BBS - Bioactive Bone Substitutes

Eniten ihmetystä aiheuttaa “ison eläimen” -tulosten viipyminen edelleen. Piti olla syyskuussa selvyys?

3 tykkäystä

On tietenkin ja CE-lupa ei tarkoita vasta kuin myyntilupaa. Bonesupportilla on kuitenkin jo liikevaihtoa ja tämä BBS:n epäonnistumisen takia saavat 9kk lisäaikaa valloittaa markkinoita.

Ja BBS kohdalla epäilyttää nimenomaan markkinointi. Johto ei vaikuta tuntevan lääkealan regulaatiotakaan riittävän hyvin, joten en usko että markkinointikaan menisi yhtäkkiä mitenkään ruusuisasti.

12 tykkäystä

Oletan että ovat yrittäneet vetää kengännauha-budjettia, eli yrittäneet pitää regulaatiokulut(asiantuntijapalkat) minimissä ja nythän tämä tulee myöhästyneenä myyntinä maksamaan enemmän mitä tuli säästöä.

8 tykkäystä

Itellä meni heti myyntiin. Ostin alkavan vuoden kunniaksi pikkuruisen position ja sitten muutama päivä myöhemmin tuli heti tällainen uutinen. Katsellaan mahdollisesti 9kk päästä uudelleen.

2 tykkäystä

Itsellä kävi jonkinlainen joulu, kun satuin seuraamaan juuri kun uutinen tuli. Sain myytyä position pienellä turskalla pois. Tosin ostin pienemmän position uudelleen halvemmalla, kun ei sitä voi kuitenkaan tietää josko tästä vielä jotain tulee…tai sitten tulee lisää turskaa:)

2 tykkäystä
3 tykkäystä

Talousjohdon puolelle tulossa osaamista Talenomista. Näkisin tämän positiivisena. Ehkäpä yrityksen tiedoittaminenkin parantuu tästä

9 tykkäystä

Mitäs muut mieltä tilinpäätöstiedotteesta? Tuleeko myytyä, holdattua tai jopa ostettua lisää? Itsellä sen verran pieni määrä BBS:ssä kiinni että ihan mielenkiinnosta holdaan ja seuraan mitä tulevaisuus tuo.

1 tykkäys

Pidän ja katson loppuun asti. Jos merkkariantia tulee, niin se on fifty-sixty lähtiskö mukaan.

2 tykkäystä

Tämä on sitä lajia osaketta, että parhaiten toimii pieni määrä pysyvään pitoon. En osaa sanoa kumpi on todennäköisempää, konkurssi vai lentoonlähtö. Ei ole niin paljoa kiinni, että sillä olisi väliä euroissa mitattuna. Kuten yllä olevat, ihan mielenkiinnosta mukana.

7 tykkäystä

https://www.bbs-artebone.fi/news-item/?id=2465372

“Yleisellä tasolla voidaan todeta, että Covid-19 pandemia on aiheuttanut viiveitä ja vaikeuttanut toimintaympäristöä”

“Eläinkokeen alustavien tulosten perusteella oli mahdollista päätellä, että kokeen lopullinen raportti tulisi todennäköisesti täyttämään Yhtiön tuotteen myyntilupaa käsittelevien viranomaisten koetuloksille asettamat vaatimukset. Johtuen eläinkokeen toteuttavan tutkimuslaitoksen tekemistä näytteiden epäjohdonmukaisista tulkinnoista, tutkimukseen tehtiin lisäksi suunnitelman muutos analyysimetodin osalta ja osa mittauksista teetettiin uudelleen.”

Vaaditun ylimääräisen eläinkokeen lopullisia tuloksia siis odotetaan yhä.

Huhtikuussa pitäisi olla paperit kasassa virallisen lupaprosessivaiheen aloittamiseksi. Rahat riittää kesään 2022 asti.

3 tykkäystä

Ruotsin Bonesupportin osari taisi tulla. En ehtinyt vielä lukemaan kuin vilasulta. FDA:n hyväksyntä Ceramentille on tulossa ilmeisesti tuota pikaa avaten 100 USD markkinat. Tämä pikaseltaan…

2 tykkäystä

Eipä tullut hyväksyntää. Lisää dataa tarvitaan.

7 tykkäystä

No niinpä kävi! Arvio uudesta päätöksestä n. vuoden kuluttua. Kurssi laskenut >16%. 60 SEKin pinnassa tänään. Että ei mennyt ihan nappiin, jos ei mennyt BBS:lläkään😅

12 tykkäystä

https://www.bbs-artebone.fi/news-item/?id=2504698

Kuten odottaa saatoin, eläinkokeen lopullinen raportti ei valmistu huhtikuussa, sitä odotetaan nyt toukokuulle. Sen sijaan isompi takaisku on Reisjärven tehtaan puhdastilojen ilmastoinnin muutostyöt:

“…laite-, materiaali- ja palvelutoimitukset Reisjärven tehtaalle ja Oulun laboratorioon ovat merkittävästi viivästyneet koronan vuoksi.”

Eli myyntilupahakemus siirtyy elokuulle. :sweat:

Prosessityöntekijää haetaan:

2 tykkäystä

Tämä yhtiö se osaa yllättää negatiivisesti kerta toisensa jälkeen. Harmi :no_mouth:

7 tykkäystä

Alkaa pelko takapuolessa hiipiin. Kuinkahan todennäköistä on, että koko homma pissii, eikä tuotteelle saada hyvksyntää, eikä koskaan myyntiin?

2 tykkäystä

Kieltämättä alkaa puntti tutisemaan… mutta tämän kortin kyllä haluaisi katsoa loppuun, onnistuessaan on valtava potentiaali, usko meinaa vaan loppua :smile:

Edit. Ja, kun toi tekeminen on tollasta puuhastelua tällä hetkellä, nii saa nähä millaseks muuttuu jos CE-merkintä saadaan läpi :sweat_smile:

2 tykkäystä

Edellisiä muutamaa kompaten…

Ei ollenkaan lupaavaa. Onneksi tarjoustasot ainakin muutama minuutti ennen avausta lähes eilisellä tasolla. Ajattelin keventää jopa 2/3, ellei sitten kertakaikkiaan lähde ostolaita alta.

Syynä keventämiselle ei niinkään luottamuksen täydellinen menetys. Pikemminkin se, että omistus ehti turvota viideosaan koko salkun arvosta. Kyllä, olen ostanut joka ikiseltä uudelta “tukitasolta”…aaahhahhaaaa!!!

Kohta nähdään.

3 tykkäystä

Medikaali-puolella homma lyssähtää lähinnä kahdesta syystä:
1)tuote ei toimi
2)rahat loppuu

Lienee aika laaja yhteisymmärrys, että tuote on toimiva, tältä osin ei ole odotettavissa ongelmaa. Rahoituksen osalta tässä ei onneksi olla autotehdasta rakentamassa, eli uutta rahaa kyetään nostamaan, konkkaa ei ole odotettavissa. Mutta, jokainen vuosi ilman myyntiä on taloudellisesti menetetty vuosi, eli sijoittaja saa vähemmän tuottoa. Ja jos yrityksen markkina-arvo on CE-myyntiluvan jälkeen kovin heiveröinen niin on suuri riski sille, että yritys ostetaan ulos pörssistä aivan liian matalaan hintaan kun ei ehditä lihoa.

Osakekurssin osalta merkittävä on tuo vaadittu eläinkoe, sen osalta jos saataisiin positiivinen indikaatio toukokuussa niin myyntilupa olisi melko suoraviivainen operaatio.

2 tykkäystä