AroCell AB 2.0 - mainettaan parempi

Kiitos myös @Torniojaws :lle kaikesta tiedosta mitä tähän liittyen on myös tullut. Aktiivista ja mukavaa toimintaa! :+1:

1 tykkäys

Niin siis tää tän päivän hyppy johtui “jostain”, mutta ei EPO-patentista - ainakaan julkisesti. Mitään uutisia ei ole ollut.

Toki tuo 1,6 miljoonan osakkeen osto on ihan kiva signaali :slight_smile:

Edit:
EPO, ei EMA.

Itse olen viime aikoina seuraillut lähinnä twitterissä

.

Päivän viimeisen puolen tunnin aikana n +26%. Ei mitään virallista tiedotetta, redeye:llä ei mitään uutta, avanza:llakaan ei ollut tietoa nousun syystä. Jotakin ennakkotietoa on ilmeisesti vuotanut jostakin?

Koitin kanssa etsiä jotain tietoa, mutta tuloksetta.Eipä haittaa.Tai no aina vähän harmittaa isommissa nousuissa, ettei enempää oo salkkuun ostellut toukokuun jälkeen, vaikka sormi on napilla pari kertaa käynyt :sweat_smile:

Hmm, mitenhän tuo EPO eli patentti menikään. Viimeinen status EPO:n sivuilla on 16.6., että he aikovat (intend) myöntää patentin. Itse tulkitsen sen niin, että virallista patenttia ei vielä ole siis annettu, mutta aiotaan ihan lähiaikoina myöntää:

Toiseksi ylin dokkari: “Communication about intention to grant a European patent”
https://register.epo.org/application?number=EP19163949&lng=en&tab=doclist

Todennäköisintä on siis, että joku on saanut etiäisen tuon virallisesta puumerkistä :slight_smile:


Edit:
Kaivelin tuossa ihan randomeita patenttikäsittelyitä ja onnistuin löytämään vain yhden läpi menneen tapauksen :stuck_out_tongue: Tää ei siis liity mitenkään lääketieteen patentteihin, mutta ehkä tästä saa jonkinlaista kuvaa: ShieldSquare Captcha

Intention to grant = 12.7.2019
Decision to grant a European patent = 14.11.2019

Eli jotakuinkin 4 kuukautta intentionista viralliseen. AroCellin tapauksessa se tarkoittaisi EPO-patenttia noin 16.10.2020.

Katselen jos löytäisi vielä jonkin lääketieteen patentin paremmaksi esimerkiksi…


E2:
Tässä yksi lääketieteen alan. Siinäkin on ollut aikalailla 4 kuukautta intention → decision, eli 14.3.2017 → 27.7.2017
https://register.epo.org/application?number=EP08151864&lng=en&tab=doclist

Noiden perusteella vaikuttaa suht vakiolta tuo n. 4 kk eli AroCellin tapauksessa jotakuinkin 16.10.2020 olisi tuo EPO:n virallinen hyväksyntä. Tuli kyllä vastaan aika monta muuta keissiä, jossa tuon Intentionin jälkeen oli tullut lisäselvityspyyntöjä sun muuta, ja monessa Pfizerin(!) tapauksessa lopulta käsittelyn keskeyttäminen, koska esim. osa käännöksistä tai maksuista oli puuttunut :crab:

2 tykkäystä

En ymmärtänyt eilistä pomppua. Myin puolet pois tänään eli nyt on melkein omat saatu pois. Kiitoksia vinkistä. Pitää seurailla milloin myy loput pois.

Jopas on villiä. Toivottavasti on vielä sopuhinnassa huomenna, kun on tarkoitus lisätä :smiley:

E:
Oho, AroCell on tän viime päivien nousun vuoksi meikän toiseksi suurin omistus, Sammon jälkeen :speedboat:

4,00 SEK meni rikki tuossa n. tunti sitten, johon se on “valunut” pikkuhiljaa kaupankäynnin kautta. Tällä hetkellähän RedEyen tavoitehinta on 5,00 SEK.

E:
Oho, nyt 4,22 SEK

3 tykkäystä

Onko nousun takana mitään uusia uutisia? Jotenkin vaikea uskoa että tavoitehinta vetäisi näin kovaan nousuun nyt jo toista päivää, toi Redeye:n tavoitehinta taidettiin julkaista jo kuukausi sitten.

Tänään meni 200% rikki,ja mietin pientä kevennystä.Itelläkin noussut kakkoseksi Aro

Ei tuossa uutisia ole takana. Mutta tää on jo pitkään tehnyt tällaista käppyrää lähes kokonaan ilman merkittäviä uutisia:

Seuraava “oikea” uutinen on about lokakuussa tuleva Euroopan patenttihyväksyntä ja joulu/tammi tienoilla sitten se Iso Uutinen eli mahdollinen FDA-hyväksyntä. Sen veikkaan nostavan osaketta silmittömän paljon, ainakin alkuun. Ja sen jälkeen aletaan sitten odotella lanseerausta + ekoja myyntiraportteja (oiskohan Q2 / Q3 2021 ekat merkit suunnasta).

1 tykkäys

En ole itse löytänyt mitään uutta uutista/tietoa. Voi olla että joku/jotkut tietävät jotakin mitä muut eivät tiedä, tosin kaiken merkittävän tiedonhan tulee olla julkista. Oman (rajallisen) kokemuksen peruteella sanoisin että ihan mahdollista että osakkeen hinta nousee vain nyt lähelle tuota Redeye:n tavoitehintaa, joka ilmeisesti on tällä hetkellä ainoa kiintopiste osakkeen hinnalle. Näissä pienen vaihdon osakkeissa kuitenkin aika pieni vaihtomäärä saa hinnan liikkumaan.

Vähän yllättävästi 1.5. aloittanut Chief Medical Officer, Cecilia Ahlin lopettaa ja keskittyy omiin projekteihinsa. Tilalle tulee johtoryhmässä jo ennestään ollut professori Gunnar Steineck, joka on urologian ja onkologian ammattilainen.

Tuohan menee ihan yksi yhteen uuden CMO:n kompetenssin kanssa eli varmaan suunniteltu juttu.

Vaikuttaa asiat olevan ihan mallillaan jos toimarin puheisiin on uskomista :slightly_smiling_face:

" Michael Brobjer (VD): Bolaget genomförde en riktad och en företrädesemission under slutet av 2019 och har idag en stark kassa som förväntas räcka åtminstone två år till."

Tämä on mun mielestä kiinnostavin huomio tuossa jutussa. Rahaa on kassassa ainakin kahdeksi vuodeksi. Ainakaan kassakriisiä tai antia ei siis pitäisi tulla (mikäli tosiaan toimariin on uskominen). Runsaasti aikaa hankkia FDA:n hyväksyntä ja saada myytiä

1 tykkäys

Juu, se tiedotettiin jo silloin ~toukokuun presentaatiossa. Toki on hyvä tietää, että tilanne on ennallaan myös 3 kk myöhemmin :slight_smile:

Reipasta laskua tänään ja enempi vähempi 4.8. alkaen. Onko tullut jotain uusia uutisia vai onko vaan tasaantumista heinäkuun lopun rallista?