Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Jokohan tuo EVO vihdoin breikkaisi 1060 paremmalle puolelle…
Kattoa ainakin aletaan kohta naputtelemaan, mutta riittääkö jaloissa pito :thinking:

7 tykkäystä


Tää on vähän hankala tapaus ku ei tiedä tässä vuoristoradassa tiedä että koska saa hehkuttaa. Tavallaan tekis mieli ottaa vähän samanlainen asenne kuin oikeassakin vuoristoradassa että aina kun ottaa vatsasta niin huudetaan ja mitä korkeammalle noustaan niin sitä enemmän pelottaa. :smiley:
image

12 tykkäystä


Koko muu Salkku sukeltaa vaan Remedy vetää taas eri suuntaan :money_mouth_face:
Ei tällä vielä tämän päivän laskettelua pelasteta, mutta maistuu!

10 tykkäystä

Silloin saa hehkuttaa, kun on kurssi korkealla. Ainakin jos verrataan matalampaan kurssiin. Vaikka olisi tappiolla.

Kun näyttää hyvältä, kannattaa kaivaa myös TA esille ja havaita, että laskukanava on murrettu. SMA 20/50 tekee kultaisen leikkauksen. SMA 200 puhkottiin toistamiseen eli voisi pitääkin saavutuksensa. Bull Flag liehuu nousutrendillä vahvistettuna :golf:

3 tykkäystä

Ostin ja myin ketjun puolella vastasin nimimerkille Arvo_Roponen. Vastaus liputettiin ihan oikein, koska ei vastannut ketjun aihetta. Koitan vastata tässä ketjussa, jos se löytää Arvon täältä. Ja saa siirtää kahvihuoneeseen jos tämä on väärä paikka.

Kysymykseen, oliko virhe ostaa lisää Arocellia.

Vastaus ja samalla ihmettely molempien yhtiöiden markkina-arvosta:

Tuskin ainakaan korkealta tiput.
Arocellin käteisvarat + varaston arvo on n. 0,43 SEK/osake, niin jos tippuu 0,15SEK/osake yhtiön muun omaisuuden, patenttien, ym. Liiketoiminnan arvoksi jäisi 0,00

Ihmettelen myös Tecnotreen markkina-arvoa. P/E luku hiukan alle Helsingin keskiarvon, mutta jos huomioidaan myös velat EV/E, niin Tecnotree on erittän edullinen?

2 tykkäystä

Olisiko oikea ketju Arocell pohdintaan? :point_down:

Mikäs muuten REITejä tänään painaa? Seurantalistalta WP Carey, Realty Income ja STAG löytyvät pakkaspäivän laskukärjestä

Jenkeissä perinteinen pitkän viikonlopun jälkeinen maailmanloppu, eli reitit muiden mukana tonttiin.

5 tykkäystä

Ei kovin perinteinen, tässä oli tällä kertaa takana erittäin harvinaiset maan hallintoon kohdistuvat protestit Kiinassa…

The protests are a response to Beijing’s increasingly authoritarian style of rule, he said. “It’s Xi Jinping and the fact that he crowned himself again a month ago,” Zhou said, referring to the Chinese leader’s securing a third term last month. “It’s a Communist regime that leaves no room for people’s freedom and their basic political rights. It’s the zero-covid policy that puts people in jail in their own homes.”

He said the widespread protests reminded him of 1989, adding: “We are seeing for the first time in Shanghai hundreds of people gathered together to call for the end of CCP [Chinese Communist Party], the end of Xi Jinping’s dictatorship. It’s never happened before in the last 33 years.”

6 tykkäystä

Kiitos neuvosta!

Mutta kuten huomaat, jos vertaat minun vastausta Arvolle ja sinun vastausta minulle, niin huomaatko, että et noudattanut omaa neuvoasi?

Minunkin logiikkani oli ensin, että vastaan samassa ketjussa missä Arvo asiaa pohti.

Nämä meidän keskustelut voi taas joku siirtää esim. Kahvihuoneelle. Olisi tietysti hyvä että kulkisivat samassa, jotta asiayhteys säilyy.

REITit taitaa laskea, kun joku Fedin puhuva pää (olikohan Bullard) spekuloi markkinoiden alihinnoitelleen FED:n tulevaa korkopolitiikkaa.

3 tykkäystä

No nyt on erikoisen näköinen ostolaita LifaAirilla :grin:

13 tykkäystä

image

9 tykkäystä

Nyt läksi…

image

31 tykkäystä

Orion sulki 50 € päälle 50,42 € :money_mouth_face: Alkaa jo arvostus vähän hirvittää, mutta sijoitussuunnitelman mukaan istutaan kyydissä sen päällä mitä on vielä jäljellä :grimacing:

3 tykkäystä

Voxturissa myyntibileet sen ku jatkuvat

7 tykkäystä

:grimacing:

Minulla useampia näitä hyzoneita salkussani ollut ja joitakin on edelleen.


Blame Canada! - Imgflip

18 tykkäystä

Mä myin tietty liian aikasin 43,jotain… ATH kurssin päällä voi istuminen kyydissä olla epämukavaa mutta arvostan!! :thinking:

1 tykkäys

Orionilla on vielä matkaa ATH-lukemiin, mutta kyllä tämäkin kurssi kelpaa.

4 tykkäystä

Melkeinpä tulee mieleen ostaa Telesteä, kun yleinen ostointo näyttää olevan nollissa. Mitä jos joku ihan oikeasti innostuu tätä vielä ostamaan - jos ostolaidalla olisi muutakin kuin roboja?

Eilen tarjouskirja kaupan alettua.

image

Ja tänään.

image

8 tykkäystä

image

@SijoitusSeppo:kin on niin onnellinen. :heart_eyes:
Top 30 Right Dr Evil GIFs | Find the best GIF on Gfycat

16 tykkäystä