksen liikevaihto 2,2 miljoonaa dollaria, plus tulot avustuksista 0,2 miljoonaa dollaria, yhteensä 2,4 miljoonaa dollaria. Tämä on 1,1 miljoonaa dollaria edellisen vuoden vastaavalla jaksolla, mikä merkitsee 124 prosentin kasvua.
  • Toisen vuosineljänneksen nettotappio 11,1 miljoonaa dollaria eli 0,22 dollaria osakkeelta.(odotus oli vissiinkin - 0.24)
  • Yhtiöllä on 46,5 miljoonan dollarin kassavarat 30.6.2022.
5 tykkäystä

Uutta yhteistyötä.

“Adventin nykyistä ja seuraavan sukupolven polttokennoteknologiaa hyödyntäen Advent ja DANNAR tekevät yhteistyötä kehittääkseen polttokennovalikoiman laajennuksen DANNARin mobiililaitteille ja luodakseen laajan mobiililatausaseman. Projektin tavoitteena on antaa DANNARille mahdollisuus muuttaa asiakkaidensa kalustoa korvaamalla monet kertakäyttöiset työajoneuvot monitoimisella, päästöttömällä sähköisellä, konfiguroitavalla alustalla. Tämä yksittäinen alusta voisi palvella monia päivittäisiä huolto-, kausi- ja hätätilanteita koskevia tarpeita. Yhtiöt aikovat myös selvittää mahdollisia kaupallistamismahdollisuuksia kolmansien osapuolten kanssa.”

4 tykkäystä

Advent Technologies ilmoittaa onnistuneesta kannettavien polttokennotuotteiden toimituksesta Helleenien armeijalle.

“Adventin polttokennoteknologia antaa voiman erittäin kehittyneelle kannettavalle akkulaturille.”

“sotilasyksiköt voivat käyttää kannettavaa polttokennoa nopeasti ja tehokkaasti sähköverkkoon kuulumattomien radioiden, valvontalaitteiden ja muiden liikkuvien elektronisten sotilaslaitteiden käyttöön”

Kannettava polttokenno tuottaa jopa 50 W jatkuvaa tehoa ja jopa 85 W huipputehoa.

4 tykkäystä

" Advent-teknologiat tärkeimpien kumppaneiden joukossa, jotka allekirjoittavat usean osavaltion yhteisymmärryspöytäkirjan Yhdysvaltain koillisalueen puhtaan vetykeskuksen puolesta"

Rahoitusta osallisille saatavilla jopa 8 miljardia dollaria.

6 tykkäystä

hyviä uutisia. MOU Saudi-Arabiaan.

4 tykkäystä

Hommat etenee :+1:

“Advent Technologies allekirjoittaa polttokennojärjestelmien toimitussopimuksen Saksan Brandenburgin osavaltion kanssa.”

6 tykkäystä