AroCell AB 2.0 - mainettaan parempi

En ole vielä aloittanut yhtään ketjua, joten toivottavasti tämä ensimmäinen yritelmä on edes välttävä.

Arocell Ab on yritys joka on keskittynyt kehittämään keinoja/testejä seurata erilaisia kasvaimia,esim rintasyöpä ja hematologiset kasvaimet. Yritys kehittää,valmistaa ja myy TK210 Elisa testiä, jolla voidaan testata verestä TK1 proteiinin tasoja helposti ja testi on tarkempi kuin kilpailijoiden tuotteet.

Tutkimuksissa on huomattu, että kyseisen proteiinin tasot kohoavat kun veressä/kehossa on tapahtunut kasvaimista johtuvia muutoksia. Tämän proteiinin avulla on voitu havaita kasvaimia jo ennen kliinisien oireiden ilmaantumista ja näin ollen voidaan hoito aloittaa aikaisemmin.

Eilen julkistettiin tieto, että Arocell TK210 Elisa testi on tekemässä “läpimurtoa” Yhdysvaltojen markkinoille laajemmassa kaavassa. Aikaisemmin testiä on myyty vain tutkimuskäyttöön mutta FDA hyväksynnällä pääsisi IVD markkinoille, jotka ovat huomattavasti laajemmat kuin aikaisempi markkinarako.

Toivottavasti tämä vähän valaisee kyseisen yrityksen toimintaa ja on jollekin asiasta kiinnostuneelle avuksi :slight_smile:

10 tykkäystä

Eli ei ole vielä hyväksyntää? Missä uutinen, linkki?

1 tykkäys

https://arocell.com/mfn_news/

26 May 2020

AroCell AB (publ) announced today that a 510(k) application has been submitted to the U.S. Food and Drug Administration (FDA) for their AroCell TK 210 ELISA kit.

An introduction to the US market through 510(k) clearance of the AroCell TK 210 ELISA is in line with the company’s previously communicated strategy for expansion in the USA. Today’s submission confirms that the plan for 510(k) clearance of AroCell TK 210 ELISA by the end of 2021 applies.

Viimeinen lause kiinnittää huomion, 2 vuotta kestää päästä läpi FDA arvioinnista, jos siis pääsee?

Kyllä, tällä on vielä pitkä matka edessä ja enemmän riskisijoitus kuin varma"nakki". Itse tykkään kuitenkin riskillä mennä ja katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Luin tutkimuksia netistä, joissa oli käyty läpi TK1-testejä ja “vertailu” niitä keskenään. Arocell TK210 Elisa oli huomattavasti herkempi havaitsemaan kyseisen proteiinin verestä verrattuna kilpailijoiden tuotteisiin.

3 tykkäystä

Avanzan keskustelu sen verran aktiivista ja positiivista, että pistin tätä tilaukseen sopivasti ajatuksella: jos kasvaa, niin tienasi oikein näpsäkän bonuksen, tai sitten ei menettänyt mitään hirveitä summia.

Katotaan tuonne 2021 loppuun ellei keuli jo aiemmin :slight_smile:

1 tykkäys

Samalla ajatuksella liikkeellä itsekin tämän yrityksen suhteen.

Yleisesti ottaen yrityksen tuotteen pitäisi olla varsin kilpailukykyinen ja varmasti on kysyntää testille kun ottaa huomioon syöpien/kasvaimien yleisyyden nykypäivänä.

Edit. Kävin itsekin lukaisemassa Avanzan keskusteluja ja kieltämättä aika positiivinen pöhinä siellä päällä tämän yrityksen suhteen :slightly_smiling_face:

1 tykkäys

Johan otti loikat tämä osake! Hetkessä +10% ja ylöspäin matka. Onko tämä nyt sitä FOMOa vai mitä lie :thinking:

Edit. Todennäköisesti rauhoittuu ja tulee alaspäin kun ei mitään uutisia ainakaan ole tämän nousun takana.

Ilmeisesti tämä artikkeli nousun takana.

Artikkelissa mainitaan , että “AroCell jätti tiistaina hakemuksen Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirastolle (FDA) tuotteelleen AroCell TK 210 ELISA. Siksi se voi olla ensimmäinen tymidiinikinaasi 1 (TK1) -mittaus joka on hyväksytty kliiniseen käyttöön syöpäpotilaiden hoidossa Yhdysvalloissa.”

Olihan tuo FDA tiedossa jo aiemmin, ettei se varmaan tuosta ole noussut.

E:
Avanzalla postattu toinenkin Dagens industrin artikkeli 27.5. iltapäivältä. Se on varmaan todennäköisempi syy:
https://www.di.se/bors/telegram/1fa09f65-208c-4bdd-85ec-9c8d2380b9f7
(öö, tää onkin sama artikkeli, eri urlilla :slight_smile: )

Eli tavallaan tupla-artikkeli. Kyllähän sillä saa näkyvyyttä :slight_smile:

1 tykkäys

Joo, siis se oli kyllä tiedossa. Epäilen, että olisiko tuon artikkelin myötä jotenkin kiinnostus yritystä kohtaan noussut vai mikä lie nostanut . Ota noista osakkeista selvää, että mikä niitä milloinkin riivaa :smiley:

Nooh, eiköhän tää nouse vielä jossain vaiheessa aika paljonkin, mikäli homma onnistuu.

1 tykkäys

Lisää uutisia tuli juuri ja tällä kertaa Japanin suunnalta.

1 tykkäys

Ja markkina reagoi odotetusti: +5 % → +2 % :smiley:

Nooh, hyvä polku alkanut. Itse odotan vähintäänkin kaksinumeroiseen kruunukurssiin, ehkä ensi vuoden puolella.

Kyllä uskoisin samaan tai ainakin lähi vuosina, koska kaikki merkit viittaa hyvään kehitykseen. Tämän lisäksi yhteistyötä Hoffmann-La Roche kanssa.

Pomppasi sitten taas +10% :smiley:

Johan on vauhti päällä. Tänään liikkunut melkein 1,5 miljoonaa osaketta tätä. Tokihan tää on vielä “penniosake”, mutta on se silti aika määrä :smiley:

Varsinkin nää kaksi, yhteensä 50 kEUR:

Kiva lähes +6 % nousu heti aamusta :slight_smile: Ruotsalaisten tietotoimisto lupaa 2 kr arvoa jo tänään. Ei ole kaukana. En nyt ehkä omia suunnitelmia vielä muuta, mutta arvo on tosiaan noussut itsellä +19,7 %.

Nyt on jo 2 SEK. Harmittaa kun aamulla vasta Nordea sai tämän lisättyä listoilleen. Tää pelilappu menee pitkään pitoon pienellä osuudella, joten sama maksaako 1,6 vai 1,8 :smiley:

1 tykkäys

Harmi tosiaan, ettei ollut auki jo aamusta Nordeassa. No tuli otettua pieni pelikasa 2 kruunun hintaan.

Jahaa, “pientä” sähläystä ollut noilla tiedottamisessa. Se FDA:n lupa odotetaan saavan 2020 loppuvuodesta, ei aiemmin mainittuna 2021 :smiley:Jos nyt oikein tulkitsin, niin alun perin suunnitelma oli lähettää FDA-hakemus 2020 lopussa, mutta se on saatu lähetettyä jo nyt. Eli myyntilupa olisikin jo Q1 2021 aikana, mikäli FDA hyväksyy.

Avanzan keskusteluissa puhutaan, että RedEyen tavoite osakkeelle on tällä hetkellä 2,7 kr (nykykurssi 2,01 kr) ja että voitaisiin päästä peräti 10 kruunuun pidemmällä tähtäimellä. Lyhyellä siihen 4 kr tienoille.

E:
Redeyen raportti (tavoite 3,5 kr - 4,0 kr): https://www.redeye.se/arena/posts/arocell-har-det-mesta-paa-plats-kapital-saekrat-biotechnestor-som-stoerre-aegare-och-fokus-paa-kommersialisering-vaar-kortsiktiga-maalkurs-3-5-4-sek

Pitäisiköhän pistää vielä pari osaketta lisää…

2 tykkäystä

Tuplasin varmuudeksi oman OST position avauksesta. Nyt 5% salkusta :slight_smile: