Osakesijoittaminen

Analytiikka roboteille?

Taas meni sedältä tänä aamuna kahvi väärään kurkkuun: Inde lähtenyt tekemään ensianalyysit robotilla!!!

Nyt herää kyssäreitä: Miten käy tj:n, Verphun, Saukin, Mariannen ym. kivojen poikien ja tyttöjen?? Työkkäriin nauttimaan aktiivimallin purkamisesta ja täydestä korvauksesta ilman rankaisua laiskottelusta?? Ihmisanalytikka kuolee 2v. sisään??

Nyt vastauksia ja sassiin…

Ainoa mikä jää jäljelle yliopistoihinkin on MT-analytiikka: sitä ei pysty robo koskaan korvaamaan! Häh, hää :blush::muscle::muscle:

Masse-setä, FA, MT-analytiikan professori, titteli ikuinen :yum::yum::yum:

8 tykkäystä

Itsekin mutu-generaattoria pyörittävänä toivotan Rane-kollegan tervetulleeksi yhteisöön! Miten käy Ranelta rokkenroll?

5 tykkäystä

Voin vakuuttaa, että Ranen työn tuloksena kukaan ei ole lähdössä työkkärin ovia kolkuttelemaan… :smiley: Ranehan ei osaa vielä edes lukea itse tiedotteita tai sanoa niistä mitään, jos analyytikko ei tee ennusteita, johon verrata. :grimacing:

Tänään on paljon pohdiskeltu, mitkä voisivat olla Ranelle fiksuimmat ekat työtehtävät ja yks vaihtoehto on, että yritettäisiin lähettää Rane ulkomaankomennukselle vertailemaan Inderesin näkökulmasta ihan uusien firmojen tuloksia analyytikkokonsensuksiin.

Mutta juu, ihmisanalytiikka ei tule kuolemaan yhtään mihinkään, kuten Ahon Petrin varsinainen Alma-kommenttikin mielestäni osoitti. Ranelta menisi monta elinikää pystyä kommentoimaan vastaavalla tarkkuudella firmojen alajaostoja jne jne. :blush:

4 tykkäystä

Rokkenrol sujuu takuulla, kun laitetaan sujumaan. :wink:

3 tykkäystä