Osakesijoittaminen

Attana - tulevaisuuden multibäggeri?

En löytänyt Attanalle omaa ketjua, joten avataanpa moinen.

Kyseessä siis ruotsalainen lääketeollisuuden tutkimus/tuotekehitysyritys, joka kehittää erityisesti testausmenetelmiä ja virusten seulontaa yms.

Viime aikoina Attanan pöhinä on alkanut saamaan hyvää nostetta ja uutisia uusista tuotteista on tullut ja mahdollista isompaa yhteistyökumppaniakin ollaan etsimässä.

Koronatilanne tuntuu myös satavan Attanan laariin.

Tässä lyhyt esittelyvideo yrityksestä: https://www.youtube.com/watch?v=pD1hVF36v7k

Tässä viimeisin tuotejulkistus: https://news.cision.com/se/attana/r/attana-publicerar-de-forsta-testprotokollen-for-attana-virus-analytics-ava,c3144893?fbclid=IwAR2l5NeAPa4i9CG174P2lD8eYb2U-sIRnSKe83hMkByA4DowCLRthRnAUlE

Kurssi on ottanut viimeisen kolmen päivän aikana uusia ATH-lukuja ja meno tuntuu vain kiihtyvän.
Jos palstalta löytyy muita Attanan omistajia, olisi mukava vaihtaa ajatuksia kioskin tulevaisuudesta.

4 tykkäystä

Täällä on yksi, seurannut pitkään ja omistanut jostain 1kr tasoista. Heiluu hirveästi ja myyntiä pitäisi tulla jottanykytaso kestää.

1 tykkäys

Täällä suunnilleen sama tilanne.
Ensimmäisen satsin ostin viime talven FOMO-huipuilta ja kevään koronadipeistä vähän täydennystä.
Keskihinta tällä hetkellä 0,92SEK, ihan ok nykytasoon nähden.

Kuten sanoit, kauppaa pitäisi alkaa syntymään, että nykytaso on perusteltua.

Pystyttekö lyhyesti referoimaan tärkeimpiä taloudellisia lukuja/ tavoitteita?

1 tykkäys

:moneybag: :moneybag: :rocket: :rocket:

Mihinköhän asti lento jatkuu ilman uutisointia?

Ostin tätä joulukuun alussa ja sen jälkeen oli kyllä melkoista vuoristorataa 0,5-1,2 SEK välillä. Ennen koronaa möin nykyhintoihin verrattuna halvalla 0,8 SEK ja nyt pari viikkoa sitten loput 1,15 SEK. Voi kun olisi malttanut odottaa…

Tätä aina fomotetaan hulluna jokaiseen uutiseen ja sitten hiljalleen lasketellaan, kun mitään ei kuulu vähään aikaan. Ja osareista aina kunnon dippi. Kassaa ei firmalla ihan kauheasti ole, mutta tj:n mukaan ei tarvittaisi antia vielä tämän vuoden puolella. Itse odottelen nyt Q2 lukemia.

1 tykkäys

Pakko oli hypätä pois kyydistä 1,60 kohdalla vaikka uskottelin kestäväni vauhtia. Tämä on tullut niin monta kertaa alas terävästi että vieläkin pidän rekyyliä “varmana”. Tietenkin uskottelen vain tätä itselleni.

1 tykkäys

Nyt tuli tämä firma vastaan redeyen kautta ja vilkaisin kurssia, niin todella iso dippi ollut tällä viikolla, mutta nyt taas nosteessa. Mitäs tuossa oikein tapahtui?

Ei kai tuossa tapahtunut yhtään mitään. Kuten ei tarvitse tapahtua jatkossakaan jos piipahdetaan alempana. Ihan perusmeininkiä. Jos valitset 1 kk- näkymän niin ollaan 78% plussalla eikä siihenkään varmasti kovin hyviä perusteluita löydy. Pääsin eilen hintaan 1,65 SEK omistajaksi ja katsellaan nyt jatkossa jotain oikeasti hyviä uutisia tämän kanssa. Jos ei mitään ala kuulumaan niin eiköhän laskut ja kurssin heilumiset jatku…

Täytyypä ottaa seurantaan tämäkin, jos pääsisi mukaan jossain kohtaa edullisemmin dipistä. On näitä ruotsalaisten bio ja lääkefirmoja vasn niin hiton monta😁

Alkaisko olla kohta paikka tankata vielä lisää…

Itsellä on 1,5SEK kohdilla pilkki.

Hiljasta on mutta jos ja kun jotain positiivista uutista iskee pihalle sit voi olla et tullaa vauhdilla ylös.

Hyvän ostopaikan paikannus on hankalaa. Alaspäin tultaneen niin kauan kunnes jotain positiivista kuuluu. Sitä taas ei tiedä pirukaan milloin kuuluu, joten ajoitus on tällaisten kans aika pitkälti tuuripeliä.

Tuolla tilillä ei muuta olekaan kuin Boom Boom- juttua ja sama malli jatkunu ties kuin kauan. Toivotaan kuitenkin, että jotain hyvää olis tulossa :slight_smile:

Isosti oma lehmä ojassa kyseisellä herralla silti vaikea kuvitella että olis ton ihan ilmasta keksinyt noi tiedot.

Rakettivaroitusta taas vähän ilmassa, ilmeisesti jotain tetanuksen diagnosointiin liittyvää diiliä huhuiltu.