Asuntosäästö. Listaamaton asuntosijoitusfirma

Tämmöinen listaamaton firma tuli vastaan. Lupaa mukavaa 7% tuottoa sijoitetulle pääomalle ja koska kyseessä on listaamaton yritys, niin osinkoverotuskin olisi maltillisempaa. Riskienhallinta näyttäisi olevan ok. Velkavipua on, mutta kohtuullisesti. Tuotto tulee vuokratuloista. Sijoittaa vain isompiin kaupunkeihin, missä korkeakoulu.
Vaikuttaisi hyvälle, mutta onko tässä joku koira haudattuna mitä ei pikaisesti huomaa.

1 tykkäys

On, eihän noilla sivuilla kerrota mitä niillä on salkussa.
Voi olla aikamoisia pommeja…

8 tykkäystä

7 %:n tuotto ja kasvukeskukset. Viittaa pahasti menneen korkomaailman tuottoihin ja/tai peruskorjaamattomiin lähiökämppiin, joilla on takana loistava tulevaisuus.

Siksi toisekseen, korkeakouluja on myös sellaisilla paikakkunnilla, joiden vuokramarkkinat ei ole ihan parasta a-ryhmää. Suomen suurimmista kaupungeista jos puhutaan, niin TOP10:stä löytyy jo ei-niin-houkuttelevia nimiä. Rajaus TOP6:een tuottaisi jo paremman osumatarkkuuden.

9 tykkäystä

Sijoituskohteista oli tuollainen kartta.

Muuten eivät avanneet portfolionsa sisältöä.

A-sarjan osakkeet käytännössä päättävät yhtiökokouksissa mitenkä asiat menee.

D-sarjalaisilla osakkeilla saa lähinnä osallistua kuuntelemassa, kun muut päättävät.

Karo on näemmä viime keväänä bongannut tämän Asuntosäästön ja kirjoittanut omia mietteitään. Kannattaa lukea.

1 tykkäys

No jos vielä kuvitellaan että firma pitää lupauksen ja nakuttaa vaikka 10v sitä luvattua osinkoa. Eli vaikka karkeesti 1000e sijoitus on tuottanut sen 10v x 7,0% eli 700e (ekan vuoden korko oikeesti vähemmän). Tässähän ei synny korkoa korolle jos ei uudelleensijoita osinkoja. No sitten tyytyväisenä nostat sen tonnin pois ja toteat että inflaatio onkin syönyt sen tonnin ostovoimasta melkein puolet. Ja tämä kaikki vain ja jos vain bisnes nakuttaa niin maagisen hyvin että 7% osinko voidaan aina maksaa.