Alokas haastattelee

106. Kimmo Sulonen

Tämä haastateltava eroaa sillä tavalla muista haastateltavista, että ei ole suoranaisesti niin sijoitusskenestä ehkä kuin muut haastateltavani, jotka ovat lähes kaikki foorumilaisia, indeläisiä, pörssiyhtiöiden edustajia, sijoitusalan ihmisiä, sijoittajavaikuttajia jne. Kimmoon tutustuin Äxässä, kun vaihdoimme ajatuksia joidenkin tviittien alla ja sitten hieman privaviesteissäkin. :slight_smile:

Tämäkin on tietysti sijoittajahaastattelu kuten muutkin tässä ketjussa, mutta nyt on vuorossa sellainen kaveri, joka ei ole ehkä tosiaan niin tuttu suurelle yleisölle sijoitusmaailmassa, mutta on hän todella terävä ja monipuolinen kaveri, jolla on kyllä sijoittamisestakin monipuolista hyvää kokemusta.

Tässä haastattelussa tutustutaan tuttuun tapaan haastateltavaan ihmisenä ja sijoittajana (onhan sijoittajakin toki ihminen :sweat_smile:), mutta ehkä tästä haastattelusta tulee sellaisia uusia erilaisia ajatuksia ja oppeja, mitä muilta haastateltavilta ei ole vielä tullut, joita voi hyödyntää sijoittamisessa ja myös muutenkin elämässä.

Kimmon ajatuksista olen oppinut paljon ja musta on todella tärkeää, että tuntee erilaisia ihmisiä eri ympäristöistä. Tämä kaveri tuo mielenkiintoisia fiksuja ja perusteltuja näkemyksiä, joten lukekaapa tarkkaan! :slight_smile:

image


1. Kerro kolmellakymmenellä sanalla, kuka sinä olet.

Päivätyöni on julkisella sektorilla, maankäytön ja rakentamisen kanssa. Työssäni myös kehitän toimintamalleja. Suhtaudun elämään positiivisesti ja arvostan ihmislähtöistä tekemistä työelämässä sekä uuden oppimishalua. Koulutukseltani olen tekniikan tohtori.

2. Kerro kolme “jännittävää” asiaa, mitä yleisesti ihmiset eivät sinusta tiedä.

  • Pelaan vapaallani mm. strategiapelejä
  • Kuivan maan kasvattina en osaa uida
  • Keräilen vanhoja karttoja aina kun pystyn

3. Mitä kiinnostuksen kohteita ja harrastuksia sinulla on? Mitään sijoittamiseen viittaavaa ei saa sanoa.

  • Kiinnostuksen kohteita on paljon, mutta tässä muutama:
    • Haluan oppia joka päivä jotakin, oli se sitten uutta tietoa tai päätelmiä vanhoista. Haen tietoa vaihdellen erilaisista aiheista kuten yhteiskunnasta, historiasta, digitalisaatiosta, psykologiasta tai omasta alastani. Aihe vaihtelee sen mukaan, mikä nyt sattuu kiinnostamaan. Tällä hetkellä kiinnostuksena on mm. “Chess players’ thinking”
    • Vastaavasti kirjoitan ajatuksiani pääosin työelämään ja alaani liittyen, mutta myös fiktiosta. Pidemmillä vapaa-ajoilla saatan ottaa projekteja työn alle, kuten stop-motion videoiden tekemisen tai pienviljelyn. Mielelläni myös matkustan, vietän aikaa muiden ihmisten kanssa ja yritän antaa sitä myös itselleni. Idea näissä on luoda vastapainoa työlle.

4. Millainen on tavallinen arkipäiväsi?

  • Arkipäivä menee pitkälle päivätyössä, jossa aika menee neuvotellessa ja päätösten edistämisissä. Joku haluaa ostaa maata tai kaavoittaa jonnekin. Toinen kysyy neuvoa paikkatiedosta.
  • Työajan ulkopuolella teen välillä sivutoimisena tutkimus- ja opetustehtäviä sekä satunnaista konsultointia. Näissä aiheet liittyvät maankäyttöön, johtamiseen, prosessikehittämiseen ja siihen eri toimintojen yhteensovittamiseen.
  • Illalla jaan aikaa lapsilleni ja rauhoittumiselle. Käyn kävelylenkillä, saatan lueskellä jotakin sijoittamiseen liittyvää tai muuta aiemmin mainittua. Joskus on hetki hyvälle iltapalalle ulkona syödessä.
  • En tee kellontarkkaa aikataulua, kuin tarpeellisille asioille.

5. Kuvailetko millainen olet sijoittajana?

  • Olen sekä pitkäjänteinen ja tavoitteellinen että kokeileva. Sama kuvaus sopii työelämään, jossa toisaalta omaksun tietoa eri näkökulmista ja samalla sovellan sitä käytännön kokeiluissa. Tavoitteenani on kirjoittaa löytämistäni asioista muiden hyödynnettäväksi, varsinkin kun sijoittamisellani saan joskus lisäaikaa tälle.
  • Koen vahvasti että sijoituspääomaani kuuluu myös tieto ja sen karttuminen. Se karttuu taustatyöstä sekä hyvistä ja huonoista kokeiluista.
  • Sijoittajana olen kokeillut mm. rahastosijoittamista, asuntosijoittamista ja osakesijoittamista (pääosin osinko sijoittamista). Tyylini kuitenkin elää ja tulevaisuudessa saatan etsiä muita lähteitä.
  • Kohteesta ja summasta riippuen teen enemmän tai vähemmän taustaselvitystyötä. Kokemuksesta syntyy uutta tietoa ja esimerkiksi lisään sijoitusten määrää, jos tulokset näyttävät hyvältä.
  • Minulla on myös pieniä summia kokeilumielessä erilaisissa sijoituskohteissa kuten kryptovaluutoissa, eri sijoitusalustoilla sekä erikoisemmissa rahastoissa.
  • Syy tähän on se, että maailma on viimeaikoina muuttunut nopeasti ja laajassa kuvassa trendi vaikuttaa jatkuvan. Tutkijana huomaan, että opittu tieto saattaa vanheta yllättävän nopeasti ja sen avarakatseista soveltamista tarvitaan jatkuvasti.

6. Voisitko avata millainen sijoitushistoria sinulla on?

  • Sijoittaminen on kiinnostanut jo opiskeluajoista, vaikka minulla ei varsinaista mentoria ole ollut. Kuitenkin suunnittelen tulevaisuuttani ja se helpottaa tekemään pitkäjänteisiä ratkaisuja vaikka kyseiset suunnitelmat voivatkin elää tai muuttua kokonaan.
  • Aloitin sijoittamisen opiskeluaikana kevyesti ja varallisuuteni oli pääsääntöisesti turvallisissa korkotalletuksissa. Vähitellen varallisuuden karttuessa opin sietämään riskiä enemmän.
  • Varsinainen ammattimaisempi sijoittaminen alkoi asunnoista, joita olen vuokrannut. Asuntojen kanssa on kertynyt kaikenlaisia kokemuksia, mutta varovaisuuteni riskinotossa on tuonut joustoa näissä.
  • Sijoittamisen aktiivisuus on vaihdellut, sillä välillä olen keskittynyt muuhun, kuten väitöskirjan tekoon. Toisaalta haluan antaa aikaa myös perhe-elämälle ja lapsilleni.
  • Noin viisi vuotta sitten lähdin siirtämään painopistettä enemmän osakesijoittamiseen. Maailma muuttui ja halusin hajauttaa sijoituksiani. Pandemian jälkeisessä maailmassa lähdin etsimään itselleni maltillisesti suomalaisia osinkoa maksavia osakkeita ja myöhemmin maailmantilanteen kärjistyessä hajautin omaisuuttani myös jonkin verran Suomen ulkopuolelle. Kohteita löytyi sekä Euroopasta että Yhdysvalloista.
  • Varallisuus jonka olen sijoittanut, on sellaista jota ilman uskon pärjääväni, eli voin jättää sen “hold forever”-tilaan jos haluan.
    • Suoriin pörssisijoituksiin minulla on sekä “turskaa turskalle” osakesäästötili, jossa maksimoidaan tappioit niin, ettei verovähennyksiä voi tehdä
    • sekä tavallinen arvo-osuustili, joka onneksi kompensoi edellistä oikein hyvin.

7. Millainen osakepoimintaprosessi sinulla on?

  • Tällä hetkellä poimin osakkeita vakaus ja osingonmaksu mielessä. Pääosin sijoitan yhtiöihin, jotka ovat osoittautuneet vakaiksi toimijoiksi alallaan ja maksavat kohtuullista osinkoa toiminnastaan.
  • Minulla on pieniä summa kiinni aloittelevissa yhtiöissä, mutta en ole toistaiseksi kokenut näitä omakseni. Listaamattomiin kuuluu myös oma sivutoiminen yritys Lexcell Oy.

8. Miten varallisuutesi jakautuu eri omaisuuslajien mukaan (esim. koti 25 prosenttia, 50 prosenttia osakkeet etc.)?

  • Varallisuuteni on n. 60 % asunnoissa, 25 % osakkeissa ja 10 % rahastoissa. Loput noin. 5 % on pirstottu kokeiluihin ja harrastuksiin ja muuhun elämään. Tavoitteena on tasapainottaa omaisuuslajeja, mutta saattaa olla että siirryn vuokralla asumisesta takaisin omistusasuntoon.

9. Mikä on ollut suurin epäonnistumisesi sijoittajana, ja mitä opit siitä?

  • Opin että omaisuus ja karttuva omaisuus tuo myös vastuuta ja mikään ennakoitu arvonnousu ei ole itsestään selvää. Riskejä on aina, vaikka niitä markkinoidaan joskus vähän. Usein monien onnistumisten taustalla on paljon epäonnistumisia. Omalla kohdallani hankkimani asunnon arvossa tapahtui merkittäviä menetyksiä paikallisista tekijöistä johtuen, joita oli vaikea ennakoida. Muutos ei silti vaikuttanut elämääni, koska olin varautunut arvonheilahteluihin.
  • Epäonnistumisen opetus: Älä missään nimessä ota riskejä, joita et voi kantaa. Vaikka sijoittaminen tarkoittaa aina riskinottoa, on hyvä olla varovainen.

10. Mikä on ollut suurin onnistumisesi sijoittajana, ja mitä opit siitä?

  • Suurin onnistumiseni sijoittajana on luultavasti toisten sijoitusten edistäminen, missä olen toteuttanut keston ja määrän suhteen huomattavasti ja moninkertaisesti keskiarvojen edullisemman ratkaisun asiakkailleni mm. viranomaisprosessien, kaavoituksen ja jopa rekrytoinnin sujuvoittamisessa. Kunnia kuuluu myös kollegoilleni näissä.
  • Omassa sijoitustoiminnassa suurin onnistumiseni on todennäköisesti se, että en ole saanut sellaisia epäonnistumisia joita en ole voinut niistä saaduilla opeilla kompensoida. Sijoitetun pääoman tuotto on ollut tasaista, ei välttämättä kymmentä tai kahdeksaa prosenttia vuodessa, mutta kumulatiivista ja pääosin inflaatiotason ylittävää. Lisäksi täydennän kokonaisuutta hyvällä taloudenhallinnalla.
  • En ole tavoitellut tosissani indeksien tai huippusijoittajien päihittämistä, vaan pyrkinyt tasaisesti kohti päämäärääni. Selkeimmät yksittäiset onnistumiseni taloudellisessa mielessä ovat olleet oman osaamiseni jakaminen mm. konsulttitoiminnan kautta prosesseissa joissa olen saanut tuottaa selkeää apua ja samalla saanut kasvattaa osaamiseni arvoa.

11. Olet myös sijoittanut kryptoihin, mihin kryptoihin olet sijoittanut ja miksi? Ja miten olet keksinyt sijoittamaan nimenomaan tähän omaisuusluokkaan?

  • Sijoitan koska olen tiedonhaluinen ja haluan ymmärtää maailmaa kuten rahamarkkinoita kokonaisuutena. Kryptoihin sijoittamani summa on suhteessa pieni ja siinäkin hyvin tavallisiin valuuttoihin kuten Bitcoiniin, Ethereumiin ja Solanaan. Epävakaus näissäkin tuo riskiä ja myös se, että näiden ympärille on kasautunut paljon erilaisia huijauksia. Silti, virtuaalivaluuttojen liikkeitä seuraamalla ja peilaamalla pörssin liikkeisiin oppii huomaamaan miten ne vaikuttavat toisiinsa.

12. Olet työurallasi ollut julkisella sektorilla ja tekemisessä sen kanssa muutenkin, niin onko sinulla huomiota sijoittajana, millainen julkinen sektori on asiakkaana ja miten olisi syytä tarkastella sijoittajana omistamansa yhtiön julkisen sektorin asiakkaita?

  • Olen ollut monessa eri tehtävissä kuntien maankäytön ja rakentamisen parissa eri tyyppisistä asiantuntijatehtävistä johtoryhmiin. Samalla olen etsinyt kokeilukohteita prosessiuudistuksiin ja julkisen sektorin kehittämiseen.
  • Tekemisen ja tutkimuksen kautta on muodostunut pitkälle kuva julkisen sektorin mahdollisuuksista ja haasteista sekä siitä miten toimintaa voitaisiin kehittää sujuvammaksi ja taloudelliseksi niin työn teon, sen mielekkyyden kuin asiakkaan ja kuntalaisen/kansalaisen näkökulmasta.
  • Keskeistä on julkisen sektorin resurssien niukkuus ja uusien innovaatioiden tarve. Trendi näyttää jatkuvan vielä pitkään, joten tähän tarvitaan ratkaisuja. Ratkaisuja jotka edellyttävät koko julkisen sektorin yhteistyötä lainsäädännöstä toimintamallien kehittämiseen yhdessä.
  • Julkisen sektorin ja varsinkin kuntien tarpeet vaihtelevat suuresti, sillä volyymit ovat erilaisia sekä käytettävissä olevat resurssit. Suurella kunnalla on mahdollisuuksia hankkia kokonaisuuksia, mutta pieniä kuntia on paljon. Keskeistä toiminnassa on yhteistyö ja juridisen kentän tuntemus. Yhtiö, joka onnistuu hankkimaan tällaisia osaajia ja innovoimaan edullisia ratkaisuja, voi päätyä voittajaksi kilpailussa julkisista asiakkaista.

13. Suomalaisissa pörssiyhtiöissä on lukuisia erilaisia rakennusalan yhtiöitä tai muita yhtiöitä, jotka ovat sidoksissa rakennusalaan. Osaamisesi ja työurasi perusteella, miten sinä näet rakennusteollisuuden näkymät, ja onko sinulla antaa vinkkejä tavalliselle sijoittajalle, miten kannattaa alan yhtiöitä seurata?

  • Rakentaminen ja asuntojen vaihto laskee usein taantuman kanssa, mutta viiveellä. Samoin tapahtuu nousu. On vaikea arvioida tulevaisuutta, mutta selvästi kiinnostusta on enemmän kohteille, verrattuna viimeiseen kahteen vuoteen ja markkinoilla on yleisesti piristymisen merkkejä, myös varovaisuutta. Kysyntää on vaikka velvoitteet ja muuttuvat tilanteet edelleen huolettavat eri toimijoita ja yksittäisiä rakentajia. Kuitenkin uusia rakennusalan yrityksiä saattaa tulla esille, jotka saavat markkinat liikeelle.
  • Tiivistettynä, näen varovaista positiivisuutta rakentamisessa. Suurilla yhtiöillä on kuitenkin kertynyt velkaa ja myymättömiä kohteita, näihin sijoittamisessa kannattaa olla varovainen vaikka kurssit ovatkin alhaalla.
  • Suosittelisin seuraamaan tilannetta ja tekemään ratkaisut esimerkiksi alkuvuodesta tai keväällä, jolloin markkinat ovat jo mahdollisesti selvemmin näyttäneet suuntansa ja suurten rakennusyhtiöiden velkataakka päässyt toivottavasti oikenemaan.

14. Olet utelias ja monipuolinen kehittäjä, jolla on selvästi ymmärrystä prosessien kehittämisestä ja mitä on esimerkiksi hyvä johtaminen, mitä sinä sijoittajana tarkastelet yhtiön hallinnon ja johdon osaamista sekä kyvykkyyttä että yhtiön kykyä kehittyä ja selviytyä tulevaisuudessa?

  • Johtaminen on haastavaa ja se mitataan usein silloin kun organisaatio kohtaa vaikeuksia, kuten taloudellisia tai toiminnallisia. Johtajuudelta vaaditaan myös erilaisia asioita, riippuen organisaatiosta ja sen tekemistä tehtävistä. Johtajan on puututtava nopeasti ongelmiin, mutta oltava samalla läsnä ja tavoitettavissa. Johtaminen on helposti yksinäistä työtä, mutta palkitsee kun näkee johdettaviensa onnistumiset.
  • Johtaja joka ei luota alaisiinsa ei voi saada luottamusta myös itselleen. Luottamuksen puute heikentää työmotivaatiota ja tietotyöläisen tulosta. Aikana jolloin työpaikka vaihtuu usein, on kiinnitettävä huomiota myös vahvasti organsiaation houkuttelevuuteen ja pitovoimaan.
  • Tietotyöläisten johtamisessa olen itse kokenut inhimillisen, kannustavan ja esimerkillä johtamisen merkityksen. Motivaatio ja luottamuksen osoittaminen antavat tilaa uusille ideoille ja parhaimman työtavan löytämiselle. Tällaisia organisaatioita saatetaan johtaa prosessinomaisesti, joista karkein esimerkki on mitata työaikaa eikä työn laatua. Vastaavasti inhimillinen ymmärrys oman tehokkaimman työtavan löytämiseksi tarjoaa usein hyviä tuloksia. Inhimillinen johtaminen ei tarkoita etteikö ongelmiin puututa.
  • Seuraan tässä yhteydessä esimerkiksi etätyön ja lähityön kehityskulkua sekä itseohjautuvia organisaatioita.
  • Vastaaavasti kehittämistyössä on oleellista ottaa huomioon myös ihmiselementti, sillä se on keskeinen tekijä muutosten käyttöönottamisen onnistumisessa tai epäonnistumisessa. Tästä olen kirjoittanut mm. toimintakulttuurin, hiljaisen tiedon johtamisen ja instituutioiden näkökulmasta, minkälaiset elementit vastustavat tai kannustavat kehittämistä ja muutosta.
  • Kun tarvitaan innovaatioita, esimerkiksi pelialalla. Mistä tunnistaa hyvän johtamisen? Onko organisaation menestys johtamisen ansiota vai yleisen markkinakehityksen? Hyvästä johtajasta tai johtamisesta kuulee usein ulkopuolelle ja se vaikuttaa myös organisaation maineeseen. Ylimmän johtajan vaihdoksella on usein paljon vaikutusta, mutta keskeistä on siinä saako hän muun johtamisen muuttumaan vai ei. Aina ei hyväkään johtaja saa pinttyneitä malleja muutettua ja joskus organisaatioiden monijäsenisten toimielinten päätöksenteko ajaa johtajan ajatusten yli.

15. Mitkä kolme oppia liittyen sijoittamiseen kertoisit juuri sijoittamisen aloittaneelle?

  • Aloita pienestä, vaikka kymmenestä eurosta kerrallaan ja ota oma aikasi sen lisäämiseen
  • Älä ota isoja riskejä, maailma ei ole täynnä äkkirikastuneita vaan päinvastoin
  • Varmista että voit elää ilman sijoittamaasi summaa, ajattele se vaikka säästyneenä hampurilaisena tai summana jonka tinkasit autosta.

16. Mitkä ovat sinun neljä tärkeintä tietolähdettä sijoitustoiminnassasi?

  • Tässä neljä, joita ei ole luokiteltu tärkeysjärjestykseen:
    • Google tai muu hakukone
    • Eri foorumit ja kirjoitukset (joita löytää ylläolevilla), kunhan ovat ajantasaisia
    • Osakkeiden markkina-arvohistoria ja osinkohistoria
    • Tuntemani ihmiset ja loistavat keskustelut heidän kanssaan, esimerkiksi kupillisesta teetä jaan mielelläni ajatuksia.

17. Miten sinä hallitset tunteesi sijoittamisessa esim. pörssien romahtamisessa? Onko antaa vinkkejä sijoittajille, jotta ei joutuisi esim. FOMO:n valtaan?

  • Paras tapa hallita tunteita on se, kuten aiemminkin kuvasin, että pärjäät elämässäsi ilman sijoitettavaa omaisuutta. Varaudu että voit menettää sen. En tarkoita että ole pessimisti, koska olen itse optimisti, mutta suhtaudu silti hieman pessimistisesti tulotasoosi, niin se säästää sinut liian rohkeilta riskeiltä.
  • Tärkeää on ymmärtää että vain pieni osa kykenee äkkirikastumiseen ja suurimmalta osalta se vaatii vuosien työtä.
  • Sijoitusmuodon olisi hyvä olla mielenkiintoista, pakotettuna voit helposti sortua vääriin ratkaisuihin. Valitse siis itsellesi hyvä tyyli, oli se sitten talletuskorkosijoittamisesta kryptoihin tai vaikka maanostoihin.
  • Lisäksi, hyväksy se, että teet kuitenkin vääriä ratkaisuja, mutta se ei haittaa, koska varmistit yllä olevan ja pärjäät ilman sijoittamaasi omaisuutta.
  • Jos menetykset herättävät tunteita ja teet äkkinäisiä ratkaisuja, kannattaa ottaa tauko ja miettiä mikä sijoitustyyli sopii sinulle paremmin. Treidaaminen ja korkean vaihtelun valuutat ja osakkeet vaativat tunteiden hallintaa, vaihtoehtona on myös tylsiä kohteita.

18. Minkä takia sinä sijoitat? Onko sinulla jotain konkreettisia euromääräisiä tavoitteita?

  • Minulla on sekä lyhyen, että pitkän aikavälin tavoitteita, mutta julkisesti en niitä tässä yhteydessä koe hyväksi jakaa, varsinkaan euromääriä.
  • Sen voin sanoa, että sijoittamalla pyrin samaan joustavuutta arkielämään, erityisesti pitkällä aikavälillä ja yleisesti taloudellista turvaa.
  • Sijoitan myös siksi, koska pidän sitä kautta saamastani tiedosta ja opista.

19. Onko sinulla antaa vinkkiä, miten Alokas pääsisi vihdoin plussalle seitsemän sijoitusvuoden jälkeen?

  • Olet jo plussalla, kun lasket omaisuutesi ja sen kanssa karttuneen tiedon yhteen. Kokemuksesta saatu viisaus on arvokasta ja näkyy sinulla myös kukkarossa jossain kohtaa. Salkkusi arvo vaihtelee elämäntilanteiden mukaan ja siirtyy joskus jollekin muulle, mutta kokemuksesi, viisautesi ja kirjoituksesi säilyy ikuisesti.

20. Mistä haluat erityisesti kiittää suomalaista sijoituskansaa?

  • Siitä että sijoittamisesta voi puhua avoimesti ja monipuolisesti. Sijoittaja ei ole pelkästään miljoonia pörssissä tai asunnoissa omistava vaan aiheesta kiinnostunut henkilö. Myös se vaatimaton tavallinen suomalainen, jolla voi olla hieman miinuksella osakesäästötili tai voittoa tuottava rahasto.

Kiitoksia herra Sulonen hyvällä tavalla erilaisista vastauksista!

Uskon, että erinomaiseksi sijoittajaksi pääseminen usein vaatii osaltaan välillä omasta kuplasta poistumista ja sitä, että otetaan suun lisäksi käyttöön korvat ja kuunnellaan toisia.

Yhtiöitä on eri aloilta ja siksikin on hyvä kuunnella myös erilaisia ihmisiä, jotka ymmärtävän alan ja yhtiön toiminnan päälle. Tämän lisäksi yhtiön toimintaan vaikuttavat monenlaiset seikat, joten kaikki sijoittajan erilaiset osaamisalueet ja tiedot auttavat sijoituspäätöstä tehdessä, eli ei vain ne sijoittajan “perustaidot”.

Joskus yksi älykkäidenkin sijoittajien ongelma on, että ollaan kuplassa eikä ehkä ymmärretä asioista laajemmin, mistä voisi olla hyötyä alaa tai yhtiötä tutkiessa. Sijoitustalousäxässä myös huomaa, että skenessä ollaan usein vähän mustavalkoisia ja “tiedetään kaikesta kaikki” - tämän takia ehkä monet eivät menesty niin hyvin kuin voisivat.

Luulen, että tämä haastattelu on yksi opettavaisimmista haastatteluista ja suosittelen lukemaan sen avoimin mielin. Ja haluan vielä todeta loppuun, että Kimmo on ollut hyvin mukava ja kannustava, kun esim. Alokas on tehnyt turskaa. Tällaista positiivisuutta ja toisten ymmärtämistä maailmassa saisi olla enemmänkin.

Kiitos ja mukavaa perjantaita! :slight_smile:

49 tykkäystä