Trumpilta Bidenille - Vallan vaihtuminen 2021

Menossa tiukemmaksi kuin mitä aluksi näytti kun Florida meni niin selvästi Trumpille. Ja futuurit ottaa takapakkia kun aletaan pelkäämään että tämä venyy pitkään ennen ratkeamista.

3 tykkäystä

Toistaiseksi Trump näyttää olevan johdossa kaikissa näissä jos Twitteriin on uskominen :cowboy_hat_face:

1 tykkäys

Mutta siellä on laskettu osassa vasta puolet äänistä ja postiäänet lasketaan ilmeisesti viimeisenä. Esim. Pennsylvaniassa on annettu 2.5 miljoonaa postiääntä.

Kertoimet tasoittuneet:

1 tykkäys

Jep, mutta hyvä se tämän hetkinen tilanne tiedostaa. Eikä ole sanottu että postiäänetkään menisivät niin selvästi Bidenille kuin ennustettu. Jännää :slightly_smiling_face:

1 tykkäys

NordicBet liveltä näkyy molemmille kerroin 1.9 nyt.

2 tykkäystä

Se on totta. Outoa tässä on se, että äänten laskemista ei jatketa yön yli vaan virkailijat lähtevät kotiin ja palaavat aamulla :smile: ei ymmärrä…

1 tykkäys

Nyt olis kyl mielenkiintosta kuulla Aki Pyysingin fiilikset tällä hetkellä. Lyönyt siis yli 200 000 eurolla vetoa Bidenin voiton puolesta…

17 tykkäystä

Ja vastaavasti Äyräällä iso "hupi"potti Trumpia.

Kyse ei ole vedon koosta vaan suhteesta kassaan ja sitä Pyysingillä on. Lisäksi hänen panoksensa oli enemmän Popular votea kuin suoraan Bidenin valintaa

4 tykkäystä

Taisi suurin osa Pyysingin vetoa olla ‘popular vote’ jonka voittamiseen taitaa Bidenillä olla hyvät mahdollisuudet

Sijoituskuplassa kaikki paheksuu Veikkausta ja uhkapelaamista. Samaan aikaan sijoitetaan EVO ja harrastetaan vedonlyöntiä :thinking:

1 tykkäys

Nevada, minnesota menee Bidenille suurella todennäköisyydellä. Loput Trumpille.

Eli voittaja on se joka voittaa 2/3 joukosta Wi, Mi, Pa.

2 tykkäystä

Vaikka on kuinka suuri kassa niin kyllä se ärsyttää hävitä veto josta itse on satavarma, vaikka rahallinen menetys oliskin vähäinen kassaan suhteutettuna. Ja nyt sitten niitä kommentteja ettei vedot ole ikinä varmoja

Ei voi luottaa ees itseensä enää!

Ohio on usein äänestänyt pressaa.

Ohio is a bellwether state in presidential elections. Since 1860, Ohio has voted for the winning candidate, except for Grover Cleveland in both 1884 and 1892, Franklin D Roosevelt in 1944 and John F Kennedy in 1960.

Vaikuttaa että Trumppi vie Ohion.

1 tykkäys

Tämä polli näyttäisi että suurin osa postiäänistä on Bidenille:

Jännäksi menee…

4 tykkäystä
3 tykkäystä

Varmasti ärsyttää. Hommaa onneksi helpottaa se, ettei kukaan noista ole ikinä ollut minkään vedon suhteen satavarma, eikä tule ikinä olemaan.

Aika hurjia kertoimia on ollut tarjolla yön aikana. Vahvistaa kuvaa siitä, ettei vedonlyöntimarkkina tällaisissa kohteissa ole kovin tehokas.

1 tykkäys

Tämän hetkinen tilanne, prosentit perässä lasketut äänet:

8 tykkäystä

AP huusi Minnyn Bidenille

Juuri sitä mitä EI tilattu… kunnon sekoilua ja itkupotkuraivareita.

3 tykkäystä