Astralis - Globaali esport-yhtiö Tanskan pörssistä

HC Andersen Capital julkaisi uuden sijoitustutkimuksen. Avasin tälle oman yhtiösivun ja tutkimus löytyy myös inderes.fi-palvelusta.

Yhtiösivu: Astralis | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus
Tutkimus: Astralis - Investment case 12. May 2022 - HC Andersen Capital | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus

12 tykkäystä

LoLissahan Astralisin on pitkälti heittänyt pyyhkeen kehään ja vetää kohta alkavan kesä-kauden “budjetti”-tiimillä. Tiimi menetti ainoan hyvän pelaajansa ja potki pari muuta heikompaa suorittajaa, tilalle tuli kavereita joiden parhaat vuodet on jo nähty. Vaikuttaa hyvin selvältä, että tavoite on siellä myydä tuo liigapaikka ja siihen asti sinnitellä säästöliekillä. Haasteeksi voi muodostua se, että liigalla on oikeus potkia joukkue pois (ja pakottaa se myymään paikkansa) jos kyseinen joukkue 4 kautta putkeen ei pääse pudotuspeleihin. Katsojien silmissä Astralis alkaa olla aika vitsiorganisaatio.

Jos liigapaikka saataisin myytyä (Karmine Corp ja KOI ainakin molemmat ovat ilmoittaneet tavoitteeksi LEC:iin pääsemisen, ja varmasti muitakin tiimejä on.), Astraliksen EV nykyarvoilla olisi negatiivinen, mutta olen vähän skeptinen siitä, tekisikö firma myynnin jälkeen päätöksiä jotka olisivat osakkeenomistajien parhaaksi. Ostajia paikalle kyllä olisi, hinta tulee kyllä olemaan kysymysmerkki.

3 tykkäystä